Tarot

Bikaç sayfa önce ben de rica etmiştim ama sanırım görmediniz.. Ben de bir iş için başvurdum, bana geri dönmelerini bekliyorum. Dönecekler mi çok merak ediyorum.. Başka belirtmem gereken bir şey var mı ?

iş konusunda müjde var.burası ya da başka bir yer tez zamanda işinizin başındasınız.sanki burası değil de başka yer gibi hissettim ben.

iş konusunda müjde var.burası ya da başka bir yer tez zamanda işinizin başındasınız.sanki burası değil de başka yer gibi hissettim ben.

Çok teşekkür ederim.. Aslında ilk cümlelerinizi okuyunca burası olacak gibi anlaşılıyor, çünkü yakın bir zamanda haber bekliyorum gerçekten. Umarım çıkar falınız.

ünivrsiteyi bu sene kazndım nasıl gitcek ilşki durumlarım ne olacak şimdiden teşkr edrmm

ikinci girişte mi kazandın.karttan öyle bir işaret alldım.yanılmış da olabiliriim.fakat ün. yaşamınız çok parlak.keyifli bir ortam içinde olacaksınız.

ilişkiniz varsa devam ediyor.

ikinci girişte mi kazandın.karttan öyle bir işaret alldım.yanılmış da olabiliriim.fakat ün. yaşamınız çok parlak.keyifli bir ortam içinde olacaksınız.

ilişkiniz varsa devam ediyor.

ilk girişte kazandım ilşkimi bitirmek istiyorum aslında bitmicek gibi mi gördünüz

benimde eşimin akrabalarıyla sorunlar oldu sonuç yada gidişat ne olucak birde 2 ci bebeğime hamileyim de cinsiyetini çok merak ediyorum tabi nce hayırlısı lütfen banada bakarmısın.......

30/10/1986
unutmuşum da:26:

cnm seni sıkmak istemem ama kızım uyanmak üzere de 9 aylık netten çıkmam lazım rica etsem bana bakabilirmisin

pencere çiçeği benimde eğitim ve aşk üzerine bakar mısın acaba?
dikey geçiş sınavına girdim tercih yaptım sonuçları bekliyorum şuan...

ben direk eğitim hayatının devamına dair kart gördüm.çok müjdeli haber var.eğer dgs olumlu olursa lütfen bana buradan yaz.ben gerçekten olacağını hissettim.bölüm ne bu arada.aşk olarak da devam edecek bir ilişki var.sanki ara verdiğin bir ilişki.neyse

önmeli olan eğitim hayatın ve ben de ona odaklandım.kazanacağını hissediyorum.sen okulu kazan, aşkın acelesi yok.

bebeğim olduğu için çalışmayı bıraktım... ikinci çocuğu istiyorum ve tekrar çalışmak istiyorum ve yaşım 34 sizce bunların hepsini gerçekleştirebilir miyim??? ve genel olarak benim geleceğime bakabilir misiniz??
şimdiden teşekkür ederim..

merhaba pencereçiçeği :) ısmım selda erkek arkadasımın adı mahir bu seneye bize evlilik görünüyor mu bırde biz polisiz seneye sark gorevı gorunuyor mu eger gorunuyorsa nasıl bı yer gorunuyorr sımdıden tesekkur ederım sabırsızlıkla beklıyorum

evet çok fazla çalıştım gerçekten bu sene bu sınava..iyi bir sıralamam da var.tercihlerimi yaptım.iyi bir sonuç bekliyorum bende =) sonuçlar gelsin direk paylaşıcam seninle!
çok haklısın aşkın hiç acelesi yok..yıllardır bir kalp ağrım var zaten yeterince yordu beni...

ilgin için çok teşekkür ederim buarada =)

yazmayı unutmuşum..bölümüm bilgisayar ..ğretmenliğe geçiş yapmak istiyorum hayırlısıyla..

Son düzenleme:

ikinci çocuk hemen değil çıktı.sizin işe girmeniizi istemeyenler var evde.karşı koyan güçler var.tüm bu istekleriniz birden mümkün değil.gelecek için ise can sıkıcı bir olay yaşayacağınıza dair bir işaret görüyorum.umarım evliliğiniz etkilenmez.ama son çektiğim kartta durum taoparlandığı ortada.

teşekkür ederim....Evet eşim çalışmamı istemiyor...
tüm istekleriniz birden mümkün değil demişsiniz.... yavaşta olsa beklentilerimin olucağını mı anlamalıyım bu cümleden...TEKRAR ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİMM....

ilk çektiğim kart evlilik kartıydı.evliliğinizi sordum evet kartlar bir engel görmüyor.tez zamanda umarım.şark görevi de var.sen biraz mutsuz görünüyorsun ya da sıkkın.pek içine sinmiyor yer.

ilk çektiğim kart evlilik kartıydı.evliliğinizi sordum evet kartlar bir engel görmüyor.tez zamanda umarım.şark görevi de var.sen biraz mutsuz görünüyorsun ya da sıkkın.pek içine sinmiyor yer.

hadı yaaa umarım guzel bı yer olur tesekkur ederım baktıgın ıcın pekı baktıgın yerı anlamak ıcın bı ız bı ısaret cıktımı tahmın etmek ıcın yerı

arkadaşlar daha öncede yazmıştım.dışarıda daha uzun soluklu baktırmak isteyenler bana özelden yazabilirler.

cnm seni sıkmak istemem ama kızım uyanmak üzere de 9 aylık netten çıkmam lazım rica etsem bana bakabilirmisin

öncelikle eşinizin yakınları ile yaşadığı problem çözülecek, ara buluculuk var.daha çok hatrı geçen, aklı selim bir aile büyüğü,ya da bir avukat, vekil....ama sorunlar biityor.

2.bebek cinsiyeti ne gibi bir soruyu cevaplamak istemiyorum fakat zor bir hamilelik dönemi çıktı.kendinize dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın, doktorunuzu dinleyin derim.

herşeyin iyisi olması dilerkleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…