Tarot

banada bakabilirmisn cnm :)ben i$le ilgili sormak istiyorum eylulde veya ekimde calismaya baslicakmiyim:)memnun olcakmiyim isimden 9 ekim 1986 dogumluyum:)

merhabaa penreceçiçeği. Tavsiye üzerine sana geldim. Biz bebek istiyoruz ancak maddi durumlardan dolayı kış aylarına erteledik şubat gibi. Bana bebek için tarot bakabilir misin. İstediğim aylarda bana bebek müjdesi var mı, yoksa biraz uğraşacak mıyım.. Kova burcuyum ismim seda.. 1983 doğumluyum. Eşimin adı eren 1971 doğumlu başak burcu.

uğraşacaksın çıktı. ama ummadığın bir zamanda olacak.sürpriz olacak.

Canım birde ablamınkine bakarmısın. Sitede üyeliği var ama şuan yanımda değil.

İlişkileri ne olacak. Evlilik,nişan,söz gibi bir durum varmı? Birde sevgilisinin ablama karşı hisleri ne durumda?
Ablam(SEDA): 26.07.1986
Sevgilisi(BARIŞ): 02.10.1980

senin hala geçmişi andığın onun ise artık ileriye baktığını söylüyor kartlar.devamında ise ilişkinin devam edemeyecek kadar yara aldığını ve artık birbirinize iyi gelmediinizi söylüyor.eğitim hayatında çok başarı yok üzülerek.okulu uzatma gibi durumların olabilir mi? ya da bırakma başka alana geçme.

artık kartları nasıl bir ruh haliyle çektiysem işte böyle çıktı.umarım senin için iyisi olur.
okulu uzatma gibi bi ihtimalim var maalesef. teşekkür ederim canım :)

merhabaa 13.06.1989 doğumluyum..
bu sene üniversiteye yerleşebilecekmiyim ek yerleştirmelere kaldım umarım bi sonuç alırım
bakarsanız bana da çok sevinirmm

sevgili pencereçiceği çok yoğunsun bana da bakabilirsen çok sevinirim 17.11.1977 doğumluyum eşimde şubat 1977 doğumlu 3 yıllık evliyiz bebeğimiz olmuyor yakın zamanda olacak mı çok teşekkür ederim

cnm beni unuttun mu yoksa sonuç çok kötü diye mi yazmadın:KK43:((

pencereçiçeği mrb benden sonra yazanlara bakmışsın ben 2 kere yazdım bakmamışsın yaa ölcem meraktan :)))
banada bakabilirmisin lütfennn ben 12.07.1988 doğumluyum 2 senelik evliyim bebek düşünüyoruz bebeğim nezaman gelicek işimle ilgili nasıl gelişmeler olcak evliliğimizin geleceği eşimin işi nasıl olucak sölermisin eşimin de 05.01.1986 doğumlu adı bekliorum tşkr ederim :))))

merhaba pencereçiçeği bende 20.06.1986 doğumluyum 2 çocuğum var gözlerımden rahatsızım amelıyat oldum olumlu olcakmı aceba bıde gelecek gunler nasıl olumlumu ???????

uğraşacaksın çıktı. ama ummadığın bir zamanda olacak.sürpriz olacak.

çok teşekkürler. demek biraz uğraştıracak. zamanla ilgili birşey çıkmadı mı. Ummadığım zaman ne zaman olur bilmiyorum başladığım anda her ay umut edeceğim çünkü. Ama demekki öyle ya da böyle olacak o da güzel.. Allah razı olsun...

bende bebek için baktırmak istiyorum.özeldende mesaj attım garanti olsun :) bu velet bizi çok bekletecekmi bakabilirmisin?

canım bakabilcekmisin banada?çok merak esiyorum bebek işini:KK43:

slm 3 sayfa önce yazmıştım ama çok merak ettiğim için tekrar yazıyorum ben nuray13.01.1977 eşim hakan 01.01.1975 ilişki olarak bakar mısın tşk ederim

Bende bende baktırmak istiyorum:KK1:
iş durumum için bakabilirmisin? ve eski sevgilimle ileride birşeyler olacakmı ?
tşk.

ikinizin de eğitim hayatı var.hatta aynı şehirde, beraber görünüyorsunuz.ilişkiniz devam ediyor, gayet güzel.eskisinden daha özel şeyler paylaşmaya, beraber daha fazla hayal kurmaya başlıyorsunuz.

pencere çiçeği merhaba
bana da bakar mısın
gelecekle ilgili bir sürü planalrım var
gerçekleşecek mi

X