Aus cnm sana misafirlige geldim. Tarifler cogalmis masallah giremedim 2gundur.
Bugun evdeyim elh. Aksama ne yemek yapsam diyorum, senin tarifi yapardim ama disari cikmak istiyorum bugun
Hoşgeldin canım benim , yahu bende dün yoktum bir geldim...birbirinden nefis balıklar sıraya dizilmiş , gelin gelin dedik ama bu ne yaaa
Herkes çok lezzetli şeyler sunuyor ,hepsi maharetli ellerden çıkmış , bizede keyifle sonucu beklemek düşüyor.
Canım , tarifimi paylaştığımdan beri iki kişi denedi ,ikisi de sonuçtan çok memnun kalmış ; hatta cincikk resimde paylamıştı .
Ben bugün tembelim . Dondurucumda köftelerim hazır durur , ani misafir için ama sanırım bugün onlardan çıkaracağım , bir pilav bir salata...Çorba zaten bizim evin olmazsa olmazı.
Temizlik yapıyorum , arada da buraları tıklıyorum bugün
evet tarafımdan bizzat denendi eşim ve benim tarafımdan da onaylandıyalnız ben arpacık soğanını almayı unutmuştum eşime söylemeyi de unuttum evdeki beyaz soğanı kesip şişe takıp öyle yatım bi dahakine arpacık soğanıyla yapacağım
Anaam neler yapıyormuşsun sen öyle.Bu sunumları, bu isimleri gördükçe yemek yapası geliyor insanın yaa. Hiç yemek yapmıyorum evde hep annem yaptığı için, yapmayı da sevmiyorum pek ama böyle değişik şeyler olursa heveslenirim her gün değişik bişey yapabilirim. Sevmiyorum ben öyle kuru fasulye pilav pişirmeyi.
Hani ahtapotun göbeğinde yapicaktin
Şaka şaka supersin bebekim
Tartar sosu ve sebzeli somonu okuduğum anda midemden 'beni besle' diye sesler gelmeye başladı, çok güzel gözüküyor. bayılırım somona.. Anneme söylüyorum hemen, bu hafta yapıyor :) ellerine sağlık :)
Anammm
Damak tadıma en uygun senin tarifin geldi ve son resimde süper görünüyor ellerine sağlık :)
Çok Teşekkür ederimmm. Damak zevkimiz aynıymış demek
Beğeniniz ve oy vermeye değer bulduğunuz için çok teşekkür ederim ....
İvitt
Ne demek rica ederim.. :)
İnşallah daha çok oy alırsın :)
Sunum çok profesyonel çok beğendim
oyum size geldiellerinize sağlıkç çok leziz görünüyor. sabah sabah iştahım açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?