Deniz Ürünleri Tartar Sos İle Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde (Mutfak Aşkım Sponsorluğunda )

Hemeeeen geliyorum .:10::10::10:

Kahveni içeyim :68:, sonra dışarı çıkacağız zaten , iyi bak buralara :34:

Körler sağırlar birbirimizi ağırlamıyoruz tabii ki ; şurada keyifli bir paylaşım yaptık .Arada birbirimize takılıp , sohbet etmeyceksek , ne anlamı var yükle resimleri , sonucu bekle :34:

Bence böyle daha keyifli yarışmak .

Safahata gelinceeee...Valla ben onu her kategoride görmek istiyorum , yarışmanın onur üyesi ilan ettim ben zaten safişi :16:

Ay ballarimm neler yazmissiniz:54:
Kizlar cok geziyorum bu ara is guc cok topic sizlere emanet:9: kahve saatini de hep kaciriyroum bensiz iciyorsunuz hep yav:27:

Ay ballarimm neler yazmissiniz:54:
Kizlar cok geziyorum bu ara is guc cok topic sizlere emanet:9: kahve saatini de hep kaciriyroum bensiz iciyorsunuz hep yav:27:

Sen ne zaman müsaitsen bizde kahve bol canım benim :68:

Emanetine gözümüz gibi bakarız merak etme sen , hamsileri bağladım ben :52:

:68:himm kahven supermis bol kopuklu:9:
Iyi etmussin auscumhamsi bu kacar durmaz durdugu yerde:104:

Afiyet olsun arkadaşım.:16:

Ya bu arada sen yarışma konusunda üstadımızsın , katılımlar son günde mi oluyor genelde ?

Hadi bakalım rast gele :104::104:

Ne yaptın acaba , çok meraktayım :6:

aman aman birşey yapmadım canım ya yolladım bakalım incelenip öyle paylaşılacakmış
zaten resimleri falan yaptım pc ısınıp kapandı yemeği pc ye resim yüklemden daha kısa zamanda yaptım.herşeyi tekrar yüklemek zorunda kaldım.
ahım şahım olmadı ama lezzeti iyiydi.benimki sadece heyecan olacak hayırlııs olsun bakalım.

aman aman birşey yapmadım canım ya yolladım bakalım incelenip öyle paylaşılacakmış
zaten resimleri falan yaptım pc ısınıp kapandı yemeği pc ye resim yüklemden daha kısa zamanda yaptım.herşeyi tekrar yüklemek zorunda kaldım.
ahım şahım olmadı ama lezzeti iyiydi.benimki sadece heyecan olacak hayırlııs olsun bakalım.

Hepimizin ki o heyecan ve keyifli paylaşım için , birinci olmak ya da övgüler almak olayın başka boyutu :34:

Sonuç olarak hiçbirimiz profesyonel mutfak şefleri değiliz , amaç güzel paylaşımlar olsun ...Bak göreceksin sende şimdi insan yaptığı yemekle ilgili güzel yorumları okuyunca çok keyif alıyor:31:

Yani elbette şef değiliz.Ama şeflerden eksiğimiz yok sadece işin profu değiliz o kadar.
Ben arkadaşlar sağolsunlar önerdiler heyecan olsun diye girdim.:1:
Övgüde alırsam elbette daha mutlu olacağım.Umarım beğenirler.Tabi önce Kazeni geçmek lazım sanırım.:1:
O onaylamazsa yandığımızın resmidir dermişim.:6:Valla dediğim gibi aman aman olmasada çok uğraştım yahu.Hani görücüye çıkacak yaaa özendim diyelim.:16:

Yani elbette şef değiliz.Ama şeflerden eksiğimiz yok sadece işin profu değiliz o kadar.
Ben arkadaşlar sağolsunlar önerdiler heyecan olsun diye girdim.:1:
Övgüde alırsam elbette daha mutlu olacağım.Umarım beğenirler.Tabi önce Kazeni geçmek lazım sanırım.:1:
O onaylamazsa yandığımızın resmidir dermişim.:6:Valla dediğim gibi aman aman olmasada çok uğraştım yahu.Hani görücüye çıkacak yaaa özendim diyelim.:16:

Editör onayından eksik varsa düzeltilmesi yönünde size geri dönüş yapılır sadece . Onun dışında onaylanmayacak bir durum olmaz heralde :26:

Olmaz herhalde canım hepsini kendim yaptım kendim resimledim hani resimler veya tarifler birebir herhangi bir site veya blogdan degil hayırlısı olsun bakalım:18::18::26:

Olmaz herhalde canım hepsini kendim yaptım kendim resimledim hani resimler veya tarifler birebir herhangi bir site veya blogdan degil hayırlısı olsun bakalım:18::18::26:

Yok yahuuu , öyle düşünmedim zaten hiç.

