• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Tartar Sos İle Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde (Mutfak Aşkım Sponsorluğunda )

Teşekkür ederimmm.

Görüşlerini alayım mutfak editörüm:34:

hemen:)
ilk önce tezgahın,kalebodur araların,ocağın tertemiz ilk buna dikkat ederim ben birinde yemek yiyeceksem:)
sonrasında malzemeleri ayrı ayrı sunumun,ince ayrıntılara dikkat çekmen ve şişe dizişteki sıralaman hoşuma gitti..
yani şu an o tabaktan 2 tane olsa yanına 2 duble rakı ile hiç affetmem:52::52:

hemen:)
ilk önce tezgahın,kalebodur araların,ocağın tertemiz ilk buna dikkat ederim ben birinde yemek yiyeceksem:)
sonrasında malzemeleri ayrı ayrı sunumun,ince ayrıntılara dikkat çekmen ve şişe dizişteki sıralaman hoşuma gitti..
yani şu an o tabaktan 2 tane olsa yanına 2 duble rakı ile hiç affetmem:52::52:

Çok teşekkürleer...

Nam-ı değer mintax emine diye ün yapmış bir teyzenin yeğeniyim ben ,olsun o kadar :34:

Affetme zaten , keyfini çıkar :ssz:

iki de bir gelip gidip bu topiğe bakıyorum,29 yıldır ağzına balık sürmeyen benim bile balık yiyesim geldi :)

demek ki sunum çok önemliymiş..

oylama ne zaman başlıyordu?

Ellerine sağlık ablacığım..

Deniz ürünleriyle aram yok , ama harika görünüyor.. (:

iki de bir gelip gidip bu topiğe bakıyorum,29 yıldır ağzına balık sürmeyen benim bile balık yiyesim geldi :)

demek ki sunum çok önemliymiş..

oylama ne zaman başlıyordu?

Bende iki de bir topiğe girip girip çıkıyorum , bu muhteşem yorumları okumak için :34:

Çok teşekkürler kadesa :16:

Gel bir balık sofrası kuralım , bozalım şu 29 yıllık geleneği

Oylama tarihi 21-22 Şubat denildi , net karar yok sanırım.

Bende iki de bir topiğe girip girip çıkıyorum , bu muhteşem yorumları okumak için :34:

Çok teşekkürler kadesa :16:

Gel bir balık sofrası kuralım , bozalım şu 29 yıllık geleneği

Oylama tarihi 21-22 Şubat denildi , net karar yok sanırım.

bu yorumları hak ediyorsun ama :)

yakın olsak gelirdim tabii,neden olmasın :34:

bitmiş hali muhteşemmmm görünüyooooo
mmmm enfessss.. ellerine sağlıkkkkk :16:

Somonu sevmem ama bu tarif çok iştah açıcı görünüyor, ellerine sağlık canım , görüntüler harika, sunumda hoş, lezzette mutlaka güzeldir:)

bu yorumları hak ediyorsun ama :)

yakın olsak gelirdim tabii,neden olmasın :34:

Ortada buluşalım o zaman.
Bilirsin ben hep ortak paydadan yanayımdır.:34:
Tekrar teşekkürler...

bitmiş hali muhteşemmmm görünüyooooo
mmmm enfessss.. ellerine sağlıkkkkk :16:

Çok çok teşekkürler...:16:

Eşim eve geldi şimdi , bugünde katılsaydın ya ; şöyle bir kiremitte balık yeseydik dedi :34:

Somonu sevmem ama bu tarif çok iştah açıcı görünüyor, ellerine sağlık canım , görüntüler harika, sunumda hoş, lezzette mutlaka güzeldir:)

Çok teşekkür ediyorum.

Gerçekten lezzetli bir tarif ,denemenizi tavsiye ederim.

malzemeleri aldım birazdan başlıcam yapmaya. kocişe :60:de kapari sipariş ettim ( kociş dediğime hala inanamıyorum bıyıklı koca adama ):20:

muhtesem görünüyor:16:

Teşekkür ederim çooook:16:

malzemeleri aldım birazdan başlıcam yapmaya. kocişe :60:de kapari sipariş ettim ( kociş dediğime hala inanamıyorum bıyıklı koca adama ):20:

Kociş dediğine bende inanamadım ne yalan söyleyeyim :52::52::52:

Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu , şimdiden afiyet olsun size .

Aklına takılan bir şey olursa seslen ''ausenciaaaaaaaaa'' diye buralardayım ben :34:

ben böyle güzel sunum görmedim ayol sanki bir balık restourantında servis edilmiş gibi :)ellerine sağlık şekerim elin kolun dert görmesin İNŞALLAH

ben böyle güzel sunum görmedim ayol sanki bir balık restourantında servis edilmiş gibi :)ellerine sağlık şekerim elin kolun dert görmesin İNŞALLAH

Çok sağol yaa , ne diyeceğimi bilemedim .:16:

Teşekkür ediyorum beğenin için , seviyorum yemek yapmayı olduğu kadar sunmayı da ...

Aminnn bu arada. :34:

Çok teşekkürleeer...Lezzetli bir tarif gerçekten.
Egeli değilim ama en az egeliler kadar balık ve otlarla aşk yaşarım :34:

Egeliyim ben...Otla ve balıkla büyüdüm bende, annem kimyonda kullanıyor somonu marine ederken, çok beğendim, hele sunuma bayıııııldııııım :31:

Back
X