Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım
bakarsan cook sevinirimm...
reyhan
14.09.1981
başak
fatma
serdar
31.05.1977
ikizler
sebahat
sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..
bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?
Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..
Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..
Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.
biraz ara vericem arkadaşlar. yoruldum..
whisperix yorulmaz tarottan bıkmaazz
whisperix yorulmaz tarottan bıkmaazz :)
forumlarda dolaşıp dolaşmamam sizi hiç ilgilendirmez... Ne zaman bakım yapmaya uygun bulursam kendimi o zaman yaparım. Ayrıca böyle de bir zorunluluğum yok bilmem farkında mısın......
sebofersev'in bakımı;
cnmçok duygusal birisin. Yalnız bazı takıntıların var. Bunlardan kutulman senin yararına olacak gibi görünüyor.
Biraz mükemmeliyetçi bir insansın bu yuzden kendini kastığın zamanlar oluyor..
Beklemiş olduğun bir haber var.. müjdel, bir haber bu kafan bununla meşgul şuanda..bu hayatıjnnnı değiştirecek bir haber.. sanki bu haberden sonra yaşadığın yer olarak yada yaşam tarzı olarak bazı değişiklikler söz konusu.
Geçmişte çok yalnız kaldığın dönemler olmuş. Yalnızlıktan ziyade biraz içine kapanmışsın. etrafındaki insanlar bile sana yalnızlığını unutturmamış..iç dünyana çekilmişsin bir süredir..
yakın geçmişte bir fırsat kaçırmışsın cnm. Sosyal hayatın yada iş hayatınnla ilgili..
yakın zamanda bir gelişme beklentin var ama şuan görünmüyor.
kafan tamamaen ınava odaklı sanıyorum. ruh halinde bir kutlama yapma isteği var. İçin fıkır fıkır..
Çevrende sevilen birisin..etrafında da bir erkek gözüküyor seninle ilgileenen.(bir ilişkin var mı bilmiyorum ama),
senin korkularında da bir kadın var.
Ama sonuç olarak sana evlilik çıktı cnm. daha doğrusu aile olmak kartı..Çok verimli mutluluk dolu bir aile olmak senin kaderin cnm...
ben de istiyorum bana da bakarmısınız lütfen işim yakın zamanlarda olacakmı bide unutamadığım biri var onla ne olacak bakarsanız çok sevinirim
07-09-1987 refiye bu benim
03-11-1981 emin değilim ama ayşe idi sanırım bu da onun başka bi bilgi gerekiyormu bilmiyorum
ıyı geceler tatlım ben ılk kez gelıyorumda kım bakıyor nasıl bakıyor tarota bılgı verırsen sevınırım