Hemeeeen geliyorum .
Kahveni içeyim, sonra dışarı çıkacağız zaten , iyi bak buralara
Körler sağırlar birbirimizi ağırlamıyoruz tabii ki ; şurada keyifli bir paylaşım yaptık .Arada birbirimize takılıp , sohbet etmeyceksek , ne anlamı var yükle resimleri , sonucu bekle
Bence böyle daha keyifli yarışmak .
Safahata gelinceeee...Valla ben onu her kategoride görmek istiyorum , yarışmanın onur üyesi ilan ettim ben zaten safişi
Ay ballarimm neler yazmissiniz
Kizlar cok geziyorum bu ara is guc cok topic sizlere emanetkahve saatini de hep kaciriyroum bensiz iciyorsunuz hep yav
Sen ne zaman müsaitsen bizde kahve bol canım benim
Emanetine gözümüz gibi bakarız merak etme sen , hamsileri bağladım ben
himm kahven supermis bol kopuklu
Iyi etmussin auscumhamsi bu kacar durmaz durdugu yerde:104:
Hadi bakalım rast gele :104::104:
Ne yaptın acaba , çok meraktayım
aman aman birşey yapmadım canım ya yolladım bakalım incelenip öyle paylaşılacakmış
zaten resimleri falan yaptım pc ısınıp kapandı yemeği pc ye resim yüklemden daha kısa zamanda yaptım.herşeyi tekrar yüklemek zorunda kaldım.
ahım şahım olmadı ama lezzeti iyiydi.benimki sadece heyecan olacak hayırlııs olsun bakalım.
Yani elbette şef değiliz.Ama şeflerden eksiğimiz yok sadece işin profu değiliz o kadar.
Ben arkadaşlar sağolsunlar önerdiler heyecan olsun diye girdim.
Övgüde alırsam elbette daha mutlu olacağım.Umarım beğenirler.Tabi önce Kazeni geçmek lazım sanırım.
O onaylamazsa yandığımızın resmidir dermişim.Valla dediğim gibi aman aman olmasada çok uğraştım yahu.Hani görücüye çıkacak yaaa özendim diyelim.
Olmaz herhalde canım hepsini kendim yaptım kendim resimledim hani resimler veya tarifler birebir herhangi bir site veya blogdan degil hayırlısı olsun bakalım:18::18::26:
Auzcum bugün gezdim alışveriş yaptım eve geldim iki yemek yaptım ütü yaptım iki sepet duş aldım yahuu br topiğe mi geleydin boş bırakamayaydın bari canım yaa benim hamsiler tamam bağlamışsında kalamarlarım nolcaakk ya onlar ayaklanıp kaçarsaa
O kalamarların yeri sağlam yahu , bir yere kaçamazlar
Dün ben , bugün sen iyi gezdik valla
Sorma valla alışverişte yaptım ama yemekler ütüler kaldı akşam acısı çıktı yanii olsun yarın rahatım akşam işten gelince ohhh..
Bakmışım, beğenmişim ama yorum yapmamışım.. :))
İnsanın tadını bilmediği lezzetleri beğenmesi ne demek onu öğreniyorum bu topiclerde. :)))
Deniz ürünlerine bakışımı değiştirdiniz, enfes görünüyorlar. :))
Ellerine sağlık ablacım, bol şans diliyorum.. :))
somon şiş süper oldu süper bayıldım lezzetinetekrar teşekkür ediyorum canım bide yemeden önce resmini çekmek aklıma geleydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?