Tarot

sevgili pencere çiçeği 4 mayıs 1984 ben(esra) eşim 4 nisan 1979 bir kızımız var bir çocuk daha istiyoruz olacakmı bir ev istiyoruz alabilecekmiyiz

ah birde geçenlerde bi soru sormştm birisi arkdşlarının ilşkisini sorunca aklıma geldi de
benim şu eski ev arkdşlarım vardıya kavga edip evden çıkmştm onlarda 2 yıldır birlkte ve birlkte yaşıyorlar ne olacak evlilik var mı onlar için

iki isteğinde önünde büyük engeller yok.çocuk için de ev içinde olaylar tarafınızda.sadece ev meselesinde pürüz var.o da şöyle benim hissettiğim özellikle çok beğendiğiniz bir evin başkaca talipleri de olacak.bu işinizi biraz zora sokacak.

çok teşekkür ederim ağızına sağlık

Acaba bir soru sorabilirmiyim. ?
Adım handan.20,03.77 liyim.
şuan biriyle tanıştıralacağımda ben kararsızm.adım kazım.. Bunun için bakabilirmisin?

Son düzenleme:
merhaba facebooktan yazacaktım size ama adresinizi bulamadım. değişti mi acaba adresiniz?

Pencere çiçeği bende sana başka bir yerde soru sormuştum,,,, bebek istiyoruz 3 yıllık evliyiz bakabilri misim?
benim d.t : 23.10,.1980
eşim: 22.02,1976
ben emel
eşim serdar

pencere çiçeği benm msja hala cvp vermedn geçenlerde bi soru sormştm birisi arkdşlarının ilşkisini sorunca aklıma geldi de
benim şu eski ev arkdşlarım vardıya kavga edip evden çıkmştm onlarda 2 yıldır birlkte ve birlkte yaşıyorlar ne olacak evlilik var mı onlar için

Ya rica etsem banada bakarmisniz
Ben 22 yasindayim mastri yurtdisinda okumak istiyorum bilmek istediyim benim iicn hayirlimi , bu istegim olacakmi

Acaba bir soru sorabilirmiyim. ?
Adım handan.20,03.77 liyim.
şuan biriyle tanıştıralacağımda ben kararsızm.adım kazım.. Bunun için bakabilirmisin?

Tabi ki bakarım...

İçine kapanık biri. Az ama öz konuşan biri. İlk gördüğünde konuştuğunda, ya da ilk buluşmalarınızda çok büyük bir elektrik almayabilirsin. Fiziksel anlamda da çok beğenmeyebilirsin.

Yazını okuyunca ve Kazım nasıl biri, Kazım ile yapılacak evlilik ne getirir diye düşününce kişisel anlamda iyi şeyler hissettim. Fakat kartlar benim tersime konuşuyor. İstesen de istemesen de Kazım ile bu işin olmayacağını, olayların ciddi bir düzeye gelecek kadar sürmeyeceğini söylüyor. Ayrıca bir kartım Kazım'ın cinselliğine aşırı ama aşırı düşkün olduğunu söylüyor.

Şimdi seni tanımıyorum. Yani yüz yüze de bakmıyoruz. Kartları sen çekseydin sohbet edip karşılıklı enerji alışverişi olsaydı belki de daha farklı şeyler çıkardı.

Ya rica etsem banada bakarmisniz
Ben 22 yasindayim mastri yurtdisinda okumak istiyorum bilmek istediyim benim iicn hayirlimi , bu istegim olacakmi

Merhaba öncelikle umarım olur...

Evet kesinlikle yapmalısın. Ve 9 ay ya da 1 yıllık hazırlık süreci var. Kafanı bu işe yorup hazırlanıyorsun. Oluyor...

daha önce sıraya gırmıstım ama bakan olmadı yada kaçırdım bılmıyorum bana da baka bılır mısınız ben 29.10.85 dogumluyum kpss ye hazırlanıyorum gelecegım hıc net degıl benı neler beklıyor merak edıyorum özellıkle sınav konuusnda...ayrıca polislige basvuracagım bunu da merak edıyorum olur mu olmaz mı hayırlısı tabı

X