Tartışma sonrası birkaç gün konuşmamak

pamukltsrt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
13
-27
1
28
Merhaba. Sevgiliniz/nişanlınızla tartıştıktan ya da herhangi bir sebepten problem yaşadıktan sonra birkaç gün iletişime geçmediğiniz oluyor mu? Partneriniz böyle durumlarda nasıl davranıyor

Evet oluyor. Her tartışmada büyük öfke duyuyorum. Boşanasım bile geliyor. 1-2 gün sürüyor. Eşim de bazen huyuma gidiyor bazen trip atıyor konuşmadığı oluyor. Ne olacak bilmiyorum

Evet oluyor. Her tartışmada büyük öfke duyuyorum. Boşanasım bile geliyor. 1-2 gün sürüyor. Eşim de bazen huyuma gidiyor bazen trip atıyor konuşmadığı oluyor. Ne olacak bilmiyorum
Evliyken çok mümkün değildir diye düşünerek sevgili nişanlı diye sordum ama oluyormuş demek ki. Aynı evde iletişim kurmadan nasıl duruyorsunuz? Bu tarz durumlarda haksız da olsam birazda sosyal medyada gördüklerimin etkisiyle 'beni seven bir gün bile benimle konuşmadan, beni merak etmeden duramamalı' diye düşünüp tartışma konusundan kopup bu konuya kayıyorum ben ve değerimi sorguluyorum ama insani olarak bakıncada biraz sakinleşmek için zaman tanımak normal gibi geliyor bir de gerçekten eften püften tartışma çıkardığım çok oluyor benim

Birkaç gün sevgilisini nişanlısına bir erkek nasıl merak etmez ki... yani tamam kırgınlık ya sinir olur, ama yine de arayıp sorması lazım.

Eşim zaten bilgisayarda vakit geçirmeyi çok seviyor. Ona da gün doğuyor gibi bir şey. Küsken daha çok vakit geçiriyor pc başında. Zaten tartışmalarımızın çoğu bu sebepten oluyor. Ben de dizi film izliyorum. Öyle vakit geçiyor.

İlişkinin başlarında bende bu konuyu çok takıyordum nasıl benimle konuşmadan durabilir diye artık 2 yılı devirdik şimdi ise çözüme kavuşturup bazen birbirimize alan tanıdığımız olabiliyor her iki tarafta kendisini dinleyebilsin diye. Barıştıktan sonra bile çözüme kavuşturup aranızdaki sorunu konuşamıyorsanız asıl o zaman sorun olur çünkü git gide bu küçük sorunlar büyür içinizde. O yüzden konuşacaksınız ondan sonra birbirinize alan tanımak istiyorsanız yaparsınız.

Beni izah etmişsiniz sanki. Aynı evin içinde ayrı hayatlar süren iki insan gibiyiz ya. Ne açıdan yaklaşırsam yaklasayim olmuyor adam ilgisiz ama konu telefon televizyon pc arkadaşları olunca uçarak gider

Merhaba. Sevgiliniz/nişanlınızla tartıştıktan ya da herhangi bir sebepten problem yaşadıktan sonra birkaç gün iletişime geçmediğiniz oluyor mu? Partneriniz böyle durumlarda nasıl davranıyor
Her ilişkide ilaki tartışmalar oluyordu önemli olan o kriz anını yönetebilmekte. Bi kaç gün konuşmasak bişeyleri düzeltmeye çalışmasa soğurum .

Evliyim. Tartışmadan sonra bikaç saat sessizlik oluyor sonra haksız olan taraf özür diliyor konu kapanıyor.

İki tarafta ses etmiyorsa suçu kendinde gormuyordur ve bu da büyük bir yeni soruna yol açıyor. Hep siz gidip konusuyorsaniz sorun var demektir. Hep o da aynı şekilde ..

Sevgiliyken ve nisanliyken hic olmadi da 2 yil önce yaptıgı bir eşek şakasından kavga etmistik 3 hafta kadar konusmadım cok zor barısmıstık o konusmaya calisiyordu ama ben tersledim sonra o da biraktı derken bir sekilde gönlümü aldı baska da olmadı uzun süren küslükler iliskiye zarar veriyor bence.O günden sonra kavga etsek dahi küs kalmıyoruz konu sadakatsizlik ya da siddet degilse küs kalmak yersiz bence

Bizim en fazla 1 gün var sevgiliyken. O da 1 kere oldu. Onun dışında küslük olmaz aramızda. Evliyken de iletişimi azalttığımız oldu yine 1-2 gün ama tam olarak küs değildik.
Küsmek, bir çeşit psikolojik şiddettir. Çok yıpratıcıdır. Uzun vadeli bir ilişkide çekilir şey değildir.
Kendimi değersiz hissettiğim oluyor demişsiniz. İşte küsmenin tam olarak etkisi bu. Partnerinizle bu sorunu çözmeye çalışın. Çözülmüyorsa bu hisle yaşayabilir misiniz onu düşünün.

Ben kocamla 3 haftadır konuşmuyorum olunca oluyor sadece bebek için konuşuyorum

Sevgiliyken, nisanliyken, evliyken ve de bosanmisken dahi olmadi, mutlaka aksamina konusuruz.

Konusmadan durabilen insanlarin sevgililik kavramina bakis acilarini anlayamıyorum ben acikcasi.

tabii ki olmaz, eski sevgililerimde de olmazdi.
birkac gün konusmayacak - adim atmayacak kadar büyük ve agir bir sey yasandiysa o iliskiden bir b.k olmaz zaten ayrilirim

Bir kac gün iletisim kurmadan durulan iliskiden bi hayir gelecegini dusunmuyorum. Konusma geregi duymadigim biri hayatimda olmasa da olur acikcasi. Bana normal gelmiyor

Her ilişki parmak izi gibi gibi birbirinden farklıdır ama kendi adıma trip, küslük olayı berbat bi şey, normal bulmuyorum.

Küsmek pasif agresif bir davranış biçimidir ve ben hiç hoşlanmam. O yüzden evleneceğim adamda dikkat ettiğim özelliklerden biriydi. Ne sevgiliyken, ne evlilik süresince hiç küsmedik. Tabi ki tartışıyoruz, anlaşamadığımız konular oluyor. Onda bile bağırıp çağırmadan, bir şekilde çözüme ulaşmaya çalışıyoruz. Çözebilirsek ne ala, çözemezsek durumu kabullenip kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kabullenemeyeceğimiz bir anlaşmazlık olursa günün birinde o zaman evlilik biter muhtemelen.

Maşallah bizim küsmemiz bozuk. Ya o ya ben küsünce dayanamayıp geliyoruz. Saatlik triplerimiz oluyor. 15 yıllık evliyiz. Sevgiliyken de nişanlıykende aynıydı. Ailesi ile ilgili sorun yaşadığımız dönem de olmuştu. O zamanda küsemedik. Oğlum biz gibi oldu. Onunda küsmesi bozuk, kısa sürüyor bizi görüyor kim hatalıysa gidip özür diliyoruz. Oğlumdan da özür dilediğimiz çok oluyor.

evde çocuk var öyle bi ihtimal söz konusu değil. Hem çocuk muyuz küsmek nedir ?

Yetişkin ınsanlar konuşarak halledemiyorsa daha sevgililik nişanlılık döneminde bile ,
evlilik ıcın adım atmayı rafa kaldırmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…