Deniz Ürünleri Tartar Sos İle Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde (Mutfak Aşkım Sponsorluğunda )

Egeliyim ben...Otla ve balıkla büyüdüm bende, annem kimyonda kullanıyor somonu marine ederken, çok beğendim, hele sunuma bayıııııldııııım

Baharatlarla da aram çok iyidir . Bende bir dahaki sefere kimyon deneyeceğim mutlaka

Çok teşekkürler tekrar .

Ausenciaaaaaaaaaaaaaaaaa tarifini yaptım pilavı da sosu da somonu da ve kocammm şu an parmaklarını yemekle meşgul bıraksam şişleri de yiyecek bayıldııııı. ben yemedim ama tadına bakıcam pek balık sevmem ama yicem kocam için yaptım ve öyle herşeyi beğenmez tutturdu misafirimiz geldiğinde bu tarifi yapalım diye görüntü de güzel oldu seninki kadar olmasa da fotoğraflayamadım ama birazdan kendi tabağımı çeker aylaşırım kocam tabağını sıyırdı bile

Son düzenleme:

Ellerine sağlık canım , eminim çok güzel olmuştur ,merakla bekliyorum fotoğrafını .

Afiyet olsun , tarifimin denenerek beğeni alması , hemde herşeyi beğenmeyen bir eş tarafından ...çok memnun etti beni.

Sıyrılmış tabağıda çekiver fotoğraf

fotoğraf umarım ekleyebilmişimdir

Yahu ellerine sağlık daha ne olsun Çok güzel görünüyor.

Tam misafirlik sunum ama değil mi ?

Sende bak tadına soğumadan .

vayyy süper :)

oyum sana cincik

hahah bak sonra gidip Ausencia ya verirsen oyunu bozuşuruz

Yahu ellerine sağlık daha ne olsun Çok güzel görünüyor.

Tam misafirlik sunum ama değil mi ?

Sende bak tadına soğumadan .

evet canım tam misafirlik çok teşekkürler tarifin için süperdi ben de yedim yarısını şişin şimdi diğer yarısını bitirmeye gidiyorum

hahah bak sonra gidip Ausencia ya verirsen oyunu bozuşuruz

evet canım tam misafirlik çok teşekkürler tarifin için süperdi ben de yedim yarısını şişin şimdi diğer yarısını bitirmeye gidiyorum

Afiyet olsun canım .

Sende süperdin valla

Şimdiden çekişmeli geçecek gibi görünüyor hepiniz birbirinizden marifetli başarılar dilerim...

Şimdiden çekişmeli geçecek gibi görünüyor hepiniz birbirinizden marifetli başarılar dilerim...

Çok teşekkürler .

Evet çok başarılı tarifler var , daha da gelecek umarım . Safahat ve dejavu da hamsinin kitabını yazmışlar

Çok teşekkürler .

Evet çok başarılı tarifler var , daha da gelecek umarım . Safahat ve dejavu da hamsinin kitabını yazmışlar

Evet bencede kitabını yazmışlar ben hamsiyi pek sevmem ama çok güzel ve emekli görünüyorlar bakalım sonuç ne olacak:)

Çok teşekkürler .

çok teşekkürler canımm o senin teveccüğünn aman aman birşey yok ortada kndi adıma maksat katlmak paylaşmak. Biraz yorucu bir tarif ama hamsiye farklı bir yorum sadece benimki. Senin somonun da harika gözüküyor kesinlikle denicemm

O senin mütevaziliğin dersem bu böyle uzayıp gider mi acaba ?

Hepimizin eline , emeğine sağlık . Hafta sonu bakalım , yeni tarifler gelsin de ; azıcık onlarında sayfalarını takip edelim

Safişle sana bakmaktan sıkıldım artık

Valla uzarr dışarıdan çok mu yapay duruyordur bilmiyorum ama gerçek hislerimiz bunlar üçümüzünde aynı hisleri taşıdığını biliyorum.

Safahat zaten çorbalar da kendini kanıtladı canımm biraz arkadaşlarına da yol açsın dermişimm hanım her kategoride iddialı tarifler yapıyor yaa bu da katılımın onun için daha önemli olduğunu gösteriyor.

Ama sen hiç benim başlığma gelmiyorsun hep ben mi gelicem misafirliğe gel de sana kahve yapayım kendi ellerimde.

Hemeeeen geliyorum .

Kahveni içeyim , sonra dışarı çıkacağız zaten , iyi bak buralara

Körler sağırlar birbirimizi ağırlamıyoruz tabii ki ; şurada keyifli bir paylaşım yaptık .Arada birbirimize takılıp , sohbet etmeyceksek , ne anlamı var yükle resimleri , sonucu bekle

Bence böyle daha keyifli yarışmak .

Safahata gelinceeee...Valla ben onu her kategoride görmek istiyorum , yarışmanın onur üyesi ilan ettim ben zaten safişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…