Tarot

bir de isim flan söylemedk neye bakıyorsnz merak ettm sadece

yazdıklarınıza odaklanarak kafamda size dair bir imgelem yaratıyorum ve kartları karıştırıp soruyu soruyorum ve çekip yorumluyorum.sonuç şaşırtıcı ise tekrar karıştırıp tekarr çekliyorum.yine benzer yorumlar çıkıyorsa var bunda bir iş diyorum.

arkadaşlar elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum mesajlarınızı.

ama şimdi kardeşle çıkmam lazım nişantaşı'na.bir cafe devralma işi var.onun için.

gelince özelden ya da buradan mesaj atanlara cevap vereceğim.

bu arada bana isimlerinizi yazmanıza gerek yok.ama yaşınızı bilirsem iyi olur.belki bir de ne işle meşgulseniz onu. merak ettiğinizsoruyu sorarsınız.

mesela ayrıldık, barışacak mıyız? barışırsak ban ne kazandırır, ne götürür? gibi

ya da bu işe alınacak mıyım? daha sınırlı olan sorular olursa iyi olur.çünküğ hiçbiirnizi tanımıyorum.tanışmış olsak problem değil.her türlü soruyu sorar rahatça cevaplarım.

sevgiyle, hoşçakalın.

21 yaşındayım adım eda öğrenciyim..2.5 yıllıktı ilişkim ayrıldık o istedi çok severdik biribirimizi.. bna karşı ne hissediyor hiç dönmicekmiş gbi hissediyorum.. bi

canım pekı ben bu sene sark gorevıne gıdecekmıyım onada bakarmısın polisim de bırde nasıl bı yere cıkacagı hakkında gorunuyormu

merhaba pencerecicegi,
34 yaşımdayım, öğretmenim.sağlık ve evlilik durumu ile ilgili gelişme olacak mı hayatımda? sağlık derken, estetik operasyondan bahsediyorum..

Son düzenleme:
renan senin arkadaş haksızlığa uğramış ama düzelecek barış çıktı.onlar birbirlerinin kısmeti.

öteki mesele içinse birşey söylemek istemiyorum.sonuçta sağlık, ameliyat ciddi meseleler.en doğrusunu sen ve doktorun bilirsiniz.

çok teşekkür ederim. ayrılık sebebi artık eskisi kadar sevmediğini düşünmüş , heyecanı bitmiş. öyle serseri biri değildir. ki bu 2 sene kimseyle çıkmamasından da belli.. o zaten beniim onu sevdiğimi biliyo hissediyor. bana da çok güveniyo defalarca dile getirdi.. geçen yıl arkadaşına aramızda statü farkı olacağını söylemiş. ben öğretmen olucam 2. sınfım. o da işsizdi. o yüzden tekrar başlayamıcağımızı söylemiş. bana da beni arkadaş gibi gördüğü için olmucağını söylemişti. (daha öncesinde 1.buçuk yıl süren bi ilişkimiz vardı.).. ben ona geçtiğimiz kış tam destek verdim hertürlü yanında oldum ve sınavı kazandı oda öğretmen olucak artık aramızda statü farkı diye bişi kalmadı.(ki bu benim derdim değil her türlü seviyorum onu.).. şimdi anlamadığım niye hala birlikte olamadığımız. ona soramıyorum çünkü tamamen kaybetmekten korkuyorum.

çok tanıdık geldi bana hikayen.kaybetme korkusu insanı dört bir yandan saran ve çok uzun süren bir duygudur.

neyse bir kez daha yazıyorum ben akrep burcu,kızım 21 koç burcu koç,evlilik ne zaman kızım için,ne zaman erkek arkadaşı olacak,yakın akraba mı?bir türlü şimdiye kadar kimseyi bulamadı....

Son düzenleme:
para meselesinin düzelmesi için biraz daha zaman var diyor.güçlü olmanız gereken bir dönem.
ama bebek için güzel gelişmeler var.sonu çok mutlu.

X