• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışmada kim haklı?

nanelikedi34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
22
21
3
36
Hepimizin başı sağolsun. Özür diliyerek sormak istiyorum

Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından

Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık

Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.

Son cevabım sayfa 8

Son düzenleme:
Maaş kartınız neden eşinizde?

Söylediği laf çok ağır. Pahalı bir krem olabilir ama çalışıyorsanız kendinize bir bütçe ayırmak da sonuna kadar hakkınız. Çalışmasanız dahi pahalı olduğunu insan gibi anlatabilirdi çok ağır konuşmuş.

Maaş kartınız neden eşinizde?

Söylediği laf çok ağır. Pahalı bir krem olabilir ama çalışıyorsanız kendinize bir bütçe ayırmak da sonuna kadar hakkınız. Çalışmasanız dahi pahalı olduğunu insan gibi anlatabilirdi çok ağır konuşmuş.
Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm

Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm
Ne kadar ayıp, ne diyor vermenizi isteyince?

Ben 34 yaşındayım. Cildimdeki kırışıklıklar için bir şey yapmak istiyordum ne zamandır. Hani ilerde daha kötü olmasın diye önlem bakımından

Eşimle avmdeyken kozmetik mağazaların birinde krem gördüm. Burda ve başka yerde yorumlarını okuduğum bir kremdi. Çok uzatmak istemiyorum krem yüzünden kavga çıktı. Mağazada almak istemedi parasından dolayı benimde yüzüm asıldı. Eve gidene kadar konuşmadık

Evde kremi alacağımı maaşımdan (kızlar ben çalışıyorum benim maaşım var ama kartım onda) paramı istediğimi söyleyince ağzına gelen herşeyi yüzüme söyledi. Çok morelim bozuldu. Başta parasına bir ton laf etti ama beni kıran şey “ne sürersen sür milyonluk krem sür senden kadın çıkmaz, yedi yıl önce de bir şeye benzemiyordun şimdi de benzemiyorsun” dedi. Üzerimden atamıyorum. Biliyorum benimkisi bu zamanda dert değil ama severek evlenmiştim. Çok üzüldüm.
Kartınızın onda ne işi var ki?
Bide pardon da kendisi bulunmaz Hint kumaşı mıymış seni beğenmiyor.

Kartımı istedim demişsiniz, vermedi mi? Yapılacak tek şey var bankayı arayıp kayıp kart bildirimi yapacaksınız. Yeni kartı da vermeyeceksiniz. Ha bu evliliğiniz içinde kriz oluşturur, ama bence zaten sorunlu bir evlilik anladığım.

Hemen bankanizi arayın kartınızı kaybettiğinizi söyleyin yenisini isyerinize göndersinler.
Öyle kadın cikmiyormus madem sizden bir de böyle denesin bakalım sizden kadın çıkıp çıkmadığını
allah razı olsun bunu düşüneceğim

Çok üzüldüm. Eşinizin söyledikleri çok ağır.

Yapılabiliyorsa maaş kartınızı iptal ettirin, çekemesin maaşınızı. Bir kadının, hemde karısının parasına el koymak ne kadar iğrenç. Karakter yoksunuymuş maalesef eşiniz. Allah bilir ailesine karşı bu kadar tutumlu değildir. Bu tip erkekler karısı bişey istediğinde heyheylenir, kök ailesi isteyince hemen verir.

Yenilir yutulur laflar değil, çocuğunuz varsa hatasının farkına varması için biraz süre verin, olmadı aile terapisti vs.. En olmadı artık yapılacak şey belli. Çok üzgünüm

Maaş kartınızın eşinizde olması tuhaf öncelikle. Evlenince bütçe de birleşiyordur tabi kafama göre takılayım her istediğimi alayım diyemez insan. Ama maaş kartı sizin üzerinize. Eşiniz de olsa bir başkasında durması hem yasal değil hem de kendinize haksızlık.
Bir de size çok ağır bir laf etmiş. Madem beğenmiyordu neden evlenmiş? Keşke o sözüne karşılık siz de ağır şeyler söyleseydiniz. Hak etmiş. Ezdirmeyin kendinizi. Eşiniz bile olsa görüşünüzle ilgili yorum yapanlara acımayın. Kimse dört dörtlük değil. Önce kendine baksın.

Çok korkunç.
Hem çalışıyorsunuz hem de bir tane krem alamiyorsunuz, cidden kendinize bunu mu layık görüyorsunuz.
Kocanız size zerre saygı duymuyor maaşınız için sizinle yalnızca.
Rest çekin yeni kart çıkartın, baktınız büyütüyor kendi iyiliginiz için ayrılık lütfen.

Maaş kartını derhal alın.

Acı bir gerçek söyleyeceğim. Evet severek evlenmişsiniz ama siz onun kendisini sevmişsiniz o ise yalnızca sizin maaş kartınızı sevmiş.

Sizinle maaş kartınız ve ev işleri için evlenmiş net söylüyorum. Dış görünüşünüzü hiçbir zaman sevmediğini resmen yüzünüze kusmuş. Bu lafları söylediğine pişman ederdim ben.

Back