Tarot Baktırmak İsteyen..?

Başak-17.01.1992-oğlak-İlkhayat-İş, kariyer durumu için bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. :KK39:

tatlım bizim içinde bakarsan çok sevinirim
eşimin iş sorunları varda bu aralar

emel
15,12,1982
yay
sevgican

ibrahim
21,03,1979
koç
mecbure
şimdiden teşekkürlerr

sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..:KK34:

bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?

Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..

Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..

Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.

Ayyy tatlım yaa banada bakabilirmisin lütfenn:KK5: Funda,1980,yengeç,gülçin çocuk görünüyormu gelecekte ve iş hayatım konusunda

ben de istiyorum bana da bakarmısınız lütfen işim yakın zamanlarda olacakmı bide unutamadığım biri var onla ne olacak bakarsanız çok sevinirim :KK16:

07-09-1987 bu benm başak burcuyum

03-11-1981 bu da onun akrep burcu başka bi bilgi gerekiyormu bilmiyorum :44:

Son düzenleme:
adım yasemin anne adı ayşe 05.10.1977 terazi burcuyum

hayatımda kimse yok yakın zamanda evleneceğim insanla tanışma ve evlilik varmı?
işsizim iş hayatım olucakmı kısa sürede tekrar?

tarih çıkıyorum tarotto acaba çıkarsa yıl olarak cvp.larsınız inşallah.teşekkürler..

canım merhaba Zerrin 13/06/1976 Nursel Ziya 07/09/1980 Emine Hülya ilgine teşekkür ediyorum:))

merhaba canım bana da bakarsan sevinirim adım şenay 03 09 1984 başak burcuyum anne adı nuriye
eşimin adı ahmet can 15 07 1979 yengeç burcu anne adı ayhan evliliğimizin geleceği ve eşimin iş durumuna bakarmısın şimdiden teşekkürler

ben handan. 20.03 77.liym.
balık burcuyum.. anne adı:yasemin... bekarım...

evlilik varmı?yakınlarda tanışma falan. aşk hayaıtlmla ilgili yani tarot istiyorum..

ben handan.20.03.77liyim.balık burcuyum...bekarım.

anne adı:yasemin.

aşk hayatımal ilgili tarot istiyorum. yakında tanışma falan varmı?? evliik yakınmı? hyaıtımda kimse yok şuan:KK43:(

forumlarda dolaşıp dolaşmamam sizi hiç ilgilendirmez... Ne zaman bakım yapmaya uygun bulursam kendimi o zaman yaparım. Ayrıca böyle de bir zorunluluğum yok bilmem farkında mısın......

konu açıyorsanız uygun zamanda bakarım gibi yorum yapma hakkına sahip değilsiniz.madem uygun değildiniz uygun olduğunuz zamanda konuyu açsaydınız mesela !!!!!!!

sebofersev'in bakımı;

cnmçok duygusal birisin. Yalnız bazı takıntıların var. Bunlardan kutulman senin yararına olacak gibi görünüyor.

Biraz mükemmeliyetçi bir insansın bu yuzden kendini kastığın zamanlar oluyor..

Beklemiş olduğun bir haber var.. müjdel, bir haber bu kafan bununla meşgul şuanda..bu hayatıjnnnı değiştirecek bir haber.. sanki bu haberden sonra yaşadığın yer olarak yada yaşam tarzı olarak bazı değişiklikler söz konusu.

Geçmişte çok yalnız kaldığın dönemler olmuş. Yalnızlıktan ziyade biraz içine kapanmışsın. etrafındaki insanlar bile sana yalnızlığını unutturmamış..iç dünyana çekilmişsin bir süredir..

yakın geçmişte bir fırsat kaçırmışsın cnm. Sosyal hayatın yada iş hayatınnla ilgili..

yakın zamanda bir gelişme beklentin var ama şuan görünmüyor.

kafan tamamaen ınava odaklı sanıyorum. ruh halinde bir kutlama yapma isteği var. İçin fıkır fıkır..
Çevrende sevilen birisin..etrafında da bir erkek gözüküyor seninle ilgileenen.(bir ilişkin var mı bilmiyorum ama),

senin korkularında da bir kadın var.
Ama sonuç olarak sana evlilik çıktı cnm. daha doğrusu aile olmak kartı..Çok verimli mutluluk dolu bir aile olmak senin kaderin cnm...

ellerine sağlık.. çok teşekkr ederim :)

ben de istiyorum bana da bakarmısınız lütfen işim yakın zamanlarda olacakmı bide unutamadığım biri var onla ne olacak bakarsanız çok sevinirim

07-09-1987 refiye bu benim

03-11-1981 emin değilim ama ayşe idi sanırım bu da onun başka bi bilgi gerekiyormu bilmiyorum

ben de istiyorum bana da bakarmısınız lütfen işim yakın zamanlarda olacakmı bide unutamadığım biri var onla ne olacak bakarsanız çok sevinirim

07-09-1987 refiye bu benim

03-11-1981 emin değilim ama ayşe idi sanırım bu da onun başka bi bilgi gerekiyormu bilmiyorum

ıyı geceler tatlım ben ılk kez gelıyorumda kım bakıyor nasıl bakıyor tarota bılgı verırsen sevınırım

X