Tarot

teşekkürler pencereçiçeği hayırlısı .
iyi bayramlar ve iyi akşamlar .......

Bende bekliyorum canım facedn özel mesaj attım :) bekliyorum bende :)

ben hep arkadaştan yana dertliyim yine snftan bi arkdaşım var erkek okul biterken olur olmaz bana laf yetştrmeye her şeye burnunu sokmaya başlamştı bnde sert çıktım biraz o da alındı 2 gn konşmadk bn sonra gittm tamam dedi barştk snra bi gün bana şaka yaptığını sanarak git dedi milletn içinde sert bi tavırla bende kalktm ağladım flan ona küseceğimi thmn etmemş şaka yapmş arkadaşlar söyledi kendi bir şey demedi henüz... onunla konuşacak mıyız bnden af dileyecek mi bir de doğum günü yaklaşıyo ne yapıcm bilemedm o bnm özel gnlerimde hep gelip gitti ama kırıldımda kartlar ne diyor

pencere çiçeği selambanada bakar mısın tarot?

21 yşındayım.üniversiteden bu yıl mezun oldum.farklı bir ortama giricem,bu konuda kararszılıklarım var.bi tercih yapmam sözkonusu,kafamda bi seçenek daha ağır basıyo,hayırlı mı acaba,iyi gelicek mi bana,sonunda iş görüyo musun?kısaca bu konuda ne görüyosan yazar mısın:26:

çok teşekkür ederim cnm ellerine sağlık

canım dün akşam yazmıştım ama yoğunluktan atladın sanırım
tekrar yazıyorum. ben temmuz 84 lü eşim aralık 80 li
ben iş kurmak istiyorum olacak mı?
eşimin ailesinin arsası var imar bekliyoruz çıkacak mı?
eşimle pek anlaşamıyoruz sonumuz ne olacak?
kaç çocuğum olacak çookk merak ediyorum?
şimdiden teşekkürler

ama sorunu alamadım.

biliyorum yoğunsunuz mutlaka... fakat 2 kere sıraya girdim sorularımı yazdım ama bana bakmamışsınız
eğer müsait olursanız bakacak olursanız yazdım yine sorularımı

09.10.1992 doğumluyum...

İstediğim bir işte çalışabilecek miyim ?
Para ve kazanç durumum nasıl olacak ?

sevgilimin doğum tarihi 23.10.1989

İlişkimiz ne kadar devam edecek ?
Devamlı sürmesini istiyorum .Olabilir mi ?
Kendisi denizci.yakında uzun bir seyiri gözüküyor.Gidecek mi?
Ve söz yapmayı düşünüyoruz.Olabilir mi ?

şimdiden teşekkürederim...

pencereçiceği mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyorum :/

yazmıştım sorumuda tatlım...

iş hayatım ne olcak? iş hayatımda beni neler bekliyor?????????

Bulunduğun iş yeri ya da iş hayatında aksilikler var. Sen ve beraberinde çalışan bir grubu da kapsayabilir bu durum. Sözlerin tutulmaması, haksızlığa uğrama söz konusu. Ama sen bu olumsuz durumun peşini bırakmıyorsun. Haksızlığa hiç gelemiyorsun çünkü.

mrveva

sana daha önceden de birkaç kere baktığımı hatırlıyorum. Benzer yönde sıkıntılarını soruyorsun, özellikle arkadaşlarınla alakalı, İstanbul ya da Ankara'da isen yüzyüze bakmak isterim. Parça parça soruların pek manası olmayacaktır.

Kartlar kesinlikle iyi ya da kötü bir karar vermen gerektiğini söylüyor. Karar verme de daha fazla gecikirsen kurduğun hayallerden de soğuyacaksın. Ağır bastığını söylediğin tercihi yapman durumunda sana iş hayatında oldukça iyi bir konumdan güzel bir başlangıç var. Ya da sen öyle olduğunu düşünüyorsun. fakat kartlar bu işin sorumlulukları altında ezileceğini, yorulacağını, şu anda göremediğin olumsuz taraflarından doğru erken yılgınlık yaşayacağını söylüyor. Eğer işin eksilerini artılarını iyi değerlendirip kendine göre biçersen ve daha kararlı davranırsan bu işin sonunda büyüme var. Kısacası kartlar sana uyarıda bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…