Hani yüklerken hatalı olmuş olabilir ,tarifte eksik vardır ona bakacaklardır .Bir de tabii şuan online ' lar mı ? Görür görmez bakıp ,onaylarlar...Bizde keyifle yorumlarız inşallah :34:

Auzcum bugün gezdim alışveriş yaptım eve geldim iki yemek yaptım ütü yaptım iki sepet duş aldım yahuu br topiğe mi geleydin boş bırakamayaydın bari canım yaa benim hamsiler tamam bağlamışsında kalamarlarım nolcaakk ya onlar ayaklanıp kaçarsaa :19:

Auzcum bugün gezdim alışveriş yaptım eve geldim iki yemek yaptım ütü yaptım iki sepet duş aldım yahuu br topiğe mi geleydin boş bırakamayaydın bari canım yaa benim hamsiler tamam bağlamışsında kalamarlarım nolcaakk ya onlar ayaklanıp kaçarsaa :19:

O kalamarların yeri sağlam yahu , bir yere kaçamazlar :34:

Dün ben , bugün sen iyi gezdik valla:ssz:

O kalamarların yeri sağlam yahu , bir yere kaçamazlar :34:

Dün ben , bugün sen iyi gezdik valla:ssz:

Sorma valla alışverişte yaptım ama yemekler ütüler kaldı akşam acısı çıktı yanii olsun yarın rahatım akşam işten gelince ohhh.. :16:

Sorma valla alışverişte yaptım ama yemekler ütüler kaldı akşam acısı çıktı yanii olsun yarın rahatım akşam işten gelince ohhh.. :16:

Ertesi güne yemek , ütü , temizlik vs ... kalmayan günün akşamıda süper geçer benim için.Her ne kadar o gün yorulmuş olsamda; yarın bu işlerden hiçbirinin beni beklemediğini bilmek rahatlatır beni.
Sende çıkar keyfini bu gece...uzat bacaklarını al çayını , kahveni :68:

Bakmışım, beğenmişim ama yorum yapmamışım.. :))
İnsanın tadını bilmediği lezzetleri beğenmesi ne demek onu öğreniyorum bu topiclerde. :)))
Deniz ürünlerine bakışımı değiştirdiniz, enfes görünüyorlar. :))
Ellerine sağlık ablacım, bol şans diliyorum.. :))

Bakmışım, beğenmişim ama yorum yapmamışım.. :))
İnsanın tadını bilmediği lezzetleri beğenmesi ne demek onu öğreniyorum bu topiclerde. :)))
Deniz ürünlerine bakışımı değiştirdiniz, enfes görünüyorlar. :))
Ellerine sağlık ablacım, bol şans diliyorum.. :))

Canım çok teşekkür ederim :16:

Önyargıları siliyor paylaşılan her tarif , hepsi birbirinden enfes :56:

Tekrar teşekkürler , beğenmene sevindim çok :34:

somon şiş süper oldu süper bayıldım lezzetine :16: tekrar teşekkür ediyorum canım :34: bide yemeden önce resmini çekmek aklıma geleydi iyiydi :9::9::9:

somon şiş süper oldu süper bayıldım lezzetine :16: tekrar teşekkür ediyorum canım :34: bide yemeden önce resmini çekmek aklıma geleydi iyiydi :9::9::9:

Afiyet olsun canım , çok sevindim denemene ve tabii beğenmene .

Geçmiş sayfalarda vardı , bir arkadaş daha yapıp paylaşmıştı resimlerini somon şişin hatta oy bile almıştı :52:

Sende boş şişlerin resimini çekip koyuver :9::9:

Aus cnm sana misafirlige geldim. Tarifler cogalmis masallah giremedim 2gundur.
Bugun evdeyim elh. Aksama ne yemek yapsam diyorum, senin tarifi yapardim ama disari cikmak istiyorum bugun:27:

Son düzenleme:
Back
X