Tartışmada kim haklı?

Bunu demeden yapmalısın. Banka kartını iptal ettirmek icin bile icazet almayı düşünüyorsun daha pes. Nasi ezmiş sindirmis seni silkelen ve kendine gel. Neyden korkuosun bu kadar sormadan yenisini cikartman lazim hoşt demek için. Şiddet mi uygular?

Bu dünyanın çivisi çıktı. Ne erkekler erkek gibi ne kadınlar kadın gibi. 60lar amerikasindaki kadin erkek iliskilerini fixlemeliydik ve hep oyle kalmalıydı belki de. Kadinlar çalışıp ozgurlestikce erkekler ılıklaşmaya başladı. Ben bu anlatilanin tam tersini görerek büyüdüm. Bizim zamanimizda.. ile başlayan cümleleri yer yer cok komik bulsam da hakikaten önceden erkek kazancını kadina verirdi. Kadin aileyi gecindiren evi idame ettiren ne alinmasi gerektigini bilen kişidir çünkü. Bi bi bktan anlamayan herif simdi yemek yapmayı ev islerini kisisel bakımı ne bilir de ona para gereksiz buna gerekli ayrimi yapabilir ki bu kuş beyniyle. Cok yazık bu tarz adamciklara prim veren kadınlara, bu aslında sizin ayıbınız çünkü bi malı malsin diye suclayamazsin adam basitce kendi oluyor.

İlk kez birine bunu yazıyorum.

Boşan.
Maaş kartını kocasına verebilen; üstüne bu igrenc lafı işitince bile müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirmemiş yeni kart talep etmemiş birisi mümkün değil boşanmaz. Hatta tepki bile koyamaz.
Konu sahibi senin standartlarına göre bir sorun yok moralini bozup gününü zehir etme duymamış gibi yap

ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi.....

ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi....

Pardon da yazdiklarini bir zahmet tekrar okur musun???!!??????

Offf çok ağır geldi bana açıkçası.sadece maddiyat kavgası olsa affedilebilir(o tarz kremler gerçekten çok aşırı pahalı oluyor) de şu önceden de birşeye benzemiyordun muhabbetinin geri dönüşü çok zor.gayet de dert yani.olağanüstü bir durum yaşaniyor olması bütün dertlerimizi silmiyor ki.herkesin derdi kendine.biz de yaşadıklarımıza göre hayatımızı şekillendirmeye devam etmek zorundayız.

Belki yapar bir umut.
Gerçekten üzülüyorum böyle adamlara ömürlerini heba ediyorlar tek yaşa ama kimsenin kahrını çekme daha iyi.

Konu sahibi ne olur kartı iptal ettirdim, bankamatikte rezil olmuş, sinirden morarmış şekilde eve geldi de de içimiz rahatlasın.

Ayrıca benden bir tavsiye, kartınız gelince o kremi almayın, kırışıklıklara krem fayda etmez zaten. Gidin botoks yaptırın, faturasını da yanlışlıkla ortada unutun. Sorarsa bir şeye benzemeye çalışıyorum dersiniz.

Konu sahibi gibi kadınları görünce yüzüm buruşuyor benim.
Çalışıyorum, kazanıyorum ama maaşımı başkası yönetiyor, harcıyor.
Daha bankayı aramaktan aciz.
Evliliğinde söz hakkı yok, iş hayatında var mı acaba?
Böyle silik ve işlevsiz olacaksan yer tutma iş hayatında mesela, bırak hak eden birilerinin olsun.

Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm

Kaybettim de iptal et. Yenisini iste. Bu kadar zor mudur ya. Ne kolay siniyorsunuz. Bana bu kadar ağır konuşan, özgüvenimi kıran, değersiz hissettiren bu adamdan boşanmayacaksınız da bir ömür bu hayatı mı çekeceksiniz?

Çalışıyorsunuz ama kendi paranizla kendinize bir krem alamiyorsunuz neden kart esinizde çünkü.isteyince vermiyo ustune hakaret ediyo bazen bazi seyler icin cokta beklememek lazim he ne dersinz

İnsanlari delirtmek icin açılmış bir konu resmen.. Siz kendinizi daha cok ezdirirsiniz yuh diyorum ya yuh kendi parandan haftalik 250 nedir! Tipinize ettigi hakaretleri nasil kabullenebiliyorsunuz

Yani bir krem uğruna bu kadar yaralayıcı konuşmak hoş olmamış eşinizin yaptığı yanlış bunu hangi psikolojiyle söylemiş olabilir diye düşündüm ben daha çok..
Belkide kremin pahalı olması ve sizinde pahalı ürünlere yöneliyo olmanız onu rahatsız ediyor ama kart sizinmiş yani pek anlayamadım da ama bir insanın yüzüne dış görünüşüyle alakalı olarak bu şekilde hitap edilmez insanlık ötesi bir davranış böyle bir kelimeyi kullandığına göre kendisi brad pitt olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…