- 3 Şubat 2009
- 9.924
- 17.118
- 773
- 44
- Konu Sahibi nanelikedi34
-
Bunu demeden yapmalısın. Banka kartını iptal ettirmek icin bile icazet almayı düşünüyorsun daha pes. Nasi ezmiş sindirmis seni silkelen ve kendine gel. Neyden korkuosun bu kadar sormadan yenisini cikartman lazim hoşt demek için. Şiddet mi uygular?Bilmiyorum inanınki. Yazılanları üzülerek okudum. Hepiniz haklısınız bunu hak ettim belkide bilmiyorum. Eşimle konuşmuyorum konuşamıyorum. Bankayı aramadan önce kartımı vermesini isteyeceğim vermezse iptal ettireceğimi de diyeceğim. Aslında pısırık bir insan değilim bazen böyle boş anıma denk geliyor yoksa eşime karşı o kadarda ezilmiyorum
Maaş kartını kocasına verebilen; üstüne bu igrenc lafı işitince bile müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirmemiş yeni kart talep etmemiş birisi mümkün değil boşanmaz. Hatta tepki bile koyamaz.İlk kez birine bunu yazıyorum.
Boşan.
ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi.....Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum
Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından
Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık
Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
Offf çok ağır geldi bana açıkçası.sadece maddiyat kavgası olsa affedilebilir(o tarz kremler gerçekten çok aşırı pahalı oluyor) de şu önceden de birşeye benzemiyordun muhabbetinin geri dönüşü çok zor.gayet de dert yani.olağanüstü bir durum yaşaniyor olması bütün dertlerimizi silmiyor ki.herkesin derdi kendine.biz de yaşadıklarımıza göre hayatımızı şekillendirmeye devam etmek zorundayız.Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum
Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından
Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık
Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
Belki yapar bir umut.Maaş kartını kocasına verebilen; üstüne bu igrenc lafı işitince bile müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirmemiş yeni kart talep etmemiş birisi mümkün değil boşanmaz. Hatta tepki bile koyamaz.
Konu sahibi senin standartlarına göre bir sorun yok moralini bozup gününü zehir etme duymamış gibi yap
Şu laftan sonra boşanırdımBaşta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi.
Bunu düşünecek misiniz? Lütfen düşünmeyin uygulamaya geçin.allah razı olsun bunu düşüneceğim
Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm
İnsanlari delirtmek icin açılmış bir konu resmen.. Siz kendinizi daha cok ezdirirsiniz yuh diyorum ya yuh kendi parandan haftalik 250 nedir! Tipinize ettigi hakaretleri nasil kabullenebiliyorsunuzBilmiyorum inanınki. Yazılanları üzülerek okudum. Hepiniz haklısınız bunu hak ettim belkide bilmiyorum. Eşimle konuşmuyorum konuşamıyorum. Bankayı aramadan önce kartımı vermesini isteyeceğim vermezse iptal ettireceğimi de diyeceğim. Aslında pısırık bir insan değilim bazen böyle boş anıma denk geliyor yoksa eşime karşı o kadarda ezilmiyorum
Yani bir krem uğruna bu kadar yaralayıcı konuşmak hoş olmamış eşinizin yaptığı yanlış bunu hangi psikolojiyle söylemiş olabilir diye düşündüm ben daha çok..Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?