• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarz Sahibi Olmak İstiyorum

Ciao Bella

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
497
457
23
Kızlar selam...

Bir kaç gündür kafama takılıyor

Benim giyim tarzım yok. Nasıl oluşturabilirim?

İnternetten araştırdım işe yarar bilgi edinemedim.

Akıl verecek olan var mı?

Nasıl tarz sahibi olunur? Bir giyim tarzı edinmek istiyorum

instagramdan stil sayfalarını takibe al beğendiğin , markaları öğren oralardan sadece cok beğendiğin şeyleri al fiyatına bakma. bi süre sonra çeşit çeşit kombinler yapacağın kıyafetlerin olur eskilerini de ihtiyaç sahiplerine verirsin. kimin giyim tarzını begenıyorsun ünlülerden mesela ona göre önerebiliriz

Giyim tarzı kişinin sevdiği beğendiği şeyleri alıp giymesidir ve içten gelir. Zorla kazandırılmaya çalışılan tarz zaten üstünde eğreti durur ve yine şık bir görüntü çıkmaz ortaya.

Mağazada gördüğün beğendiğin ürünleri tercih et ki zaten çoğu benzer çizgide ürünlerdir.

Farklılık yaratacak unsur aldığın kıyafetlerin kalitesi ve üzerinde duruşudur. Yani “money talks” :))

Not: kilona göre giyin.

Milyon tane tarz var.

Hangisi sana gider? Sen hangisinde daha rahat edeceksin?

Kopyala yapıştır kombinlerle tarz olunmaz, zorlama olur. Araştır,dene,yanıl,kendi tarzını oluştur.:KK54:

Ayy tam istediğim konu

Kızlar tesetturluyum.tesetturlu arkadaşlar nerelerden alıyorsunuz hem uygun hem kaliteli?
Iki parca kıyafet alsam 300 400 tutuyor sorun bende mi

Kaç yaşındasın?
Hangi renkler hoşuna gider, pastel mi daha sakin mi?
Spor musun klasik mi?
Nerelere gidersen ona göre giyinmek gerek. İşyerine giydiğin stilettoyu plaja giyemezsin mesela.
Ayakkabı çanta çok çok önemli. İstersen sırtına Dior elbise geçir ayakkabın kalitesizse şık olamazsın.
En kötü şık bir sandalet, skinny jean, düz beyaz bluz, havalı güneş gözlüğü günü kurtarır ama dikkat sandalet şık ve kaliteli :)

Son düzenleme:
yani her şeyi giyiyor musunuz tarzım yok derken? yoksa mesela spor bir tarzınız var da daha klasik mi olmak istiyorsunuz?

Ayakkabi ve cantayla baslayin ise
Onlari kaliteli alin paraya kiyin
Burberrys ve longchamsp cantalarim var tam 22 senedir kullaniyorum ve inanilmaz fark ettiriyorlar tarz konusunda
Bunun disinda yazin olmaz ama kisin fular kullanin bol bol cesit cesit
Bunlar her kiyafete tarz katar

IMG_3877.webp
Canta ayakkabi onemli denmis, dogru onemli.
Ama bence kemer cok cok onemli.
5 sene once bir kemer almistim,el yakan cinsten.
En vasat jean sort veya pantalonu resmen senlendiriyor.
Ben spor giyindigim icin bnmki renkli mesela.
Hatta resmini ilistireyim fikir olsun.

Ayy tam istediğim konu

Kızlar tesetturluyum.tesetturlu arkadaşlar nerelerden alıyorsunuz hem uygun hem kaliteli?
Iki parca kıyafet alsam 300 400 tutuyor sorun bende mi
yeni kapandım heryerden kıyafet aldım ancak şu ara ustumden çıkarmadığım levis momjeans ve lcw sweatler(tesettür bölümü varmis görünce çok şaşırdım) , çok çok pahalıya aldığım seyler (tesettür mağzalarından) hep yaşlı hissettirdi pek giyemiyorum. Tabi işe giderken sweat yerine gömlek giyeceğim. yakın zamanda ipekyoldan gömlekler ve twist-%70 indirim var- den bol bilekte pantolonlar aldım ben kaliteyim diye bağırıyor okul açılsa da giysem :))

Kaç yaşındasın?
Spor musun klasik mi?
Nerelere gidersen ona göre giyinmek gerek. İşyerine giydiğin stilettoyu plaja giyemezsin mesela.
Ayakkabı çanta çok çok önemli. İstersen sırtına Dior elbise geçir ayakkabın kalitesizse şık olamazsın.
En kötü şık bir sandalet, skinny jean, düz beyaz bluz, havalı güneş gözlüğü günü kurtarır ama dikkat sandalet şık ve kaliteli :)
ayakkabı , çanta , saat , kemer işte bunlara verilen paraya acımam geri kalanları pazardan bile alabilirim :))

İnsanın kendi tarzını bulması uzun ve sancılı bir süreç. Deneye yanıla kendi kendinize bulacaksınız. Öncelikle nasıl görünmek istediğinizi seçmelisiniz. Sonra gerekli parçaları liste yapar, yavaş yavaş tamamlarsınız. Beğendiğiniz stillerde bazı parçalar size,vücudunuza uymazsa almazsınız, bazı parçalar daha çok yakışır vs. Uzun iş.

