- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
Bikaç sayfa önce ben de rica etmiştim ama sanırım görmediniz.. Ben de bir iş için başvurdum, bana geri dönmelerini bekliyorum. Dönecekler mi çok merak ediyorum.. Başka belirtmem gereken bir şey var mı ?
iş konusunda müjde var.burası ya da başka bir yer tez zamanda işinizin başındasınız.sanki burası değil de başka yer gibi hissettim ben.
ünivrsiteyi bu sene kazndım nasıl gitcek ilşki durumlarım ne olacak şimdiden teşkr edrmm
ikinci girişte mi kazandın.karttan öyle bir işaret alldım.yanılmış da olabiliriim.fakat ün. yaşamınız çok parlak.keyifli bir ortam içinde olacaksınız.
ilişkiniz varsa devam ediyor.
benimde eşimin akrabalarıyla sorunlar oldu sonuç yada gidişat ne olucak birde 2 ci bebeğime hamileyim de cinsiyetini çok merak ediyorum tabi nce hayırlısı lütfen banada bakarmısın.......
30/10/1986
unutmuşum da:26:
merak ettim kaç çıkışlısın sen
pencere çiçeği benimde eğitim ve aşk üzerine bakar mısın acaba?
dikey geçiş sınavına girdim tercih yaptım sonuçları bekliyorum şuan...
ben direk eğitim hayatının devamına dair kart gördüm.çok müjdeli haber var.eğer dgs olumlu olursa lütfen bana buradan yaz.ben gerçekten olacağını hissettim.bölüm ne bu arada.aşk olarak da devam edecek bir ilişki var.sanki ara verdiğin bir ilişki.neyse
önmeli olan eğitim hayatın ve ben de ona odaklandım.kazanacağını hissediyorum.sen okulu kazan, aşkın acelesi yok.
bebeğim olduğu için çalışmayı bıraktım... ikinci çocuğu istiyorum ve tekrar çalışmak istiyorum ve yaşım 34 sizce bunların hepsini gerçekleştirebilir miyim??? ve genel olarak benim geleceğime bakabilir misiniz??
şimdiden teşekkür ederim..
ikinci çocuk hemen değil çıktı.sizin işe girmeniizi istemeyenler var evde.karşı koyan güçler var.tüm bu istekleriniz birden mümkün değil.gelecek için ise can sıkıcı bir olay yaşayacağınıza dair bir işaret görüyorum.umarım evliliğiniz etkilenmez.ama son çektiğim kartta durum taoparlandığı ortada.
merhaba pencereçiçeği :) ısmım selda erkek arkadasımın adı mahir bu seneye bize evlilik görünüyor mu bırde biz polisiz seneye sark gorevı gorunuyor mu eger gorunuyorsa nasıl bı yer gorunuyorr sımdıden tesekkur ederımsabırsızlıkla beklıyorum
ilk çektiğim kart evlilik kartıydı.evliliğinizi sordum evet kartlar bir engel görmüyor.tez zamanda umarım.şark görevi de var.sen biraz mutsuz görünüyorsun ya da sıkkın.pek içine sinmiyor yer.
cnm seni sıkmak istemem ama kızım uyanmak üzere de 9 aylık netten çıkmam lazım rica etsem bana bakabilirmisin