- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
Bende bir tarot isteyim.
27.05.1983 kız tarafı
24.11.1978 erkek tarafı
neler yaşanacak
unutmayım bar not alayım aslında üzeründen haftalar geçti.. ama işde bir bakalım Allah doğru yoldan ayırmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir tarot isteyim.
27.05.1983 kız tarafı
24.11.1978 erkek tarafı
neler yaşanacak
slm cnm, banada bakarsan sevinirim. ben iliskim hakinda bilgi almak istiyorum, iliskim nereye dogru gidiyor( düsünceleri, sevgisi, hisleri ) ve maddi durumum yani ise gircekmiyim yakin bi zamanda 1980 haziran dogumluyum, bakarsan cok sevinirim
Arkadaşlar, yakınımı kaybettiğim için uzun zamandır nete giremiyordum.Sonrasında da Ankara'ya yerleştşm zaten, onun koşturması.Buradan yine görüşürüz.Eski sayfalara bakarsam hiç çıkamam galiba işin içinden.İsteyenler özelden de mesaj atabilirler.
Arkadaşlar, yakınımı kaybettiğim için uzun zamandır nete giremiyordum.Sonrasında da Ankara'ya yerleştşm zaten, onun koşturması.Buradan yine görüşürüz.Eski sayfalara bakarsam hiç çıkamam galiba işin içinden.İsteyenler özelden de mesaj atabilirler.