- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tük dili ve edebiyatı canım açıktan okuyo. 3. sınıfa geçti ama 70den aşağı notu yok çok şükür. 2 aydır para biriktirmeye başladık canım. Her hafta vermeye çalışıyo sağolsun. Benm biraz beklentim yüklsek herşeyin en iyisini istiyorum.
Peki canım aileler istiycekler mi kabullenicekler mi bizi ? En büyük korkum o ve ne kadar süre içinde söz yapıcaz bunuda söylermisin canım ?
aile seni sevecek fakat biraz zaman isteyecekler.9 ay, 1 yıl gibi. en az bu kadar.bence kimseden yapabileceğinin fazlasını isteme.beklentin bu kadar yüksek olmasın.
burada genel tarot açılımı yapmam çok mümkün değil.kısa olması için önemli bulduğum, kararsız kaldığın bire soru, v.b durumun varsa onu yaz.onu yorumlamaya çalışalım.
rica etsem bana da bakabilirmisiniz çok ihtiyacım var..adım simge eski sewgilimin adı halil şuan ayrıyız 3 aydır görüşmüyoruz ama aynı okulda okuyoruz bakarsanız çok sewinirim
simgeulken,
seni bu sonbaharda güzel gelişmeler bekliyor.her anlamda başarı ve mutluluk var.heyacan var.
banada bakabilirmisin rica etsem(.....benim adım semra eşiminki kemal.ben oğlak burcuyum eşim başak...2 yaşında mustafa giray adında oğlumuz var.iş yerinde ve ev içinde sorunlar yaşıyorum.ay döngüsünden mi kaynaklanıyo acaba bu durum.düzelirmi?
bana dedeigini umut ederek yaziyorum..esim beni sevmiyor mu?ne soylemem gerekiyor baska sevmedigini dusunuyorum ve ne olacak merak ediyorum eger sevmiyorsa bu kadar cok:2:
malesef eşin seni sevmiyor mu diye sorduğum ilk kart bana ihanete dair bir kart gösterdi.daha bunun üstüne ne söyleyebilirim.sizin evliliğiniz çok yıpranmış ve dışarıdan çok müdahake var.ailenizin toplu bir arınmadan geçmesi gerekir.toparlanması için çok geç değil.fakat zor bir süreç.erkeğin aklı başka şelerde.seni sordum aşk çıktı.
adam için aşk yok, bitmiş.hatta kardeşim şahit burada beraber bakıyoruz.o da şaşırdı,üzüldü.ısrarla senin adına o soruları soruyor ama eşin için pek de iyi çıkmıyor.ama senin hala umudun ve hislerin var.
cnm özelden mesaj attım banada bakabilir misin teşekkürler...
Teşekkür ederim tatlım benim ailem istiycek mi acaba çünkü sorun benmkilerde başından beri onaylamadılar. Bir falcıya gitmiştim liseyi bile bitiremiyceksin kaçıcaksın demişti ama tutmadı. Şimdi öğrendim benimki dükkan açıcakmış şok oldum. Dükkan tutulmuş bile. Benim cailem istiycek mi canım birde ne zaman evlilik gözüküyo ? Birde bu açıcakları dükkan hayırlı olucak mı iyi gelir sağlıycak mı canım Çok şey istedim biliyorum ama Kusura bakma tatlım