• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarz Sahibi Olmak İstiyorum

Ayakkabi ve cantayla baslayin ise
Onlari kaliteli alin paraya kiyin
Burberrys ve longchamsp cantalarim var tam 22 senedir kullaniyorum ve inanilmaz fark ettiriyorlar tarz konusunda
Bunun disinda yazin olmaz ama kisin fular kullanin bol bol cesit cesit
Bunlar her kiyafete tarz katar

Hımmm fular hiç kullanmadım neyle kombinlemeliyim az daha anlatır mısınız?

Çanta önerinizi de dikkate alacağım hemen netten bakacağım:)

Öncelikle saç ve teninize yakışan bir tarz olmalı. Mesela ben siyah saçlı beyaz tenliyim. İş yerinde değil ama dışarda kırmızı vb. dikkat çekici renkleri kullanıyorum. Saç ve ten rengimden dolayı gidiyor. Ama mesela saçınız kızılsa kırmızı tonları olmaz.

Ayakkabı çantaya zaten herkes değinmiş.

Bir de ben makyaj yapmam böyle iyi hissediyorum tuzağına düşmeyin her kadın kendine yakışan bir makyaj tarzı bulup yapmalı, inanmayın o laflara dışarı çıkıyorsun her kadın makyajlı, yapmayanlar da spor ayakkabıyı çekmiş saçlar öylesine toplu bakımı tamamen boş vermiş tipler.

Bir de tamamen klasik bir tarz olmak zorunda değil, ofis çalışanı değilseniz zor zaten, ama yine de feminen bir tarz oluşturun. Kadınlarda spor şıklığı ben kabul etmiyorum.

Kahverengi saçlı beyaz tenli koyu kahve gözlüyüm

Acep bana hangi renkler gider ki :/ evet deneyip bakayım ve makyaj mevzusuna katılıyorum cilt problemim yok şükür ama cidden insanı daha bakımlı gösteriyor

makyaj yapmam çünkü sevmiyorum, ama buraya fotoğraf yüklesem forumun %99undan daha havalı/güzel/çekici görüneceğime adım gibi eminim. :)

bana da sürekli makyaj yapmalısın, küçük görünüyorsun diyip duranlar oluyordu ama kafamı kaldırıyorum sokakta nedense bütün kadınlar tek tip. herkesin yüzünde kaçak kat çıkılmış gibi bir fondöten, un kurabiyesi gibi bir surat, moda neyse o renkte sürülmüş likit rujlar... bence makyaj değil ama cilt bakımını herkesin yapması gerekiyor, bakımlı ve makyajsız tertemiz bir yüzle insan kendisini iyi hissediyorsa öyle olmalı, kadınlar makyaj yapmak için zorlanmamalı.

spor şıklık konusuna da girmeyeyim o da korkunç bir düşünce olmuş ama onun dışındaki önerilerinize katılıyorum.

Hafif makyaj farkettiriyor ama ya

Şöyle cilt problemin yoksa makyajsız da güzel görünüyorsun zatwn ama hafif kaliteli makyajın cidden daha tarz bakımlı gösterdiğini düşünüyorum ben de

Eki Görüntüle 2168890
Canta ayakkabi onemli denmis, dogru onemli.
Ama bence kemer cok cok onemli.
5 sene once bir kemer almistim,el yakan cinsten.
En vasat jean sort veya pantalonu resmen senlendiriyor.
Ben spor giyindigim icin bnmki renkli mesela.
Hatta resmini ilistireyim fikir olsun.

Sezaryenle doğum yaptım üç ay oldu daha

Bir süre yüksek bel yumuşak kotlar takılıyorum kemer takamayacağım malesef ama öneriniz için teşekkürler

Foto için de

Hımmm fular hiç kullanmadım neyle kombinlemeliyim az daha anlatır mısınız?

