- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
yeni kapandım heryerden kıyafet aldım ancak şu ara ustumden çıkarmadığım levis momjeans ve lcw sweatler(tesettür bölümü varmis görünce çok şaşırdım) , çok çok pahalıya aldığım seyler (tesettür mağzalarından) hep yaşlı hissettirdi pek giyemiyorum. Tabi işe giderken sweat yerine gömlek giyeceğim. yakın zamanda ipekyoldan gömlekler ve twist-%70 indirim var- den bol bilekte pantolonlar aldım ben kaliteyim diye bağırıyor okul açılsa da giysem :))Ayy tam istediğim konu
Kızlar tesetturluyum.tesetturlu arkadaşlar nerelerden alıyorsunuz hem uygun hem kaliteli?
Iki parca kıyafet alsam 300 400 tutuyor sorun bende mi
ayakkabı , çanta , saat , kemer işte bunlara verilen paraya acımam geri kalanları pazardan bile alabilirim :))Kaç yaşındasın?
Hangi renkler hoşuna gider, pastel mi daha sakin mi?
Spor musun klasik mi?
Nerelere gidersen ona göre giyinmek gerek. İşyerine giydiğin stilettoyu plaja giyemezsin mesela.
Ayakkabı çanta çok çok önemli. İstersen sırtına Dior elbise geçir ayakkabın kalitesizse şık olamazsın.
En kötü şık bir sandalet, skinny jean, düz beyaz bluz, havalı güneş gözlüğü günü kurtarır ama dikkat sandalet şık ve kaliteli :)
Bir de ben makyaj yapmam böyle iyi hissediyorum tuzağına düşmeyin her kadın kendine yakışan bir makyaj tarzı bulup yapmalı, inanmayın o laflara dışarı çıkıyorsun her kadın makyajlı, yapmayanlar da spor ayakkabıyı çekmiş saçlar öylesine toplu bakımı tamamen boş vermiş tipler.
Giyim tarzı kişinin sevdiği beğendiği şeyleri alıp giymesidir ve içten gelir. Zorla kazandırılmaya çalışılan tarz zaten üstünde eğreti durur ve yine şık bir görüntü çıkmaz ortaya.
Mağazada gördüğün beğendiğin ürünleri tercih et ki zaten çoğu benzer çizgide ürünlerdir.
Farklılık yaratacak unsur aldığın kıyafetlerin kalitesi ve üzerinde duruşudur. Yani “money talks” :))
Not: kilona göre giyin.
Kaç yaşındasın?
Hangi renkler hoşuna gider, pastel mi daha sakin mi?
Spor musun klasik mi?
Nerelere gidersen ona göre giyinmek gerek. İşyerine giydiğin stilettoyu plaja giyemezsin mesela.
Ayakkabı çanta çok çok önemli. İstersen sırtına Dior elbise geçir ayakkabın kalitesizse şık olamazsın.
En kötü şık bir sandalet, skinny jean, düz beyaz bluz, havalı güneş gözlüğü günü kurtarır ama dikkat sandalet şık ve kaliteli :)
yani her şeyi giyiyor musunuz tarzım yok derken? yoksa mesela spor bir tarzınız var da daha klasik mi olmak istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?