Tarot Baktırmak İsteyen..?

konu açıyorsanız uygun zamanda bakarım gibi yorum yapma hakkına sahip değilsiniz.madem uygun değildiniz uygun olduğunuz zamanda konuyu açsaydınız mesela !!!!!!!

o sizi hiç ilgilendirmez... Konuyu bugun açarım, yarın bakıma başlarım.. Ne zaman kendimi bakım için hazır hissedersem o zmn bakım yapabilirim.. Sizde nezaketen ne zaman bakabilirsiniz deseydiniz mesela !!!!!!!!!

merhaba cnm rica etsem banada bakabilirmisin_?
tuğba 16/08/1985
aslan
neziha
bebek için bakabilirmisin?
şimdiden teşekkür ederim cnm

Banada bakarmisniz musait olunca :)

Ebru 09.11.1984 anne adim sengul
Hakan 02.07.1986 anne adi sevgi nisanlim
Evlilik durumlari nolcak. Butun bu bilgiler gerekiyormu bilmiyorum ama simdiden tesekkurler bakamasanda canin saolsun iyi geceler.

sultan
22.12.1991
oğlak
semiha

eşim;ümit
07.05.1983
boğa
altun

canım bizim ewlilğimiz uzun upuuuuzuuuun sürcekmi;eşim bana sadıkmı???bize ayrılık falan görünüyomu

bide oğlum war 3 aylık

kadir efe
02.08.2011
aslan
sultan

oğlumun geleceği nasıl olcak;eğitim hayatı falan...çoooooooooook tşk şimdiden :)

ya şu evliler sıralarını bize verseler sizin zaten falınız fallanmış bırakında bekarlar baktırsın canım

Elif
24.05.1991
İkizler
Anne adı:Aynur
İş-okul.Geleceğim hakkımda
Tşekkür ederimm

Son düzenleme:
o sizi hiç ilgilendirmez... Konuyu bugun açarım, yarın bakıma başlarım.. Ne zaman kendimi bakım için hazır hissedersem o zmn bakım yapabilirim.. Sizde nezaketen ne zaman bakabilirsiniz deseydiniz mesela !!!!!!!!!

valla konu açıldığını görünce hemen bakacaksın sandım böyle nazlanıcağınızı bilemedim.yoksa arkadaşlar randevumu alıyorlar??

merhaba..

eger bakarsan cok sevinirimm..

nurgül
26.10.1987 Akrep

barış
11.11.1984 Akrep

üzerimizdeki olumsuzluklar ne zamn bitecek ve ne isteklerimiz gerçek olacak..

Ben de sıraya girmek istiyorum.

Seher 22.11.80, annemin adı: Sevgi; eşim Ömer 24.08.74, annesinin adı Güller. Evliliğimiz ve maddiyatımız nasıl şekillenecek? İşe girmek istiyorum ayrıca kendi maddiyatımı da merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ayşe 14.04.1985 anne adı pakize burcum koç eşim tümer 17.09.1983 anne adı nuriye burcu başak. evlilik ve maddi konularda bakarsan sevinirim.şimdiden çok teşekkürlerrr.

Son düzenleme:
nagihan 24/04/1985 anne ayşe
sinan 29/1/1981 anne emiş
konu farketmez ama içinden ne geliyorsa o konuya bak
şimdiden teşekkür ederim

Banada bakabilirseniz çok sevinirim.
Adım Tuğçe. 14.12.1982 doğumluyum. annemin adı gülay.
Sözlüm Can. 21.06.1983 doğumlu. annesi mukaddes.
sormak istediğim geleceğimiz nasıl şekillenicek? madddi ve manevi anlamda herşey yolunda gidicek mi?

Müsait olduğunda bana da bakar mısın lütfen :)
Nilgün 12.08.1983 Aslan Anne adı: Fehime
Hakan 16.09.1978 Başak Anne Adı:Safet
Kaan 07.04.2008 Koç Anne adı:Nilgün

Bize de ekonomik ve çocuk olarak yorum yapabilirsen çoookk sevinirim...

bana da bakarsan çok çok çok mutlu olurum.
reyhan
28.04.1985 boğa
nuran
bugünler de öyle kötüyüm ki.3 senedir iş arıyorum.bi iş görüşmesi için daha taa ordudan istanbula geldim ama yine hüsran,hayalkırıklığı.öte yandan iki sene öönce ayrıldıgım sevgilimi tam anlamıyla unutabilmiş olmadığımdan dolayı ve bu iş bulamama olayından dolayı müthiş bir bunalımın içindeyim. yeni bi erkek arkadaşım var ama onunla evlenebilmem için en az 3 sene beklemem gerek.psikolojim bu üç seneyi kaldırabilir mi ve o kadar beklemeye deyecek bi mutluluğa ulaşacak mıyım bilmiyorum. aslında hiç birşey bilmiyorum.hayatım ne yöne gidiyor ne olacak ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. neye elimi atsam hayalkırıklığı,artık çok yoruldum...

valla konu açıldığını görünce hemen bakacaksın sandım böyle nazlanıcağınızı bilemedim.yoksa arkadaşlar randevumu alıyorlar??

evet nazlanıyorum bunda seni bağlayan ne var.... Canım nazlanmak istiyorrr..

KEndin yorum yapacağına nazikçe ne zaman bakabıleceğimi sormandı normal olanı bilmem farkında mısın?

Arkadaşlar bilgilerini gönderiyor bende vaktım oldukça bakıyorum. çok merak ettıysen..

bana da bakar mısın ?

Pınar - 21/05/1987 - Boğa- Şükran - Kariyer [ (iş ve üniversite (doktora) ]
benim merak ettiğim kariyerimle ilgili tezimde başarılı olacak mıyım doktoram yakın zamanda mı, yükseliyor muyum, memuriyet var mı?? varsa kamu kuruluşları mı yoksa üniversiteye devam mı ?? bunlar

şimdiden çok teşekkür ederim

tek tek saydım istekleri ve baktıklarını
önümde 28 kişi var (
halbuki az kişi vardı o ara bi kalkıp geldim doluvermiş
aboneliklerime aldım konuyu, azimle bekleyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…