Çanta önerinizi de dikkate alacağım hemen netten bakacağım:)

Canta gibi pahali seyleri gardrops yada modacruz dan bakin

Fulari herseyle kombinleyebilirsiniz
Yuvarlak yada v yaka dar body ustune salas bi hirka boynunuza fular

Duz renk kiyafete desenli fular , desenli kiyafete duz renk fular

Hafif makyaj farkettiriyor ama ya

Şöyle cilt problemin yoksa makyajsız da güzel görünüyorsun zatwn ama hafif kaliteli makyajın cidden daha tarz bakımlı gösterdiğini düşünüyorum ben de

bilmem şahsen ben ipek kirpik yaptırdım şeffaf maskara kullanıyorum aklıma eserse hafif şeyler yaparım ama onun dışında illa makyaj yapacağım diye kendimi zorlayamam çünkü kendimi iyi hissetmiyorum öyle çamur gibi.

bilmem şahsen ben ipek kirpik yaptırdım şeffaf maskara kullanıyorum aklıma eserse hafif şeyler yaparım ama onun dışında illa makyaj yapacağım diye kendimi zorlayamam çünkü kendimi iyi hissetmiyorum öyle çamur gibi.

Yok hafif kaliteli makyaj benim dediğim misal ben de ruj yerine niveanın nemlendiricisini kullanıyorum hala liseli gibi:))) sebebi daha doğal durması.. dudaklarım ince olduğu için gerçek rujlar bende çok yapay abartı duruyor

Göz rengimiz aynı. Bende bu paletten var, tam yazlık renkler:

https://goo.gl/images/Uuc5U1

İşe giderken yazın mesele bu elbisey beyaz ceketle giyiyorum, bu makyajı yapıyorum. Altına da nötr renkli bir ayakkabı çektim mi tamam. Kırmızı/nar çiçeği, beyaz, turkuaz üçlemesi yazın favorilerimden :)

Eklentiler

• 20180715_112712.webp
    20180715_112712.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 151
makyaj yapmam çünkü sevmiyorum, ama buraya fotoğraf yüklesem forumun %99undan daha havalı/güzel/çekici görüneceğime adım gibi eminim. :)

bana da sürekli makyaj yapmalısın, küçük görünüyorsun diyip duranlar oluyordu ama kafamı kaldırıyorum sokakta nedense bütün kadınlar tek tip. herkesin yüzünde kaçak kat çıkılmış gibi bir fondöten, un kurabiyesi gibi bir surat, moda neyse o renkte sürülmüş likit rujlar... bence makyaj değil ama cilt bakımını herkesin yapması gerekiyor, bakımlı ve makyajsız tertemiz bir yüzle insan kendisini iyi hissediyorsa öyle olmalı, kadınlar makyaj yapmak için zorlanmamalı.

spor şıklık konusuna da girmeyeyim o da korkunç bir düşünce olmuş ama onun dışındaki önerilerinize katılıyorum.

Korkunç bir düşünce ahahah :) İyiydi.

Hayatımda fondöten ya da likit ruj kullanmadım, makyaj her zaman Adnan Hoca'nın kedicikleri gibi dolaşmak değildir ki, bu algı da değiştirilmeli bence.

Göz rengimiz aynı. Bende bu paletten var, tam yazlık renkler:

https://goo.gl/images/Uuc5U1

İşe giderken yazın mesele bu elbisey beyaz ceketle giyiyorum, bu makyajı yapıyorum. Altına da nötr renkli bir ayakkabı çektim mi tamam. Kırmızı/nar çiçeği, beyaz, turkuaz üçlemesi yazın favorilerimden :)

Evet kırmızı beyaz ben de severim... ama far kullanmayı sevmiyorum gözlerim iri göz kapaklarım açık çok abartı duruyor ne far sürsem bas bas bağırıyor

Evet kırmızı beyaz ben de severim... ama far kullanmayı sevmiyorum gözlerim iri göz kapaklarım açık çok abartı duruyor ne far sürsem bas bas bağırıyor

Cık ama panpacım mesele de o zaten gözlerini vurgulamak :) Stilettonu çekiceksin, sonra ceket/trençkot artık sırtında ne varsa onu savura savura nereye gidersen git mekanın sahibi gibi girceksin :)

Korkunç bir düşünce ahahah :) İyiydi.

