Tarot

kafa mı buluyorum, aşk olsun.

sınavı sormuşsun.ben de kartta başından yıldızların aktığını ve arkasından bir nehirden taşmış bir mutlluk kupası gördüğümü ima etmiştim.tüm bu göstergeler kim bakarsa baksın senin isteklerinin olacağını göstermez mi?

benim yorumum sen sınavı alıyorsun, işler rahatlıkla gidiyor.

ask olsun ben sinavimi sormamistim ki benim sorum isle ilgiliydi bak :KK59:

ben bakarım hem bugün evdeyim.Sorunuzu yazın, fakat net sorular olsun.belirsiz, ucu açık sorular olmasın.bu arada kartlarım çıkar benim.

Bana da bakar mısın rica etsem :KK69: ben de bi iş için beni aramalarını bekliyorum, onun sonucunu merak ediyorum. belirtmem gereken ne var başka ?

acaba rica etsem banada tarot bakar mısın? çok karışık bi durumdaım ben eski sevgilimle barıscak mıyım güzel olucak mı yani amacı ne lütfeeeen bak:/

bende fal istiyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yollayamıyorum.çok yorulduğunu yazmışsın merak ettiğim bi konu var ne zmn bakabilirsin?şimdiden çok teşekkürler

üzgünüm ama evlilik için çektiğim 3 kart da olumsuz.şöyleki ya geçmişta bitmiş kötü bir deneyim var bu etkiliyor bugünü ve geleceği.

ya da kiminle denemeye kalksanız hep arıza çıkıyor.biraz şanssızsınız bu konuda.sonbaharda sağlık meselesi ile gelişmler öıktı.ama bahsettiğiniz o estetik operasyon içinize sinmeyebilir.özellikle görüşlerini önemsediğiniz bazı kişiler doğallıktan yana.gerçi ben ameliyat ve estetik konularında yazmanktan çekinirim.
siz bilirsiniz.
tekrar evlilik sordum, sandık boş gösteriyor kartta.

:) fala inanma falsız kalma demişler. anlattığınız gibi şeyler yaşamadım ama sağlıkla ilgili konuda ister istemez korktum ki zaten çok korkuyordum... :84:

hayır ve bu arada neden kızınızı bu kadar çabuk elendirmek istiyorsunuz.umarım onun yanında da bahsedip sıkmıyorsunuzdur. benim annem bana asla bu konuları açamaz daha doğrusu açmaz.

biraz hayal kırıklığına uğradım.bence hiç evlenmesin 21 yaşında kız.

neden bu konuyu yanlış anlıyorsunuz anlamadım gitti,bir kere kızımı erken evledirmek taraftarı değilim,2.kızım okuyor,karşısına doğru dürüst kimse çıkmadığından,bu yazıyıda kızım yazmamı istedi,beğendiği kişi var fakat yüz vermiyor,onun için sordurmuştu kızım akraba mı diye,ben asla kızımın haberi olmadan çıkıpta kızımın evliliği ne zaman diyede sormam,merakta etmeyin ben kızıma baskıda yapmıyorum illa evleneceksin diye.o kendisi kadınlar kulübünü gezinirken yanımdaydı anne benim için yazarmısın diye.anlamadığım yazdığımızada pişman ettiniz her yazanı böyle eleştiriyormusunuz?size soru soran da suç.....bu kadar alıngan bir falcıyada rastlamadım....tekrar yazıyorum benim kızım şu anda okuyor,sadece meraktan sordurdu...demekki yanlış siteye sormuşuz...zaten fal bakmanızda bana garip geldi...uydurup milleti kandırmayın.....

benımkıde atlanmıs:KK19:
bende ılıskı,iş ve evlılık uzerıne sormustum:KK37:

ilişkii konusunda, yara almış bir durum var.ara verme, yıpranma ve arkasından gelen barışma gibi, sonrasında evlilik planı.eğer sevgili yoksa da eskilerden biri ile tekrar olabilir.iş konusunda ise sana uygun bir iş yapmıyorsun, harcanıyorsun bu işte.çok daha farklı b ir iş yapmalıymışsın diypr.

kpss için yazıyorum.

ilgiler dağınık, kafanı toplayaıp, elindeki gerekli olmayan işlerden sıyrılman lazım.zor, yorucu bir süreç bekliyor ama şanslı bir bölümsün galiba ya da bölümün için en şanslı olacak yıla denk geliyorsun.

