Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iştee somoonn yemeyi sevdiğim tek balık diyebilirimkim ekleyecek diye bekliyordum, ızgarasını denememiştim hiç denicem mutlaka ellerine sağlık
![]()
Ellerine sağlık canım benim, harika gözüküyor.Ben de somonu çok severim, balık son 5 senedir yiyorum ama somonun yeri ayrı bende, tekrar emeğine sağlık.
![]()
okudum:)
mutlaka deniycem, ben her balığı aşırı severim zaten somon da buna dahil:)
Ellerine sağlık şekercim
Somonu tavada yapınca çok ağır oluyor.(balığın kendi yapısından dolayı)
Fırında bile çok yağlı oluyor..(bana göre)
Ancak bu şekilde ızgarada pişirilirse,çok hafif ve leziz olacağından eminim..
Üstelik çok faydalı bir balık..
Bademli pilava da bittimm
Sunumun da harika..
Deneyeceğim mutlaka..![]()
Ausencia eline sağlık,görüntü çok hoş gerçekten.
Çok teşekkürler parkon , tadıda güzel...Denemeni tavsiye ederim![]()
Teşekkür ederim canım
Evet somon oldukça yağlı bir balık , bana göre en ideal ve sağlıklı pişirme yöntemi ; tabii lezzetinden ödün vermeden ızgara
Beğenmene sevindim arkadaşım , somonlar bitti ama bademli pilav bu gecede soframızda olacak
Buyur gel![]()
Görünce kesin yapmalıyım dedim zatn,ama somon balığını asla yiyemiyorum ,ama yayın balığıyla denemeyi düşünüyorum,öylede güzel olr heralde.
Teşekkür ederim..
Ne güzel olurdu birlikte pişirip birlikte yiyebilsek tüm KK hanımları olarak..:92:
Ellerinize sağlık.
Yarşmada başarılar dilerim.
Olur tabii olmaz mı ?
Yayın balığı.....sende ağzının tadını bilenlerdensin parkonAbantta sucuk ekmek hala aklımda
Denersen paylaşırsın sonuçlarını , merakla bekliyorum.
Yeri gelmişken yazayım , somon tercih etmeyenler için , daha kolay temin edilebilir palamut balığı ile de bu tarif uygulanabilir.
Evet yaa , ben varım :13:
K.K ' nın merkezi olarak herkesi Kocaeli'ne bekliyorum o zaman...Somonlar benden![]()
eevt palamutta süper olur palamuta da bayılırım hani yanii
ben hamsilerimi kalamalarımı alıp hemen geliyorrumm..![]()
O zaman birileride palamut yapıversin hemen , bende bayılırım
Kalamarı bol tut ama![]()
ayy ayy nasıl canım çekti ama mevsimi geçti işte yaa palamutunn
Benim topikte bol bol kalamar siparişi alıyorum zaten benim kalamalarlar, ekmek arası hamsiler, senin somon ve pilavın, safahatin hamsili pilavı dizeriz böylee ohhh ama orada mangalda yaprız hamsiyi somonu misss![]()