Hayatımda fondöten ya da likit ruj kullanmadım, makyaj her zaman Adnan Hoca'nın kedicikleri gibi dolaşmak değildir ki, bu algı da değiştirilmeli bence.

yok sokaktaki herkes makyajlı demişsiniz ona istinaden söyledim. cidden böyle kadınları çok görüyorum ve garip geliyor yani. makyajsız olup bakımlı görünmenin de mümkün olabileceğinden bahsediyorum. :)

Katiliyorum.
20 yasindaki kizlar bile kalip gibi 1 ton boyayla sokaga cikiyor. Hem korkunc gorunuyor, hem gencliklerine guzelliklerine yazik.

Modaya uymak adına vücudunuza uygun olmayan şeyler giymeyin,sokakta bazen görüyorum hazır netteki kombini satın alıp giymiş ama ne kilosuna uygun ne boyuna diyorum ki yazık şu kızın hiç mi seveni yok da uyarmamış:kızgın:Giyindiğinizde mutlaka fotoğraf makinesiyle çekip inceleyin,çünkü aynalar aldatır;fotoğraf ya da kamera vasıtasıyla kendinizle ilgili en doğru grüntüyü elde edersiniz.

Modaya uymak adına vücudunuza uygun olmayan şeyler giymeyin,sokakta bazen görüyorum hazır netteki kombini satın alıp giymiş ama ne kilosuna uygun ne boyuna diyorum ki yazık şu kızın hiç mi seveni yok da uyarmamış:kızgın:Giyindiğinizde mutlaka fotoğraf makinesiyle çekip inceleyin,çünkü aynalar aldatır;fotoğraf ya da kamera vasıtasıyla kendinizle ilgili en doğru grüntüyü elde edersiniz.

Hımmm makine önerisi hiç gelmemişti; dikkate alacağım

Kızlar tarz yaratma çalışmalarıma ufaktan başladım... öncelikle saçtan başladım. İki seferdir dışarı çıkarken saçımı yapıyorum. Birinde fön çektim düz diğerinde dalgalı yaptım. Halbuki uzun zamandır toplayıp çıkıyordum:(

Şunu farkettim ki bakımlı görünme kısmjnda ve tarz edinmede saçın önemi büyükmüş. Saç bakımlı olursa insanı çok değiştiriyor. Düz fön özellikle bana çok yakıştığını farkettim. Tarz olmak için acaba hep aynı saçı mı yapmak lazım? Şimdi de kafama bu takıldı:)))

Değişikliği seviyorum ama her seferinde farklı saç benim tarzım olmadığı anlamına mı gelir?

instagramdan stil sayfalarını takibe al beğendiğin , markaları öğren oralardan sadece cok beğendiğin şeyleri al fiyatına bakma. bi süre sonra çeşit çeşit kombinler yapacağın kıyafetlerin olur eskilerini de ihtiyaç sahiplerine verirsin. kimin giyim tarzını begenıyorsun ünlülerden mesela ona göre önerebiliriz
Peki sizce instagramda takip edilebilecek en iyi butik hangisi? O kadar çok var ki artık seçmek zor :)

Peki sizce instagramda takip edilebilecek en iyi butik hangisi? O kadar çok var ki artık seçmek zor :)
Ben aybukenurdemirci kullanıcısını takip ediyorum çeşit çeşit markalardan giyiniyor tarzı bana uyuyor hemde nispeten ucuz giyiniyor. Tarzı netleştirince illa onun aldığı markadan almaya gerek yok denk gelince lcw den de koton dan da ipekyol,twist ya da adl den de alıyorum. Memleketimde zara olsa illa ordanda bulurdum :))

Back
X