Egeliyim ben...Otla ve balıkla büyüdüm bende, annem kimyonda kullanıyor somonu marine ederken, çok beğendim, hele sunuma bayıııııldııııım
Ausenciaaaaaaaaaaaaaaaaatarifini yaptım pilavı da sosu da somonu da ve kocammm şu an parmaklarını yemekle meşgul bıraksam şişleri de yiyecek bayıldııııı. ben yemedim ama tadına bakıcam pek balık sevmem ama yicem kocam için yaptım ve öyle herşeyi beğenmez tutturdu misafirimiz geldiğinde bu tarifi yapalım diye görüntü de güzel oldu seninki kadar olmasa da fotoğraflayamadım ama birazdan kendi tabağımı çeker aylaşırım kocam tabağını sıyırdı bile
vayyy süper :)
oyum sana cincik
Yahu ellerine sağlık daha ne olsunÇok güzel görünüyor.
Tam misafirlik sunum ama değil mi ?
Sende bak tadına soğumadan .
hahahbak sonra gidip Ausencia ya verirsen oyunu bozuşuruz
evet canım tam misafirlik çok teşekkürler tarifin için süperdi ben de yedim yarısını şişin şimdi diğer yarısını bitirmeye gidiyorum
hahahbak sonra gidip Ausencia ya verirsen oyunu bozuşuruz
Şimdiden çekişmeli geçecek gibi görünüyor hepiniz birbirinizden marifetlibaşarılar dilerim...
Çok teşekkürler .
Evet çok başarılı tarifler var , daha da gelecek umarım . Safahat ve dejavu da hamsinin kitabını yazmışlar
bende somona bayilirim ve cok lezzeli gorunuyor ellerine saglik yarismada basarilar
Çok teşekkürler .
Evet çok başarılı tarifler var , daha da gelecek umarım . Safahat ve dejavu da hamsinin kitabını yazmışlar
çok teşekkürler canımm o senin teveccüğünn aman aman birşey yok ortada kndi adıma maksat katlmak paylaşmak. Biraz yorucu bir tarif ama hamsiye farklı bir yorum sadece benimki. Senin somonun da harika gözüküyor kesinlikle denicemm
O senin mütevaziliğin dersem bu böyle uzayıp gider mi acaba ?
Hepimizin eline , emeğine sağlık . Hafta sonu bakalım , yeni tarifler gelsin de ; azıcık onlarında sayfalarını takip edelim
Safişle sana bakmaktan sıkıldım artık
Valla uzarr dışarıdan çok mu yapay duruyordur bilmiyorum ama gerçek hislerimiz bunlar üçümüzünde aynı hisleri taşıdığını biliyorum.
Safahat zaten çorbalar da kendini kanıtladı canımm biraz arkadaşlarına da yol açsın dermişimmhanım her kategoride iddialı tarifler yapıyor yaa bu da katılımın onun için daha önemli olduğunu gösteriyor.
Ama sen hiç benim başlığma gelmiyorsun hep ben mi gelicem misafirliğe gel de sana kahve yapayım kendi ellerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?