Tarot Baktırmak İsteyen..?

whisperix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
66
0
sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..

bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?

Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..

Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..

Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.

Son düzenleme:
sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..

açılışı ben yapim o zaman :))

sevda 08,09,1984 başak burcu
neriman sınava girecem bu sene kazanacak mıyım işe başlayabilecek miyim.. bi de evlilik filan görünüyor mu mutlu olabiliecekmiyim

valla vaktim olunca dşyosun,forumlarda dolaşıyosun.bence senin vaktin varda tarottan pek anlamıyosun.dikkat çekmek için daha farklı yöntemler deneyebilirsin.

Son düzenleme:

bende bende bende istiyorummm...
Begüm
04.12.1987- Yay
Nurcan
iş ve evlilik??

ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM şimdiden

valla vaktim olunca dşyosun,forumlarda dolaşıyosun.bence senin vaktin varda tarottan pek anlamıyosun.dikkat çekmek için daha farklı yöntemler deneyebilirsin.

forumlarda dolaşıp dolaşmamam sizi hiç ilgilendirmez... Ne zaman bakım yapmaya uygun bulursam kendimi o zaman yaparım. Ayrıca böyle de bir zorunluluğum yok bilmem farkında mısın......

sebofersev'in bakımı;

cnmçok duygusal birisin. Yalnız bazı takıntıların var. Bunlardan kutulman senin yararına olacak gibi görünüyor.

Biraz mükemmeliyetçi bir insansın bu yuzden kendini kastığın zamanlar oluyor..

Beklemiş olduğun bir haber var.. müjdel, bir haber bu kafan bununla meşgul şuanda..bu hayatıjnnnı değiştirecek bir haber.. sanki bu haberden sonra yaşadığın yer olarak yada yaşam tarzı olarak bazı değişiklikler söz konusu.

Geçmişte çok yalnız kaldığın dönemler olmuş. Yalnızlıktan ziyade biraz içine kapanmışsın. etrafındaki insanlar bile sana yalnızlığını unutturmamış..iç dünyana çekilmişsin bir süredir..

yakın geçmişte bir fırsat kaçırmışsın cnm. Sosyal hayatın yada iş hayatınnla ilgili..

yakın zamanda bir gelişme beklentin var ama şuan görünmüyor.

kafan tamamaen ınava odaklı sanıyorum. ruh halinde bir kutlama yapma isteği var. İçin fıkır fıkır..
Çevrende sevilen birisin..etrafında da bir erkek gözüküyor seninle ilgileenen.(bir ilişkin var mı bilmiyorum ama),

senin korkularında da bir kadın var.
Ama sonuç olarak sana evlilik çıktı cnm. daha doğrusu aile olmak kartı..Çok verimli mutluluk dolu bir aile olmak senin kaderin cnm...

yasemin
12.12 1985
oğlak
emine
bebek

cnm öncelikle rabbim gönlüne göre versin inş..

Sen bebek olayına çok mu odaklandın cnm? biraz akısına bırak derim ben..

kafan çok karışmış genel olarak. Ne düşüneceğini şaşırmışısn..bir çok şeyı aynı anda dusunuyorsun..

Senin çocuk isteğin biraz saplantılı bir hal almış. Üzerinde nazar olabilir.. Olumsuzluklar peşini bırakmıyorr sanki..

Bazen kafanı çok takıyorsun bazende amannn diyosun.. Sorunlarını görmezden gelmeye çalışacaksın bir süre..

MAddi anlamda bazı sorunlar yaşaayacaksın cnm.. Sezgilerinde yanılma olabir bu aralar..

Güzel bir gelecek seni bekliyor ama yakın zamanda malesef bir bebk haberi yok...
Bazı konularda iki arada bir derede kalabilirsin. bazı kararsuızlıklar yaşayacaksın..

Bir kadınla ilgili bazı sorunların var. bu senın canını sıkan bir kadın. Çok fazla kafanı takma bu olaya cnm.
birazz zor günler seni bekliyor cnm..

Bakabilirsen sevnirim bende..

Handan
27-09-1964
Terazi
Güngör
Eşim kızımın okulu ve kendim için istiyorum

Teşekkürler ....

şermin- 21.04.1986- boğa- ramize- sağlıklı bir bebeğim olacak mı.teşekkürler

Son düzenleme:
bende bende bende istiyorummm...
Begüm
04.12.1987- Yay
Nurcan
iş ve evlilik??

ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM şimdiden

cnm kötü bir dönem geçiriyorsun sanıyorum. Bir dileğin varmış bunun olmaması canını sıkıyor...,
Hayatın bir kısır döngü içinde gibi hissediyorsun. Yada başkaa birileri haaayatını yönetıyor gibi hisseddiyorsun..

