Deniz Ürünleri Tartar Sos İle Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde (Mutfak Aşkım Sponsorluğunda )

Egeliyim ben...Otla ve balıkla büyüdüm bende, annem kimyonda kullanıyor somonu marine ederken, çok beğendim, hele sunuma bayıııııldııııım :31:

Baharatlarla da aram çok iyidir . Bende bir dahaki sefere kimyon deneyeceğim mutlaka :34:

Çok teşekkürler tekrar .

Ausenciaaaaaaaaaaaaaaaaa :3: tarifini yaptım pilavı da sosu da somonu da ve kocammm şu an parmaklarını yemekle meşgul :9: bıraksam şişleri de yiyecek bayıldııııı. ben yemedim ama tadına bakıcam pek balık sevmem ama yicem :D kocam için yaptım ve öyle herşeyi beğenmez tutturdu misafirimiz geldiğinde bu tarifi yapalım diye :D görüntü de güzel oldu seninki kadar olmasa da fotoğraflayamadım ama birazdan kendi tabağımı çeker aylaşırım kocam tabağını sıyırdı bile :D

Son düzenleme:
Ausenciaaaaaaaaaaaaaaaaa :3: tarifini yaptım pilavı da sosu da somonu da ve kocammm şu an parmaklarını yemekle meşgul :9: bıraksam şişleri de yiyecek bayıldııııı. ben yemedim ama tadına bakıcam pek balık sevmem ama yicem :D kocam için yaptım ve öyle herşeyi beğenmez tutturdu misafirimiz geldiğinde bu tarifi yapalım diye :D görüntü de güzel oldu seninki kadar olmasa da fotoğraflayamadım ama birazdan kendi tabağımı çeker aylaşırım kocam tabağını sıyırdı bile :D

Ellerine sağlık canım , eminim çok güzel olmuştur ,merakla bekliyorum fotoğrafını .

Afiyet olsun , tarifimin denenerek beğeni alması , hemde herşeyi beğenmeyen bir eş tarafından ...çok memnun etti beni.

Sıyrılmış tabağıda çekiver fotoğraf :34:

Ellerine sağlık canım , eminim çok güzel olmuştur ,merakla bekliyorum fotoğrafını .

Afiyet olsun , tarifimin denenerek beğeni alması , hemde herşeyi beğenmeyen bir eş tarafından ...çok memnun etti beni.

Sıyrılmış tabağıda çekiver fotoğraf :34:

fotoğraf :D umarım ekleyebilmişimdir

$yemek.webp

Yahu ellerine sağlık daha ne olsun :34: Çok güzel görünüyor.

Tam misafirlik sunum ama değil mi ?

Sende bak tadına soğumadan .

vayyy süper :)

oyum sana cincik :ssz:

hahah :D bak sonra gidip Ausencia ya verirsen oyunu bozuşuruz :D

Yahu ellerine sağlık daha ne olsun :34: Çok güzel görünüyor.

Tam misafirlik sunum ama değil mi ?

Sende bak tadına soğumadan .

evet canım tam misafirlik çok teşekkürler tarifin için süperdi ben de yedim yarısını şişin şimdi diğer yarısını bitirmeye gidiyorum :D

hahah :D bak sonra gidip Ausencia ya verirsen oyunu bozuşuruz :D

evet canım tam misafirlik çok teşekkürler tarifin için süperdi ben de yedim yarısını şişin şimdi diğer yarısını bitirmeye gidiyorum :D

Afiyet olsun canım .

Sende süperdin valla :34:

Şimdiden çekişmeli geçecek gibi görünüyor hepiniz birbirinizden marifetli :nazar:başarılar dilerim...

Şimdiden çekişmeli geçecek gibi görünüyor hepiniz birbirinizden marifetli :nazar:başarılar dilerim...

Çok teşekkürler .

Evet çok başarılı tarifler var , daha da gelecek umarım . Safahat ve dejavu da hamsinin kitabını yazmışlar
:34:

Çok teşekkürler .

Evet çok başarılı tarifler var , daha da gelecek umarım . Safahat ve dejavu da hamsinin kitabını yazmışlar

Evet bencede kitabını yazmışlar ben hamsiyi pek sevmem ama çok güzel ve emekli görünüyorlar bakalım sonuç ne olacak:)

Çok teşekkürler .

çok teşekkürler canımm o senin teveccüğünn aman aman birşey yok ortada kndi adıma maksat katlmak paylaşmak. Biraz yorucu bir tarif ama hamsiye farklı bir yorum sadece benimki. Senin somonun da harika gözüküyor kesinlikle denicemm :16:

çok teşekkürler canımm o senin teveccüğünn aman aman birşey yok ortada kndi adıma maksat katlmak paylaşmak. Biraz yorucu bir tarif ama hamsiye farklı bir yorum sadece benimki. Senin somonun da harika gözüküyor kesinlikle denicemm :16:

O senin mütevaziliğin dersem bu böyle uzayıp gider mi acaba ? :52:

Hepimizin eline , emeğine sağlık . Hafta sonu bakalım , yeni tarifler gelsin de ; azıcık onlarında sayfalarını takip edelim :6:

Safişle sana bakmaktan sıkıldım artık :24:

O senin mütevaziliğin dersem bu böyle uzayıp gider mi acaba ? :52:

Hepimizin eline , emeğine sağlık . Hafta sonu bakalım , yeni tarifler gelsin de ; azıcık onlarında sayfalarını takip edelim :6:

Safişle sana bakmaktan sıkıldım artık :24:

Valla uzarr dışarıdan çok mu yapay duruyordur bilmiyorum ama gerçek hislerimiz bunlar üçümüzünde aynı hisleri taşıdığını biliyorum.

Safahat zaten çorbalar da kendini kanıtladı canımm biraz arkadaşlarına da yol açsın dermişimm :9: hanım her kategoride iddialı tarifler yapıyor yaa bu da katılımın onun için daha önemli olduğunu gösteriyor. :16:

Ama sen hiç benim başlığma gelmiyorsun hep ben mi gelicem misafirliğe gel de sana kahve yapayım kendi ellerimde. :34:

Valla uzarr dışarıdan çok mu yapay duruyordur bilmiyorum ama gerçek hislerimiz bunlar üçümüzünde aynı hisleri taşıdığını biliyorum.

Safahat zaten çorbalar da kendini kanıtladı canımm biraz arkadaşlarına da yol açsın dermişimm :9: hanım her kategoride iddialı tarifler yapıyor yaa bu da katılımın onun için daha önemli olduğunu gösteriyor. :16:

Ama sen hiç benim başlığma gelmiyorsun hep ben mi gelicem misafirliğe gel de sana kahve yapayım kendi ellerimde. :34:

Hemeeeen geliyorum .:10::10::10:

Kahveni içeyim :68:, sonra dışarı çıkacağız zaten , iyi bak buralara :34:

Körler sağırlar birbirimizi ağırlamıyoruz tabii ki ; şurada keyifli bir paylaşım yaptık .Arada birbirimize takılıp , sohbet etmeyceksek , ne anlamı var yükle resimleri , sonucu bekle :34:

Bence böyle daha keyifli yarışmak .

Safahata gelinceeee...Valla ben onu her kategoride görmek istiyorum , yarışmanın onur üyesi ilan ettim ben zaten safişi :16:

Back
X