PENCERE ÇİÇEĞİİ DÜNDE YAZMŞTM MSJDA ATTM LÜTFN CVPLAR MSIN =)
ben gecen sene 2. dönem ev arkadaşlarımla kavga edip evden ayrıldım çok üzüldm psikolojim bozuldu hiç tahmn etmiyordum o geceyi... sokakta kalmştm resmen onlarda hiç alttan almadı gitme demedi ama ben 1 dk bile duramazdm zmnla barşma çabası oldu bi tanesinin çünkü sınıf arkdaşımdı (erkek) ama tepkisiz kaldım bi de kız arkdaşı var onunlada o gece tartışmştık ama ondan hiç bir adım göremedim zaten hakaret yağdıran kız olmuştu erkekle ağız dalaşı onlarla aram ne olacak

ben yazmıştım ama cvbını alamadım cvplarsan cok sevinirim

ayrılık var, sevgi falan tamamen bitiş hatta.9 ay kadar kimseye karışmıyorsun ardından.9 ay sonrasında durumlar var, daha iyi bir ilişki var.belki de aynı adamla barış olabilir.

yok yok onunla ayrılırsan tekrar beraber olmuyorsun.

PENCERE ÇİÇEĞİİ DÜNDE YAZMŞTM MSJDA ATTM LÜTFN CVPLAR MSIN =)
ben gecen sene 2. dönem ev arkadaşlarımla kavga edip evden ayrıldım çok üzüldm psikolojim bozuldu hiç tahmn etmiyordum o geceyi... sokakta kalmştm resmen onlarda hiç alttan almadı gitme demedi ama ben 1 dk bile duramazdm zmnla barşma çabası oldu bi tanesinin çünkü sınıf arkdaşımdı (erkek) ama tepkisiz kaldım bi de kız arkdaşı var onunlada o gece tartışmştık ama ondan hiç bir adım göremedim zaten hakaret yağdıran kız olmuştu erkekle ağız dalaşı onlarla aram ne olacak

malesef ama kartlar bu çirkin olaya rağmen üçünüzü tekrar beraber gösteriyor.yine görüşüyorsunuz.küs kalmıyorsunuz.

çok sinir bir olay.bu kız bu kadar hakaret ettiyse bence kartları boşver.

malesef ama kartlar bu çirkin olaya rağmen üçünüzü tekrar beraber gösteriyor.yine görüşüyorsunuz.küs kalmıyorsunuz.

çok sinir bir olay.bu kız bu kadar hakaret ettiyse bence kartları boşver.

bende çok kolay silen bir insanm hiç tahamml edemem fakat bir bucuk sene aynı evde yaşadk kardeş gibi olduk iyide olduk kötüde ama o gn bir ilk yaşandı zaten içkililerdi ama ben bir şey yapmamştm ki ona snrlendm çıktım
birlkte olmamzn bir süreci var mı şu kdr zmn kadar gibi yaklaşık olrk =)

pencere çiçeği merhab canım dün özelden yazmıştım size ama cevap gelmedi ...ben 8 senelik evliyim ve bebek çok istememize rağmen nasip olmadı daha önce 2 olumsuz tüp tedavim var ..şubat ayında 3. tedavi için kolları sıvadık ama yinede korkularım var ya yine olmazsa diye acaba benim içinde bakabilirmisin?

Son düzenleme:
X