Tartışırken elimin tersindesin dedi

Ağızdan dökülen sözün yarın öbür gün gerçeğe dökülmeyeceğinin garantisini verebiliyorsan devam et ne diyeyim 🤷‍♀️
Ha şu var ben bazen sinir olduğum zaman arkadaşıma kardeşime çekil valla bi çarparım diyorum ama benim ki espriden 😄
Sizin durum ciddi gibi .
Ben şiddete karşıyım diyor ama bana elimin tersindesin diyor garip değil mi

Ben şiddete karşıyım diyor sonra bana bunu diyor garip değil mi
Garip değil her şeyi diyebilir çünkü. Söz değil davranış önemli ve evet sinir anında bunu dediyse gerçekten geçirebilecek birisi. asla duymadım eşimden, duyduğum anda da kapıda bulur kendini. İyi yapmışsın ayrılmakla , şiddet şakaya gelmez

Ben şiddete karşıyım diyor ama bana elimin tersindesin diyor garip değil mi
Yani zaten durup dururken şiddete karşıyım demekte mantıksız, benim hiç aklıma gelmez şiddete karşıyım demek ama şiddette göstermem, o kendini saklamaya çalışmak için bir kılıf, elin itini bu kadar sorgulamaya değmez, defolsun gitsin

Yani zaten durup dururken şiddete karşıyım demekte mantıksız, benim hiç aklıma gelmez şiddete karşıyım demek ama şiddette göstermem, o kendini saklamaya çalışmak için bir kılıf, elin itini bu kadar sorgulamaya değmez, defolsun gitsin
Şiddet konusu geçince bi muhabbette demişti Bencede sorgulamaya değmez böyle birini birde engellemiş beni

Dün aradı 16 kere açmadım bugün de o ses vermiyor şaka gibi

Ben şiddete karşıyım diyor sonra bana bunu diyor garip değil mi
Şiddet meyilli bir insanın kuracağı cümledir bu.
Ancak yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bunu sinirlendim mealinde öyle diline pelesenk ettiyse bilemiyeceğim ama böyle olsa bile asla kabul edilecek bir cümle değil. Benim eşim böyle diline pelesenk olmuştu böyle mecaz anlamda örneğin bir çocuk kediye tekme attı, o ayağını kırarım dedi ama gerçek anlamda kırarım değil mecazda demek istedi. Sakın bir daha yapma dedi. Mecazda da olsa böyle şiddet içeren ifadeler doğru değil. Bana da bir kez demişti ben eşimi çok sert uyardım. Bir daha demedi. Şimdi anladığım kadarıyla siz bu çocuğu çok iyi tanımıyorsunuz. Ya da ilk kez kavga ettiniz . Bir insanın kişiliği kavgada belli olur zaten. Uğraşmaya değmez bence evli değilsiniz sırtınızda yumurta küfesi yok ayrılmayı zaten düşündüğünüze göre ayrılın.

Şiddet meyilli bir insanın kuracağı cümledir bu.
Ancak yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bunu sinirlendim mealinde öyle diline pelesenk ettiyse bilemiyeceğim ama böyle olsa bile asla kabul edilecek bir cümle değil. Benim eşim böyle diline pelesenk olmuştu böyle mecaz anlamda örneğin bir çocuk kediye tekme attı, o ayağını kırarım dedi ama gerçek anlamda kırarım değil mecazda demek istedi. Sakın bir daha yapma dedi. Mecazda da olsa böyle şiddet içeren ifadeler doğru değil. Bana da bir kez demişti ben eşimi çok sert uyardım. Bir daha demedi. Şimdi anladığım kadarıyla siz bu çocuğu çok iyi tanımıyorsunuz. Ya da ilk kez kavga ettiniz . Bir insanın kişiliği kavgada belli olur zaten. Uğraşmaya değmez bence evli değilsiniz sırtınızda yumurta küfesi yok ayrılmayı zaten düşündüğünüze göre ayrılın.
İlk kez kavga etmedik çok kez ettik hiç böyle bi kelime dememişti üstelik kavga sebebi de çok saçmaydı ve ben haklıyım

X