Tarot Baktırmak İsteyen..?

adım melike 01.04.1993 anne adı: necibe güler burcum koç, selim 20.12.1992 anne adı: hülya burcu yay
ilişkimizin geleceği ve bu yıl gireceğimiz sınavı kazanıp kazanmayacağımız :)
şimdiden teşekküür ediyorumm vakit ayırıp baktığın için :KK42:

Son düzenleme:
banada bakabilir misiniz acaba ?

kadriye-04.08.1986-aslan-gülsüm
evliliğim ve geleceğime baktırmak istiyorum..

cnm evliliğinle ilgili bazı sorunlar görünüyor.. Bunların adına canın çok sıkkın. bir terkedilme görüyorum.. duygusal anlamda uzak bir çift de olabılırsınız..
yaşadığın butun yıkımlara karşı toparlamak istiyorsun.Silkelenmek istiyorsun..

Bir kadın var seni rahatsız eden..
Bir süredir ve halen sorunlarını görmezden gelmek istiyorsun. Çok yorulmuşsun.. Gözlerimi kapasam açsam herşey yoluna girsin diyorsun..

Yakın gelecekte iyi bir haber alacaksın... daha olumlu gunler seni bekliyor..kendine guvenin yerine gelecek.

Adli bir olaydan bir korkun var. mahkemelik bir mevzudan korkuyorsun.

Cnm falın çok karmaşıkkkkk çıkmış. Keşke erkeğin bilgilerini de yazaydın..

AMa gelecekte sonuç olarak çok güzel günler seni bekliyor. Hem maddi hem manecii çok guzel bir gelecek senınle olacak..

çok merakk ediyorum ya bir kişi kalmış bakabilcek misin acaba bugun bu arada oğlumun adı yunus

Arkadaşlar bir süreliğine bilgiilerinizi yazmayın. Önce şunları bitireyim lütfen..yoksa çok karışıcakk

12.12 87 esra anne adım ayşe yay burcuyum
eşim kadir 8.4.86 nazlı koç
oğlum 16.4.2009 koç
evlilimizin geleceği
ben işe giricem mi
oğlumun geleceği ve nasıl bi işi olacagı

cnm eşinle arandaki ilişki olarak kendini yalnız hissediyorsun. sanki istediğin ilgiyi göremiyorsun zaman zaman. Ama sakın dert etme eşinin iişle ilgilii problemleri var bundan sebep oluyor.. Kendisi çok çalışıp az kazandığını emeklerinin karşılığını almadığını düşünüyor olabilir.

senin ardına attığın arkanı döndüğün bir kadın gözüküyor. eşinin de bir erkeği ardına attığı..

zaman zaman bunalıyorsun,buyuk bır uzuntu geçirmiş olabilirsin.bunu kafana çok takıyorsun. Tetikte bekliyorsun sankii. heran bişey olacak gibi bir hise kapılıyorsun.. eşin de kararsız bu günlerde... Yalnış yapmaktan hata etmekten korkuyor.. risk almayı sevmiyor bu dönem en azından.
sen geleceğine güvenle bakmayı istiyorsun..amacın bu..Eşin ise kaderin çarkını çevirmek istiyor.. bazı şeyler için artık zamanı ama diyor...

senin acilen olumsuz düşüncelerden vazgeçmelisin.. geleckte evliliğinle ilgili bir sorun gözükmüyor..

teşekkür edrim oğlum yunusla ilgili bişi bakmadınız mı 16,4.2009 esra
bide benim iş durumum yok sanırım bişi yazmamışınız

cnm butun hepsine bir açılımda göremem diye genel baktım ama bakımın hala açık şansına toplamamıştım. hemen bakıyorum..:nazar:

ayyyyy ilk defa şansıma bişim yolunda gidio bi tekrar bakar mısın ne olcak yazdıklarım

canım rica etsem bana da bakarmısın.eyer zamanın varsa.ismim ofeliya.08.28.88 anne adı samire.sacede hayatımda neler olucak beni neler bekliyor bunları bilmek isterim.şimdiden cok ama cok teşekkür ederim

cnm oğlunla ilgili kötü birşey çıkmadı. zaten çok küçük daha.. bazen yoruluyorsun korkuyorsun onun adına. akışına bırak.. Tam anlamıyla istediğin şekilde gitmiyor ama oğlunla ilgili düşündüklerin bir sorun da gözükmğüyor. İlerisi parlak hayırlı ve senı mutlu edecek bir evlat olacak..

İş konusu ise, yakın zamanda bir iş gözükmüyor cnm..

sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..:KK34:

bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?

Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..

Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..

Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.

hatice
27.04.1992
boğa
hülya
cnm erkek arkadaşım hakkında
ehmet
05.05.1992
boğa
kadriye
de onun bilgileri
geleceğimiz nasıl olacak inşallah evlilik var mı
bide cnm zahmet olmazsa bu yıl bölüm değişikliği
istiyorum okul öncesi öğretmenliğini kazanabilecek miyim inşallah :18::18::18:

canım cook sıkkın bende bir yazayım belki şansıma bakabilirin de yüzüm güler ..ben 28.11.1984 yay eşim 12.06.1978 ikizler merve-ersen:18::18::18:

arkadaşlar sıradakiler bitene kadar yeni bilgi almıyorumm..yazmayın lütfen..

teşekkür ederim vakit ayırdığın için ufffffffffffff ne zaman işim olcak benimm

Bana da bakarsan nasıl makbule geçer anlatamam canım,geçen yazdım burda bir konuya orda da bakmadılar içim daralıyor :KK50:

X