• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tartıda veriyorum ama görüntüde bi değişiklik yok çıldırcam

RuUuNeSya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
138
0
96
Konya
merhabalar ayın 9 undan beri diyet yapıyorum yani 21 gün oluyor başlayalı kilom 57.5 tu başladığımda şimdi 55 olmuşum ama ben görüntümde bir değişiklik göremiyorum geçen yaz 62 den 57 ye düşmüştüm sadece 2 hafta diyet yapmıştım baya bi fark olmuştu 1 kg verdiğimde bile çok farkederdi şimdi 3 haftadır yapıorum ama verdiğim 2 buçuk kilo ve hiç bir fark yok su kaybı desem ben günde 3lt su içiyorum fakat spor falan yapamıorum hiç.. haftada 3 gün yürüyorum 40 dk falan neden acaba böyle oluyor anlayamıyorum.. bu günde special-k aladım ona başlıcam.. ben 50 kg olmak istiyorum ama 50 kg da olsam böyle tombiş kalcam gibi gelio offf.. ne yapacam benkafamçokkarıştı

Canım vücudun sıkı değildir.Pilates falan yapsan sıkılaşır anında fiziğin şekillenir.1 hafta da etki ediyor.

hava o kadar sıcakki yapamıyorum hiçbişe dediğin gibidir belki ama hiç cıvımada yok ölçülerim aynı kalmış yarım cm bile fark yok

merhabalar ayın 9 undan beri diyet yapıyorum yani 21 gün oluyor başlayalı kilom 57.5 tu başladığımda şimdi 55 olmuşum ama ben görüntümde bir değişiklik göremiyorum geçen yaz 62 den 57 ye düşmüştüm sadece 2 hafta diyet yapmıştım baya bi fark olmuştu 1 kg verdiğimde bile çok farkederdi şimdi 3 haftadır yapıorum ama verdiğim 2 buçuk kilo ve hiç bir fark yok su kaybı desem ben günde 3lt su içiyorum fakat spor falan yapamıorum hiç.. haftada 3 gün yürüyorum 40 dk falan neden acaba böyle oluyor anlayamıyorum.. bu günde special-k aladım ona başlıcam.. ben 50 kg olmak istiyorum ama 50 kg da olsam böyle tombiş kalcam gibi gelio offf.. ne yapacam benkafamçokkarıştı

ayyy sorma bende aynıyım. 57.8 başladım. şimdi 55 ama kimse fark etmiyor. herkes aynısın diyor.kepek ekmek, domates, salatıalık offf öldüm valla. 2 hafta yarım mekik çektim ma sıcaktan bir kaç gündür yapamıyorum göbek hala benimle .sen sonuç alırsan special-k dan paylaş lütfen bende deneyeyim.

Sporsuz zayiflarsaniz goruntude fazla fark olmaz, daha fazla kilo verirsen vucut sarkar bile.
Sicak filan demeyin, sporla destekleyin diyeti. Aksamlari evde mekik ceksen bile farkeder goruntu.

bende 61le başladım şu an 58im üç hafta oluyo ama çok fark etmedi üstelik spor salouna gidiyorum her akşam yarım saat alet çalış hopla zıpla arada plates topuyla da çalışıyoruz ama çok bi fark olmadıkaydirigubbakcemile

Back
X