Tarot

kuzum benden sonrakilere hep bakmışsın ama beni es geçmişsin :KK43:(( çoküzüldümben

İnş bu sefer görüp de yanıtlarsın tatlımm optüm seni

15.07.2010 tarihinde evlendik...3 aylık korunmadan sonra bebek istemeye karar verdik fakat neredeyse 1 yıldır olmuyor..herşey temiz olmasına rağmen
:KK43:
Ben:02.03.1985
Eşim : 02.04.1985

Şimdiden çok teşekkür ediyorum öpt cnm

kuzum benden sonrakilere hep bakmışsın ama beni es geçmişsin :KK43:(( çoküzüldümben

İnş bu sefer görüp de yanıtlarsın tatlımm optüm seni

15.07.2010 tarihinde evlendik...3 aylık korunmadan sonra bebek istemeye karar verdik fakat neredeyse 1 yıldır olmuyor..herşey temiz olmasına rağmen
:KK43:
Ben:02.03.1985
Eşim : 02.04.1985

Şimdiden çok teşekkür ediyorum öpt cnm

canım benim, inan kimseyi es geçmemeye çalışıyorum.Fakat mutfakta tadilat olduğu için sıkıntım vardı.Fazla giremedim aslında.bir de Ankara'ya gideceğim
o sebeple yoğundum.Ama dönmeye çalışacağım.yani yazmaya.

Bende bir tarot isteyim.

27.05.1983 kız tarafı

24.11.1978 erkek tarafı

neler yaşanacak:KK34:

canım benim, inan kimseyi es geçmemeye çalışıyorum.Fakat mutfakta tadilat olduğu için sıkıntım vardı.Fazla giremedim aslında.bir de Ankara'ya gideceğim
o sebeple yoğundum.Ama dönmeye çalışacağım.yani yazmaya.

muhakka ki öyledir tatlım :) ben biraz naz yapim dedim sana :)))) Tadilat zordur bilirim kolay gelsin sana ...Tamam tatlım öptüm seni kendine cici bak:KK54::KK54:

bende istiyorum neyse falım çıksın halim

ben: 28.08.1984
o : 18.07.1982 aşk hayatı , çıkıyorsa evlilik nezaman olur. iş başvurusu yaptığım yerlerden sonuç çıkacakmı ? vs ne görüyorsan söyle :KK52:

Son düzenleme:
canım teyzemin adınada bakar mısın lütfen?
16 ekim 1966.evlilik hayatında durumlar nasıl gözüküyo,boşanma var mı?

Canım birde ablamınkine bakarmısın. Sitede üyeliği var ama şuan yanımda değil.

İlişkileri ne olacak. Evlilik,nişan,söz gibi bir durum varmı? Birde sevgilisinin ablama karşı hisleri ne durumda?
Ablam(SEDA): 26.07.1986
Sevgilisi(BARIŞ): 02.10.1980

Canım lütfen bekliyorum :KK16:

pencereçiçeği mrb benden sonra yazanlara bakmışsın ben 2 kere yazdım bakmamışsın yaa ölcem meraktan :)))
banada bakabilirmisin lütfennn ben 12.07.1988 doğumluyum 2 senelik evliyim bebek düşünüyoruz bebeğim nezaman gelicek işimle ilgili nasıl gelişmeler olcak evliliğimizin geleceği eşimin işi nasıl olucak sölermisin eşimin de 05.01.1986 doğumlu adı bekliorum tşkr ederim :))))

canım nerlerdesin yoğunsun heralde meraktan öldük burda :KK70:DD

slm cnm, banada bakarsan sevinirim. ben iliskim hakinda bilgi almak istiyorum, iliskim nereye dogru gidiyor( düsünceleri, sevgisi, hisleri ) ve maddi durumum yani ise gircekmiyim yakin bi zamanda 1980 haziran dogumluyum, bakarsan cok sevinirim

ben yine mutsuzum yine mutsuzum..ya canım sen bana bakmıştın zaten tekrar bakar mısın nolucak benim bu eski sevgilimle durumum? hala bi konuşma olmadı aramızda eskilere dair ama facete ekliyiz o ekledi yani demştim zaten sanada..15.11.199o dogum tarihim oda 18.06.1990

Lütfen banada bakar mısın ?
Ben 1 ekim 1989 doğumluyum nişanlım 18 mart 1987 doğumlu evlendikten sonra bizi nasıl bir hayat bekliyor ve ikimizinde iş durumunu ne olacak

adım handan.20.03.77 liyim.bekarım.
yakınlarda bir tanışma, varmı? hayatıma bir ne zaman girecek???**

mrb bana da bakar mısınız esra 3.10.85
ben kpss hazırlanıyorum bu sene kazanamadım seneye kazanıp iyi bi işe memurluğa yerleşecek miyim

ben yine mutsuzum yine mutsuzum..ya canım sen bana bakmıştın zaten tekrar bakar mısın nolucak benim bu eski sevgilimle durumum? hala bi konuşma olmadı aramızda eskilere dair ama facete ekliyiz o ekledi yani demştim zaten sanada..15.11.199o dogum tarihim oda 18.06.1990

canıım bu akşam bakarsın dimi salı gliorum demişsin çok ihtiyacım var sana:KK43:(

X