- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
- Konu Sahibi beyazpapatya33
-
Canm sagol cvp icin. Doktorum tak demedi gerekirse soylerdi o kadar soru sormusum ki bu soruya verdigi cvbi hatirlamiyorum :) Ben 85 beden bi sporcu sutyeni aldim da takma geregi hissetmiyorum zaten fuze gibi duruyolar bi de canimi onlarla acitmiyim iki hafta sonra bandajlari acacakBenim 10. gün kas üstü olmasından mıdır bilemiyorum hala sabahları kalktığımda özellikle bir ağırlık var ve çokk sert olmasalarda sertler yanii.. Kaldı ki senin daha 4 gün olmuş çok yeniwalla bana doktorum ne masaj onerdi şuan ne de südyen.. Doktoruna sormalısın bence en iyi kararı o verecektir. Kusak takmissa muhtemelen sabitlensin diyedir südyene ihtiyaç olsaydı söylerdi diye düşünüyorum ben 50 kere sormama rağmen hayır şimdilik yok dedi doktorum
Masaji da sonra ki surecte oneriyorlar sanirim. Bana simdilik masaj yok dedi
Arkadaslar 4. Gunumdeyim diklestirme arti protez oldu yanliz bu sertlik ne zaman gecer hala taş gibi duruyorlar ve doktorum sutyen yerine gogsumun uzerine sabitledigi gogsu asagi dogru itecek bi kusak takti ayrica sutyen takayim mi?tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim..
Arkadaslar 4. Gunumdeyim diklestirme arti protez oldu yanliz bu sertlik ne zaman gecer hala taş gibi duruyorlar ve doktorum sutyen yerine gogsumun uzerine sabitledigi gogsu asagi dogru itecek bi kusak takti ayrica sutyen takayim mi?tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim..
Ewt oldu..bunların hepsi normal..hatta bazen sanki elektrik çarpıyomuş gibi hissedebilirsin..dikleştirme olduğu için içerde dikişler normal ameliyata göre çok fazla..bıçak saplanıyomuş gibi hissedeceksin..sıvı gezmelerini uzun süre hissedebilirsin..benim sol göysümün ucunu. Sızlaması dört ay kadar sürdü..dr.a sorduğumda içerdeki yapılanma daha devam ediyor demişti..hala bile bazen bi kaşıntı geliyo iç dikişlerden..kaşıyorum ama içten geldiği için kaşıntı baya bi gıcık ediyor beniSagolun kizlar cok haklisiniz acele ediyorum galiba.. icerde sivi geziyomus gibi bir his oldu mu sizde de? Ve uzanir pozisyonden kalkarken acaip bir aci sizi oluyor sol memede..
Bende basladi bu dert simdide bugun kontrole gittim doktoruma diyorum silikonlarim oynuyor saga sola yukari dogru akiyor resmen ve o anda tas gibi bir basincla itiyor. Dr. Oynamaz kas alti dedi ama ben hala pimpirikli silikonlarin oynuyor eyvah modundayim. Doktorum diyor sivi ben diyorum hayir silikonlarim oynuyorEwt oldu..bunların hepsi normal..hatta bazen sanki elektrik çarpıyomuş gibi hissedebilirsin..dikleştirme olduğu için içerde dikişler normal ameliyata göre çok fazla..bıçak saplanıyomuş gibi hissedeceksin..sıvı gezmelerini uzun süre hissedebilirsin..benim sol göysümün ucunu. Sızlaması dört ay kadar sürdü..dr.a sorduğumda içerdeki yapılanma daha devam ediyor demişti..hala bile bazen bi kaşıntı geliyo iç dikişlerden..kaşıyorum ama içten geldiği için kaşıntı baya bi gıcık ediyor beni
Oynamasalar bile zorla biz oynuyo diye diye oynatacaz silikoşlari :) sabirr... elbet onlarda yerine iyice yerlesecekBende basladi bu dert simdide bugun kontrole gittim doktoruma diyorum silikonlarim oynuyor saga sola yukari dogru akiyor resmen ve o anda tas gibi bir basincla itiyor. Dr. Oynamaz kas alti dedi ama ben hala pimpirikli silikonlarin oynuyor eyvah modundayim. Doktorum diyor sivi ben diyorum hayir silikonlarim oynuyor
Merak etme canım bu hislerin hepsi normal.kaslar ve deri yumuşamaya başladıkça silikonları hiç hissetmiceksin.Bende basladi bu dert simdide bugun kontrole gittim doktoruma diyorum silikonlarim oynuyor saga sola yukari dogru akiyor resmen ve o anda tas gibi bir basincla itiyor. Dr. Oynamaz kas alti dedi ama ben hala pimpirikli silikonlarin oynuyor eyvah modundayim. Doktorum diyor sivi ben diyorum hayir silikonlarim oynuyor
Ya bu rahatsiz edici odemler gecsin de digerini sabirla bekliycem artik.. cok zor bi ameliyat olmasa da sabir ve fedakarlik isteyen bir surec...Benim beş ay oldu ameliyat olalı 3 aylıkken biraz yumuşamıştı ama yine de bi yapaylik vardı şimdi ise tamamen doğal meme gibi yumuşacık oldu birleşiyor istediğin şekli alıyor çamaşırın modeline uyum sağlıyor ama daha yeni yeni bu durumda 15- 20 gündür sanki yani bi 3-4 ayı gözden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?