Bakabilirsen sevnirim bende..
Handan
27-09-1964
Terazi
Güngör
Eşim kızımın okulu ve kendim için istiyorum
Teşekkürler ....
merhaba cnm,
tek bir olaya bakarsak daha net çıkardı falın ama şöyle bir genel bakayım yine dedim..
Cnm içini kemiren bişey var.. Ddüşüncelerin bazen senı alev alev yakıyor... Çok etmişsin zamanında ama sanki biraz inancın kırılmış..
Daha doğrusu geçmişte yaşadığın bazı olaylar senin insanlara olan inancını kırmış..,
Geçmişte kederli bir durum gözüküyor. bir çocuk düşmesi vs yaşadın mı bilmiyorum ama. bu tamamen içimden gelen bir his..
Yakın zamanda bir dileğin olumsuz sonuçlanmış. Sanki bolluk ve ereket anlamında bazı sıkıntılar yaşıyorsun..
ama yakın gelecekte size çok guzel bir kapı açılacak.. Bu fırsatı iyi kullanın derim ben..
Biraz kararsız birisin sanırım.. Bir ikilem bir kararsızlık yaşıyorsun şuandaa.çç
Aşk insanısın.. Sevmeyı ve sevilmeyı çok seviyorsun.
Korkularından biri sevmemek ve sevilmemek.. bır dıger korkunda seçim yapmak zorunda kalmak..
gelecekte çok olumlu kartlar gözüküyor aile olarak size fakat şu şartla.. yaptığınız her işi inanarak yapın.. kararsız kalmadan...kendinize güvenerek yaptığınız herşeyde başarı gözüküyorr..
kızınızın okulu ise biraz problemli balşlayıp daaaha sonra çok olumlu bir şekilde sonuçlanacak..
başarılı olacak olarak gözüküyor.kızınıza güç kartı çıktı ama bunun için emek vermesi gerekeceek vazgeçmeden...