- 17 Şubat 2025
- 13
- -27
- 1
- 28
- Konu Sahibi pamukltsrt
-
Evliyken çok mümkün değildir diye düşünerek sevgili nişanlı diye sordum ama oluyormuş demek ki. Aynı evde iletişim kurmadan nasıl duruyorsunuz? Bu tarz durumlarda haksız da olsam birazda sosyal medyada gördüklerimin etkisiyle 'beni seven bir gün bile benimle konuşmadan, beni merak etmeden duramamalı' diye düşünüp tartışma konusundan kopup bu konuya kayıyorum ben ve değerimi sorguluyorum ama insani olarak bakıncada biraz sakinleşmek için zaman tanımak normal gibi geliyor bir de gerçekten eften püften tartışma çıkardığım çok oluyor benimEvet oluyor. Her tartışmada büyük öfke duyuyorum. Boşanasım bile geliyor. 1-2 gün sürüyor. Eşim de bazen huyuma gidiyor bazen trip atıyor konuşmadığı oluyor. Ne olacak bilmiyorum
Eşim zaten bilgisayarda vakit geçirmeyi çok seviyor. Ona da gün doğuyor gibi bir şey. Küsken daha çok vakit geçiriyor pc başında. Zaten tartışmalarımızın çoğu bu sebepten oluyor. Ben de dizi film izliyorum. Öyle vakit geçiyor.Evliyken çok mümkün değildir diye düşünerek sevgili nişanlı diye sordum ama oluyormuş demek ki. Aynı evde iletişim kurmadan nasıl duruyorsunuz? Bu tarz durumlarda haksız da olsam birazda sosyal medyada gördüklerimin etkisiyle 'beni seven bir gün bile benimle konuşmadan, beni merak etmeden duramamalı' diye düşünüp tartışma konusundan kopup bu konuya kayıyorum ben ve değerimi sorguluyorum ama insani olarak bakıncada biraz sakinleşmek için zaman tanımak normal gibi geliyor bir de gerçekten eften püften tartışma çıkardığım çok oluyor benim
Beni izah etmişsiniz sanki. Aynı evin içinde ayrı hayatlar süren iki insan gibiyiz ya. Ne açıdan yaklaşırsam yaklasayim olmuyor adam ilgisiz ama konu telefon televizyon pc arkadaşları olunca uçarak giderEşim zaten bilgisayarda vakit geçirmeyi çok seviyor. Ona da gün doğuyor gibi bir şey. Küsken daha çok vakit geçiriyor pc başında. Zaten tartışmalarımızın çoğu bu sebepten oluyor. Ben de dizi film izliyorum. Öyle vakit geçiyor.
Her ilişkide ilaki tartışmalar oluyordu önemli olan o kriz anını yönetebilmekte. Bi kaç gün konuşmasak bişeyleri düzeltmeye çalışmasa soğurum .Merhaba. Sevgiliniz/nişanlınızla tartıştıktan ya da herhangi bir sebepten problem yaşadıktan sonra birkaç gün iletişime geçmediğiniz oluyor mu? Partneriniz böyle durumlarda nasıl davranıyor
Evliyim. Tartışmadan sonra bikaç saat sessizlik oluyor sonra haksız olan taraf özür diliyor konu kapanıyor.Merhaba. Sevgiliniz/nişanlınızla tartıştıktan ya da herhangi bir sebepten problem yaşadıktan sonra birkaç gün iletişime geçmediğiniz oluyor mu? Partneriniz böyle durumlarda nasıl davranıyor
Sevgiliyken, nisanliyken, evliyken ve de bosanmisken dahi olmadi, mutlaka aksamina konusuruz.Merhaba. Sevgiliniz/nişanlınızla tartıştıktan ya da herhangi bir sebepten problem yaşadıktan sonra birkaç gün iletişime geçmediğiniz oluyor mu? Partneriniz böyle durumlarda nasıl davranıyor
Küsmek pasif agresif bir davranış biçimidir ve ben hiç hoşlanmam. O yüzden evleneceğim adamda dikkat ettiğim özelliklerden biriydi. Ne sevgiliyken, ne evlilik süresince hiç küsmedik. Tabi ki tartışıyoruz, anlaşamadığımız konular oluyor. Onda bile bağırıp çağırmadan, bir şekilde çözüme ulaşmaya çalışıyoruz. Çözebilirsek ne ala, çözemezsek durumu kabullenip kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kabullenemeyeceğimiz bir anlaşmazlık olursa günün birinde o zaman evlilik biter muhtemelen.Merhaba. Sevgiliniz/nişanlınızla tartıştıktan ya da herhangi bir sebepten problem yaşadıktan sonra birkaç gün iletişime geçmediğiniz oluyor mu? Partneriniz böyle durumlarda nasıl davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?