- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
Cok saol canım. Birşey daha sorucam.. Peki erkek arkadaşımın bana karşı olan hisleri ne durumda düşünceleri neler ?
seninle çok mutlu, seninle olduğu hergün bayram yeri oluyor ona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saol canım. Birşey daha sorucam.. Peki erkek arkadaşımın bana karşı olan hisleri ne durumda düşünceleri neler ?
merhabaa penreceçiçeği. Tavsiye üzerine sana geldim. Biz bebek istiyoruz ancak maddi durumlardan dolayı kış aylarına erteledik şubat gibi. Bana bebek için tarot bakabilir misin. İstediğim aylarda bana bebek müjdesi var mı, yoksa biraz uğraşacak mıyım.. Kova burcuyum ismim seda.. 1983 doğumluyum. Eşimin adı eren 1971 doğumlu başak burcu.
banada bakabilirmisn cnm :)ben i$le ilgili sormak istiyorum eylulde veya ekimde calismaya baslicakmiyim:)memnun olcakmiyim isimden 9 ekim 1986 dogumluyum:)
evet işe başlıyorsun.memnun da oluyorsun.
okulu uzatma gibi bi ihtimalim var maalesef. teşekkür ederim canım :)senin hala geçmişi andığın onun ise artık ileriye baktığını söylüyor kartlar.devamında ise ilişkinin devam edemeyecek kadar yara aldığını ve artık birbirinize iyi gelmediinizi söylüyor.eğitim hayatında çok başarı yok üzülerek.okulu uzatma gibi durumların olabilir mi? ya da bırakma başka alana geçme.
artık kartları nasıl bir ruh haliyle çektiysem işte böyle çıktı.umarım senin için iyisi olur.
evet işe başlıyorsun.memnun da oluyorsun.
mesaj kutusuna ulaşamıyorum tüm gün, bakımda diyor.
sevgili pencereçiceği çok yoğunsun bana da bakabilirsen çok sevinirim 17.11.1977 doğumluyum eşimde şubat 1977 doğumlu 3 yıllık evliyiz bebeğimiz olmuyor yakın zamanda olacak mı çok teşekkür ederim
uğraşacaksın çıktı. ama ummadığın bir zamanda olacak.sürpriz olacak.
ikinizin de eğitim hayatı var.hatta aynı şehirde, beraber görünüyorsunuz.ilişkiniz devam ediyor, gayet güzel.eskisinden daha özel şeyler paylaşmaya, beraber daha fazla hayal kurmaya başlıyorsunuz.