Tarot

pencereçiçeği mrb banada bakabilirmisin lütfennn ben 12.07.1988 şemnur doğumluyum 2 senelik evliyim bebek düşünüyoruz bebeğim nezaman gelicek işimle ilgili nasıl gelişmeler olcak evliliğimizin geleceği eşimin işi nasıl olucak sölermisin eşimin de 05.01.1986 doğumlu adı serkan bekliorum tşkr ederim :))))

merhaba, ben 23.03.1988 doğumluyum. erkek arkadaşımla yeni ayrıldım sayılır o da 24.07.1989 doğumlu. aramızda kötü olaylar yaşandı ve bitti acaba onun bana karşı hisleri de bitti mi? eğitim hayatımda başarılı olabilecek miyim?teşekkürler

wuuuu bu harika bir şey ya pencereçiçeği benim de merak ettiğim çok şey var. benim için de bakarsın sevinirim. iş okul aşk ne çıkarsa artık bilmiyorum. adım hatice 22 mart 1986 doğumluyum. 4 yıllik bi ilişkim var adı samet 3 kasım 1983 doğumlu. bu sene kpss ye hazırlanıp öğretmen atamalarını bekleyeceğim. umarım bana da sıra gelir. şimdiden teşekkür ederim.

Dün gece attığım özelden mesaj ulaştı mı sana? Belirtmen üzere bilgilerimi göndermiştim. Ulaşmadıysa bildirirsen tekrar gönderirim.

kestaneşekerim, kutuyu boşaltamıyorum.Çünkü kutuya girmek istediğim site bakımda yazıyor.giremiyorum.eğer önemli bir şey söyleyeceksen facebooktan yaz.

yavrumm facebookum olsa canım feda:) tamam burdan yazim bari
bu akşam benim için üç kart çekmeni istiyorum.yapabilir misin vaktin var mı?erkek arkadaşımın benim hakkımda ne düşündüğünü sorman istiyorum.umarım çok vaktini almaz. aslında dünkü faldan snra kafamda hiç şüphe olmaması lazım.çok güzel çıktı her şey ama var hala:KK43: şuan aramız çok iyi değil,ne düşündüğünü çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

pencerecicegi banada bakarmısın canımm??

Sevgilimin üniversiteye gidip gitmeyeceğini merak ediyorum..
Birde kendi ileriki eğitim hayatım ne olacak. Üniversite kazanabilecekmiyim?
E tabi birde ilişkimiz hakkında bir kaç ufak birşeyler duymak isterim :)

Ben(SENA): 17.05.1995
Sevgilim(ENİS): 01.07.1992

merhaba, ben 23.03.1988 doğumluyum. erkek arkadaşımla yeni ayrıldım sayılır o da 24.07.1989 doğumlu. aramızda kötü olaylar yaşandı ve bitti acaba onun bana karşı hisleri de bitti mi? eğitim hayatımda başarılı olabilecek miyim?teşekkürler

senin hala geçmişi andığın onun ise artık ileriye baktığını söylüyor kartlar.devamında ise ilişkinin devam edemeyecek kadar yara aldığını ve artık birbirinize iyi gelmediinizi söylüyor.eğitim hayatında çok başarı yok üzülerek.okulu uzatma gibi durumların olabilir mi? ya da bırakma başka alana geçme.

artık kartları nasıl bir ruh haliyle çektiysem işte böyle çıktı.umarım senin için iyisi olur.

Canım yaa o kadar çok sorum sırasında unuttugum bir şey oldu, bir davam var bir maddi gelirin yükseltilmesiyle ilgili
acaba istediğim rakamı alabilecek miyim

yavrumm facebookum olsa canım feda:) tamam burdan yazim bari
bu akşam benim için üç kart çekmeni istiyorum.yapabilir misin vaktin var mı?erkek arkadaşımın benim hakkımda ne düşündüğünü sorman istiyorum.umarım çok vaktini almaz. aslında dünkü faldan snra kafamda hiç şüphe olmaması lazım.çok güzel çıktı her şey ama var hala:KK43: şuan aramız çok iyi değil,ne düşündüğünü çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

Yok yok sen buna kötü birşeyler söyle içi rahat etsin:-))

pencerecicegi banada bakarmısın canımm??

Sevgilimin üniversiteye gidip gitmeyeceğini merak ediyorum..
Birde kendi ileriki eğitim hayatım ne olacak. Üniversite kazanabilecekmiyim?
E tabi birde ilişkimiz hakkında bir kaç ufak birşeyler duymak isterim :)

Ben(SENA): 17.05.1995
Sevgilim(ENİS): 01.07.1992

ikinizin de eğitim hayatı var.hatta aynı şehirde, beraber görünüyorsunuz.ilişkiniz devam ediyor, gayet güzel.eskisinden daha özel şeyler paylaşmaya, beraber daha fazla hayal kurmaya başlıyorsunuz.

:) ya kötü şeyler söylemesine gerek yok ben arpacık kumrusu gbi düşüne düşüne kötü şeyleri yapıcam ztn.ay düşünmim diyorum yok anam elimde değil.sürekli olumsuz düşünüyorum nasıl bi insanım anlamadımki ben:S

bak destan da katılıyor bana.

canım benim kötü birşey yok ama ailesine işaret eden bir kart var.bence bugünlerde ona karşı sabır ve anlayışı daha fazla göster. o da kendi içinde çıkmazda.aydınlık arıyor, sen destek olmazsan daha fazla karanlıkta kalır.

bak destan da katılıyor bana.

canım benim kötü birşey yok ama ailesine işaret eden bir kart var.bence bugünlerde ona karşı sabır ve anlayışı daha fazla göster. o da kendi içinde çıkmazda.aydınlık arıyor, sen destek olmazsan daha fazla karanlıkta kalır.

teşekkür ediyorum öpüyorum mucuk mucuk yaaa gitmesin offffffff delircem düşünmekten artık:KK43:((

ikinizin de eğitim hayatı var.hatta aynı şehirde, beraber görünüyorsunuz.ilişkiniz devam ediyor, gayet güzel.eskisinden daha özel şeyler paylaşmaya, beraber daha fazla hayal kurmaya başlıyorsunuz.

Cok saol canım. Birşey daha sorucam.. Peki erkek arkadaşımın bana karşı olan hisleri ne durumda düşünceleri neler ?

X