Mesela ben kendimi içinde iyi hissetmediğim, beni vurgulamayan bir parçayı kullanmam sırf marka,trend vs diye.

Bir de geçmişte kendime, o sancılı süreçte alakasız şeyler aldığım için bir kural koymuştum. Bir parçayı çok sevdim ama evde onu tamamlayacak bir şeyler yok. Ya tamamen kombini tamamlayıp eve dönerim ya da ayılıp bayılsam da almam. Böylece dolapta bir ahenk yakalayıp, kolay kombin yapabilirsiniz.

instagramda kiyafet satisi yapan saygalarin hazir kombinleri var begendigini satin al giy bence hic fena degiller.

Öncelikle saç ve teninize yakışan bir tarz olmalı. Mesela ben siyah saçlı beyaz tenliyim. İş yerinde değil ama dışarda kırmızı vb. dikkat çekici renkleri kullanıyorum. Saç ve ten rengimden dolayı gidiyor. Ama mesela saçınız kızılsa kırmızı tonları olmaz.

Ayakkabı çantaya zaten herkes değinmiş.

Bir de ben makyaj yapmam böyle iyi hissediyorum tuzağına düşmeyin her kadın kendine yakışan bir makyaj tarzı bulup yapmalı, inanmayın o laflara dışarı çıkıyorsun her kadın makyajlı, yapmayanlar da spor ayakkabıyı çekmiş saçlar öylesine toplu bakımı tamamen boş vermiş tipler.

Bir de tamamen klasik bir tarz olmak zorunda değil, ofis çalışanı değilseniz zor zaten, ama yine de feminen bir tarz oluşturun. Kadınlarda spor şıklığı ben kabul etmiyorum.

Bir de ben makyaj yapmam böyle iyi hissediyorum tuzağına düşmeyin her kadın kendine yakışan bir makyaj tarzı bulup yapmalı, inanmayın o laflara dışarı çıkıyorsun her kadın makyajlı, yapmayanlar da spor ayakkabıyı çekmiş saçlar öylesine toplu bakımı tamamen boş vermiş tipler.

makyaj yapmam çünkü sevmiyorum, ama buraya fotoğraf yüklesem forumun %99undan daha havalı/güzel/çekici görüneceğime adım gibi eminim. :)

bana da sürekli makyaj yapmalısın, küçük görünüyorsun diyip duranlar oluyordu ama kafamı kaldırıyorum sokakta nedense bütün kadınlar tek tip. herkesin yüzünde kaçak kat çıkılmış gibi bir fondöten, un kurabiyesi gibi bir surat, moda neyse o renkte sürülmüş likit rujlar... bence makyaj değil ama cilt bakımını herkesin yapması gerekiyor, bakımlı ve makyajsız tertemiz bir yüzle insan kendisini iyi hissediyorsa öyle olmalı, kadınlar makyaj yapmak için zorlanmamalı.

spor şıklık konusuna da girmeyeyim o da korkunç bir düşünce olmuş ama onun dışındaki önerilerinize katılıyorum.

Giyim tarzı kişinin sevdiği beğendiği şeyleri alıp giymesidir ve içten gelir. Zorla kazandırılmaya çalışılan tarz zaten üstünde eğreti durur ve yine şık bir görüntü çıkmaz ortaya.

Mağazada gördüğün beğendiğin ürünleri tercih et ki zaten çoğu benzer çizgide ürünlerdir.

Farklılık yaratacak unsur aldığın kıyafetlerin kalitesi ve üzerinde duruşudur. Yani “money talks” :))

Not: kilona göre giyin.

Ya mağazada görüp beendiğimi alıyorum ama hiç bi tarzım yok yani gayet sıradan şeyler alıyorum gibi geliyor bana:))

Yani öyle çok zengin deilim ama tarz yaratacak bi param da var bence ama nasul yapacğımı bilmiyorum

Kaç yaşındasın?
Spor musun klasik mi?

31 yaşındayım

Mesleğim klasik giyim istiyor

Ama günlük hayatta spor giymeyi daha çok seviyorum

Ayakkabı ve çanta önerinizi dikkate alacağım

Sevdiğim renkler de sanırım siyah harici tüm renkler:) siyah giymeyi de sevmiyorum hiç bi eşyada da sevmiyorum

yani her şeyi giyiyor musunuz tarzım yok derken? yoksa mesela spor bir tarzınız var da daha klasik mi olmak istiyorsunuz?

Herşeyi giyiyorum gibi sanki.. yani mağazada ne gördüm hoşuma gitti öyle

Oysa bi bayanın kendine has tarzı olmalı sanki daha karizmatik ve iyi hissedeceğim o zaman:))

Bi de böyle kendimi sıradan ve silik görüyorum

Back
X