Geçmişte kendinle ilgili kavgaların olmuş.. Bİr bitiş yaşanmış hayatında. bunun etkılerını yaşamşsın..

Kararsızlıklar yaşamışsın geçmişte..
Fedakar birisin.. Yakın geçmişte ise yapmış olduğun bazı fedakarlıkların karşılığını alamamışsın cnm..

yakın gelecekte ise şanssız bir döneme gireceksin...duygusal anlamda olabilir bu...

aklında bir erkek var. bu sana kan bağı olan biri de olabilir.. hoşlandığın biri de...bu kişiden vazgeçmeyi düşünüyor olabilirsin düşüncen bu gözüküyor..
Etrafında sevilen birisin.. bir erkek daha var etrafında senden hoşlanann. bu kişiyle arandaki ilişki biraz soğuk bir ilişki... ama olursa i,yi bir ilişki olur gibi..

bazı konularda insanların hakkını yemesi,birşeylerin çalınması buyuk korkularından.. Sonuç olak bir dönem daha istediğin şartlarda bir hayat olmayacak.. kötü değil asla ama senin hayal ettiğin tarzda da değil cnm.

Handan
27-09-1964
Terazi
Güngör
Eşim kızımın okulu ve kendim için istiyorum

Teşekkürler ....

merhaba cnm,

tek bir olaya bakarsak daha net çıkardı falın ama şöyle bir genel bakayım yine dedim..

Cnm içini kemiren bişey var.. Ddüşüncelerin bazen senı alev alev yakıyor... Çok etmişsin zamanında ama sanki biraz inancın kırılmış..

Daha doğrusu geçmişte yaşadığın bazı olaylar senin insanlara olan inancını kırmış..,

Geçmişte kederli bir durum gözüküyor. bir çocuk düşmesi vs yaşadın mı bilmiyorum ama. bu tamamen içimden gelen bir his..
Yakın zamanda bir dileğin olumsuz sonuçlanmış. Sanki bolluk ve ereket anlamında bazı sıkıntılar yaşıyorsun..
ama yakın gelecekte size çok guzel bir kapı açılacak.. Bu fırsatı iyi kullanın derim ben..

Biraz kararsız birisin sanırım.. Bir ikilem bir kararsızlık yaşıyorsun şuandaa.çç
Aşk insanısın.. Sevmeyı ve sevilmeyı çok seviyorsun.

Korkularından biri sevmemek ve sevilmemek.. bır dıger korkunda seçim yapmak zorunda kalmak..

gelecekte çok olumlu kartlar gözüküyor aile olarak size fakat şu şartla.. yaptığınız her işi inanarak yapın.. kararsız kalmadan...kendinize güvenerek yaptığınız herşeyde başarı gözüküyorr..

kızınızın okulu ise biraz problemli balşlayıp daaaha sonra çok olumlu bir şekilde sonuçlanacak..
başarılı olacak olarak gözüküyor.kızınıza güç kartı çıktı ama bunun için emek vermesi gerekeceek vazgeçmeden...

FİRDEVS SİBEL
04.10.1983
TERAZİ
SEVİM
BEBEĞİM OLACAK MI NE ZAMAN

şimdiden teşekkürler...

şermin- 21.04.1986- boğa- ramize- sağlıklı bir bebeğim olacak mı.teşekkürler

cnm psikolojık sorunlar görüyorum.. Ciddi anlamdaa sıkıntıların olmuş..Ağır bir depresyon geçiyorssun sanıyorum..

Zaman zaman gözlerini kapatıp sorunlarını görmezden gelmek istiyorsssun ama yapamıyorsun..

Geçmiştede sıkıntı görüyorum.bazı gerçekleri kabullenememeler olmuş. başarısız girişimler yaşamışsın cnm..

ama yakın geçmişte sanki geçmişe nazaran daha toparlamışsın.. İnsaan ilişkilerinde daha olumlu ortamlar görüyorum.kaderinde olumlu bir zamanın başlangıcı olarak yorumlayabilirim..

yakın gelecekte aynı adnda birçok işi yapabilme gücüne sahip olacaksın.. değişikliklerle başa çıkabileceksin..

bazen kadere isyan edesin geliyor.. adaletsiz bir hayat bu diyorsun..

eşinle birbirinizi seviyorsunuz fakat sen bu aralar biraz fraklı davrandığını düşünüyorsun. bazı hareketleri sana acımazsıca geelebilir..

Aşkınıızn bitmesinden korkuyorsun..ama korkmaaa...
yakın zamanda da bir bebek görmedim ben cnm..ama Allahın izniyle olsun inş..

Son düzenleme:
Benim icinde bakar mısınız? Tuğçe 13.07.1991 yengec erkek arkadasımla ilgili baktırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…