Deniz Ürünleri Tartar Sos İle Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde (Mutfak Aşkım Sponsorluğunda )

Ausencia sen ağzının tadını biliyorsun kapariler felan, bendensin :32::56: ellerine sağlık muhteşem gözüküyorlar

Ausencia sen ağzının tadını biliyorsun kapariler felan, bendensin :32::56: ellerine sağlık muhteşem gözüküyorlar

Bilmem miiii :56:

Bilmekle kalmam bir de insanlara yedire yedire alıştırırım
:52:

Sağol çoook teşekkürler bu arada .

ellerine sağlık. eşim somon balığını çok sever bu r-tarifi yapacağım ona. garibim bütün gün çocuklara baktı çok yoruldu hatta yarın bu tarifi yapayım da midesi bayram etsin :) yalnız cahilliğimi bağışla ama ben bu kapariyi nereden bulurum aktarlarda var mıdır ?

ellerine sağlık. eşim somon balığını çok sever bu r-tarifi yapacağım ona. garibim bütün gün çocuklara baktı çok yoruldu hatta yarın bu tarifi yapayım da midesi bayram etsin :) yalnız cahilliğimi bağışla ama ben bu kapariyi nereden bulurum aktarlarda var mıdır ?

Çok teşekkürler.

Yap tabii yahu , madem seviyor ; hem bak hakketmiş bir de :34:

Büyük marketlerin konserve reyonlarında mutlaka vardır . Turşu kavanozlarıyla arkadaştır
:1:

Emeklerinize sağlık:56: Yarışmada başarılar diliyorum:34:

ausenica ellerine sağlık,gayet güzel görünüyor.

yaraşıma da başarılar.

Canımm tarini çok beğendim dün yorumumu yapmıştım zaten, kesinlike denicem bunu somonu bende çok severim. :34:

Seni bu sefer göremeyecek miyiz sahalarda :6:

Balıkla aran hoş değil ,okumuştum ama ...

balığı sadece yemem ben temizlemek pişirmek gocundurmaz ama bu sefer yokum oğlum hasta çok mızmız müsade etmez bu sefer sanırım ama çarşambaya kadar neler değişir bilemem tabi :):34:

Emeklerinize sağlık:56: Yarışmada başarılar diliyorum:34:

Teşekkürler munecim , keyifli oldu katılmak çok :31:

ausenica ellerine sağlık,gayet güzel görünüyor.

yaraşıma da başarılar.

Çok teşekkürler kadesa , yaptık bir şeyler işte ; tadı güzel emin ol diyeceğim ama balık sevmediğini hatırlıyorum :34:

Canımm tarini çok beğendim dün yorumumu yapmıştım zaten, kesinlike denicem bunu somonu bende çok severim. :34:

Mutlaka dene canım , somono farklı bakış açıları işte :6:

balığı sadece yemem ben temizlemek pişirmek gocundurmaz ama bu sefer yokum oğlum hasta çok mızmız müsade etmez bu sefer sanırım ama çarşambaya kadar neler değişir bilemem tabi :):34:

Kuzucum ya , geçmiş olsun çok .Önemli bir şey değildir umarım .
Aman benim oğlum dün hasta değil de çok mu müsade etti :55:

Yapmam değil de resimlerini çekmem onun çok ilgisi çekti .Napıyorsun anne ? deyip durdu yavrum .

ellerinine sağlıkk:16: sabah sabah iştah açan cinstenn:56:
başarılar herkes gibi sana da:31:

Çok çok Teşekkür ederim .
:16:

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.. Görüntü böyle ise tadı nasıl kim bilir :56: :56: En kısa zamanda denenecektir :)

En kısa zamanda denenmiş tarifinin neticesi beklenmektedir :34:

Çok çok teşekkür ediyorum .

çok şık bir sunum ve değişik bir tarif
mutlaka deneyeceklerim arasında:56:
harika görünüyor
eline emeğine sağlık canım:16:

çok şık bir sunum ve değişik bir tarif
mutlaka deneyeceklerim arasında:56:
harika görünüyor
eline emeğine sağlık canım:16:

Çok sağol amonra ...

Balığı mutlaka haftada bir kez en az tüketmeye alışkın bir ailede , artık onu her türlü pişirmeyede başlıyor insan :34:

Bu da o tariflerden biriydi ,beğenmene sevindim :16:

Back
X