Tarot

Pencere çiçeği bende sana başka bir yerde soru sormuştum,,,, bebek istiyoruz 3 yıllık evliyiz bakabilri misim?
benim d.t : 23.10,.1980
eşim: 22.02,1976
ben emel
eşim serdar

Kartlarda birkaç başarısız deneme gördüm. Özellikle bir tanesi moral bozucu. Ama son kartında mutluluğa eriyorsun. Bir daha ki yaza olabilir.

Benim icinde bakar mısınz eski bi arkadasm bütün sırlarımı sevgilime anlatmkla tehdit ediyor aramızn bozulmasından korkuyorum

daha önce sıraya gırmıstım ama bakan olmadı yada kaçırdım bılmıyorum bana da baka bılır mısınız ben 29.10.85 dogumluyum kpss ye hazırlanıyorum gelecegım hıc net degıl benı neler beklıyor merak edıyorum özellıkle sınav konuusnda...ayrıca polislige basvuracagım bunu da merak edıyorum olur mu olmaz mı hayırlısı tabı

Merhaba;

kpss konusunda çektiğim iki kartta zorlu bir mücadelenin sizi beklediğini söylüyor. Kartlardan gördüğüm kadarıyla da bunun farkındasınız. Kazanmak için uğraşıyorsunuz. Polislik olmayacak gibi görünüyor. ama kpss konusunda şehir merkezine yakın ama yine de bir kasaba gibi kırsal bir bölgeye atanacağınızı söylüyor. tercihleriniz sonucunda da çok istediğiniz yeri kıl payı kaçırıyorsunuz.

Benim icinde bakar mısınz eski bi arkadasm bütün sırlarımı sevgilime anlatmkla tehdit ediyor aramızn bozulmasından korkuyorum

Bu arkadaşınız sizin yüreğinizi ağzınıza getirmeye bir müddet daha devam edecek. Çok tehlikeli işler yapıyor. Ama yine de sonuç olarak size zarar veremeyecek.

pencere çiçeği benm msja hala cvp vermedn geçenlerde bi soru sormştm birisi arkdşlarının ilşkisini sorunca aklıma geldi de
benim şu eski ev arkdşlarım vardıya kavga edip evden çıkmştm onlarda 2 yıldır birlkte ve birlkte yaşıyorlar ne olacak evlilik var mı onlar için

pencere çiçeği benm msja hala cvp vermedn geçenlerde bi soru sormştm birisi arkdşlarının ilşkisini sorunca aklıma geldi de
benim şu eski ev arkdşlarım vardıya kavga edip evden çıkmştm onlarda 2 yıldır birlkte ve birlkte yaşıyorlar ne olacak evlilik var mı onlar için

İlişkileri hala devam ediyor. mutlular. ama evlilik yok. er ya da geç ayrılık var.

slm bana da bakar mısınız ben nuray 13.01.1977 eşim hakan 01.01.1975 ilişki olarak şimdiden teşekkür ederim

birkaç kez sordum bu konuyu kartlarıma.ve kartlar istemsiz bir şekilde beni hep aynı bölgeye çekti.ben bu tarz çekimlere önem veririm.kayınpederin aldattığına dair olumsuz bir durum çıkmadı.tersine ne yaşanmışsa geçmişte kalmış, olmuş, bitmiş, kapanmış bir durum çıktı.bugün ve sonrası için zeynep teyzeye bir acı yaşatmayacağı çıktı kartlarda.

umarım öyle olur.kuşkularla yaşamasın.ileriye baksın.

çok teşekkür ettim canımsın yaa hemen cevap vermişsin yazık kadın kendini yedi bitirdi. evde yoktum yeni gördüm yorumunu tekrar çok sağol:KK16:

bende istiyorum ltf. :KK58: eşimin iş durumu ve evliliğimiz genel olarak da bakabilirseniz sevinirim:18::18::18::18:

kolay gelsin canım:)
umarım banada sıra gelir.
ben 20.06.1981 - eşim 13.08.1972
7 yıllık evliyim bebek olmadı.tedavi gerekiyor.hamişlik varmı?
eşim çok hatalarr yaptı maddi açıdan çok acı çektik.ona güvenebilirmiyim merak ediyorum
şimdiden çoook teşekkür:)

Merhaba canım banada bakarmısın rica etsem :KK61::KK61::KK61:

15.07.2010 tarihinde evlendik ve 1 yıldır korunmuyoruz...Bebeğimiz olacakmı??...02.03.1985ben, eşim 02.04.1985 li ...

Teşekkür ediyorum :)

merhabaa penreceçiçeği. Tavsiye üzerine sana geldim. Biz bebek istiyoruz ancak maddi durumlardan dolayı kış aylarına erteledik şubat gibi. Bana bebek için tarot bakabilir misin. İstediğim aylarda bana bebek müjdesi var mı, yoksa biraz uğraşacak mıyım.. Kova burcuyum ismim seda.. 1983 doğumluyum. Eşimin adı eren 1971 doğumlu başak burcu.

Son düzenleme:
Kartlar kesinlikle iyi ya da kötü bir karar vermen gerektiğini söylüyor. Karar verme de daha fazla gecikirsen kurduğun hayallerden de soğuyacaksın. Ağır bastığını söylediğin tercihi yapman durumunda sana iş hayatında oldukça iyi bir konumdan güzel bir başlangıç var. Ya da sen öyle olduğunu düşünüyorsun. fakat kartlar bu işin sorumlulukları altında ezileceğini, yorulacağını, şu anda göremediğin olumsuz taraflarından doğru erken yılgınlık yaşayacağını söylüyor. Eğer işin eksilerini artılarını iyi değerlendirip kendine göre biçersen ve daha kararlı davranırsan bu işin sonunda büyüme var. Kısacası kartlar sana uyarıda bulunuyor.

teşekkür ederim:KK16:hayırlısı neyse o olsun dua ediyorum:97:

sevgili pencereçiceği çok yoğunsun bana da bakabilirsen çok sevinirim 17.11.1977 doğumluyum eşimde şubat 1977 doğumlu 3 yıllık evliyiz bebeğimiz olmuyor yakın zamanda olacak mı çok teşekkür ederim

X