- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
bende bekliyorumm
ama sorunu alamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bekliyorumm
öncelikle eşinizin yakınları ile yaşadığı problem çözülecek, ara buluculuk var.daha çok hatrı geçen, aklı selim bir aile büyüğü,ya da bir avukat, vekil....ama sorunlar biityor.
2.bebek cinsiyeti ne gibi bir soruyu cevaplamak istemiyorum fakat zor bir hamilelik dönemi çıktı.kendinize dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın, doktorunuzu dinleyin derim.
herşeyin iyisi olması dilerkleriyle.
ama sorunu alamadım.
biraz yorgunum, aklımda başka yerlerde yine de çektim kartları.
durum şu, bahsettiğğin kızarkadaş o erkekle devam ediyor, oldukça da mutlular.sen konusunda ise tereddütleri var.çekiniyor yüzleşmek, çünkü senin tavrının ne olacağını tahmin ediyor.yüzleşmek istemiyor şu an.erkek de bu olaylara girsin istemiyor.
iş hayatında istekleri olumlu.hedeflerine ulaşması yakındır.fakat bu durum sizden çok iş v.b durumlarla ilgilenmesine sebep oluyor.ama yine de önemli bir sıkıntıyok.
ama sorunu alamadım.
canım banada bakarmısın esra&ibrahim 1 kızım var bir çocuk daha istiyoruz ayrıca ev alabilecekmiyiz şimdiden teşekkürler
yazmıştım sorumuda tatlım...
iş hayatım ne olcak? iş hayatımda beni neler bekliyor?????????
ben hep arkadaştan yana dertliyim yine snftan bi arkdaşım var erkek okul biterken olur olmaz bana laf yetştrmeye her şeye burnunu sokmaya başlamştı bnde sert çıktım biraz o da alındı 2 gn konşmadk bn sonra gittm tamam dedi barştk snra bi gün bana şaka yaptığını sanarak git dedi milletn içinde sert bi tavırla bende kalktm ağladım flan ona küseceğimi thmn etmemş şaka yapmş arkadaşlar söyledi kendi bir şey demedi henüz... onunla konuşacak mıyız bnden af dileyecek mi bir de doğum günü yaklaşıyo ne yapıcm bilemedm o bnm özel gnlerimde hep gelip gitti ama kırıldımda kartlar ne diyor
pencere çiçeği selambanada bakar mısın tarot?
21 yşındayım.üniversiteden bu yıl mezun oldum.farklı bir ortama giricem,bu konuda kararszılıklarım var.bi tercih yapmam sözkonusu,kafamda bi seçenek daha ağır basıyo,hayırlı mı acaba,iyi gelicek mi bana,sonunda iş görüyo musun?kısaca bu konuda ne görüyosan yazar mısın:26: