Tarot Baktırmak İsteyen..?

banada bakabilir misiniz acaba ?

kadriye-04.08.1986-aslan-gülsüm
evliliğim ve geleceğime baktırmak istiyorum..

Bakabilirsen sevnirim bende..

FİRDEVS SİBEL
04.10.1983
TERAZİ
SEVİM
BEBEĞİM OLACAK MI NE ZAMAN

şimdiden teşekkürler...

cnm;

bazen hiçbişey yapmak istemiyorsun.. zorla yaşıyor gıbı hıssediyorsun..Aslında mutlu olmak için yeterli kapasşite var şuan hayatında.. ne mutsuzsun ne de mutlu.. aralarda gıdıp geliyorsun. Şu dönem duygu karmaşası yaşıyor olabilirsin..

geeçmişte yaşadığın bazı dengesizlikler olmuş.. münakaşalar uyumsuzluklar yaşamışsın. kaderinde bir olumsuz devre atlatmışsın cnm..

yakın geçmişte kaderinde olumluya yonelik bir dönem başlamış.. güç ve başarı bir üredir sizinle zaten..
yakın gelecekte çok çok daha başarılı olacaksın.. kaderinde yeni bir döneme girdiğin butun kartlarında gözüküyor..

İstediğin odaklandığın herşeyı başarabileceksin..
kendini yalnız hissediyorsun. bazern kimse seni anlamıyor gibi... kalabalık içindfe bile yalnız hissettiğin de ooluyor..

etrafındaki insanlart senın kararsız olduğunu söyleyebilirler..
parayla ilgili sıkıntılı bir dönem gözüküyor.
ccnm bebekle ilgili olumsuz bir haber yakın zamanda yok ama 2 engel sonunda hamilelik gözzzüküyor cnm.. ama sakın yılmaaa.. olmuyor olmayacak ddiğin anda olacakkk gelecek bebiş Allahın izniyle....

banada bakarmısınız rıca etsem nurcan 04.09.1982 basak burcuyum aysel

12.12 87 esra anne adım ayşe yay burcuyum
eşim kadir 8.4.86 nazlı koç
oğlum 16.4.2009 koç
evlilimizin geleceği
ben işe giricem mi
oğlumun geleceği ve nasıl bi işi olacagı

Son düzenleme:
banada bakabilirmisin aliye 10.04.1986 koç burcuyum.beyhan ..gelecegim hakkında ve bebegim olacakmı

Son düzenleme:
Benim bilgilerim parca parca oldu bastan yazaym tugce 13.07.1991 yengec anne adi hatice sevgilim iskender 07.07.1991 yengec behiye

sevda
15.01.1987
oğlak burcu
gülsüm

iş,aile ve bebek ?

cnm sezgileriene güvenebileceğin bir dönemdesin..rüyalarına dikkat et..

geçmişte maddi anlamdaa yoksunluk yaşamış gözüküyorsun.. kısmetsiz ve bereketsiz bir dönem geçirmişsin.

hayal kırıklığı ,duygusal boşluk yaşamış görünüyorsun. bunlar madi zorluklardann yaşadığın bunalımlar olabilir..

yakın geçmişte ve şuan hali haırda psikolojık sorunlar yaşıyorsun. İçşnde bir huzursuzluk ve seni kemiren bi durum var.. Genel bakmamı istediğin için konuyu net söyleyemiyorum..

yakın gelecekte de bir r konuda yenilgiye düşebilirsin.. hoşuna gitmeeyecek bir haber olasılığı var.

bazen herşeyi bırakıp gitmek istiyorsun fakat mücadele etmen gerekiyor.. belki de çok çok kötü değil durum ama sen çok hasaas birisin ..ÇAbuk etkıleniyorsun olaylardaan..
,
bir kadınla ilgili korkuların var..sorunlu bir ddönem gözzüküyor önünde ama sonunda mutluluk ve huzur gördüm. bu bir dönem atlatamayacağın bişey değil.. yakında bebek görmedim cnm

merhaba.kolaylıklar dilerim

ismim reyhan.dogum tarihi 24.02.1985 burç balık anne adı kadriye

eşim zafer.dogum tarihi:02.07.1985.burç yengeç.anne adı hacer

evliliğimize bakmanı rica ediyorum.birde iş durumumla ilgili birşeyler çıkarsa yazarmısın.

Benim bilgilerim parca parca oldu bastan yazaym
tugce 13.07.1991 yengec anne adi hatice
sevgilim iskender 07.07.1991 yengec behiye

cnm sen çok duygusal birisin..

sevgilinee kartşı bazı mutsuzlukların var. yeterli gelmiyor sanki,bir tatminsizlik yaşıyorsun cnm.

onun haberi olmadığı bir erkek var etrafında sen bu kişiyi ardına atmışsın..

bir erkekle ilgili de bir sorunun var cnm. geleceğinle ilgili bazı zıtlıkara düştüğün biri olabilir bu.

hep güçlü olma isteğin var. kontrol sende olsun istiyorsun. Dayanıklı bir kızsın.. Bazı korkuların var yok da değil.. bunlardan kurtulmak istiyorsun..

halletmen gereken acil sorunun seçim yapmak duygusal anlamda. cnm bence sen iki arada kalmışsın. senin kafanı kurcaaalayan başka biri de var. bununla ilgili bir karar vermen gerekli...

erkek ise;

sana karşı temkinli davranıyor. sen ondan uzaklaşıyorsun o da bunun farkında gibi..

heran bişey olacakmış gibi bekliyor...

onunda senden sakladığı bir bitiş var. kötü bir döenmmm,sıkıntılar.. bunu sana yansıtmıyor..

ağzı laf yapan dugusal biri..

inançsızlık problemi var. bunu halletmesi gerekiyor.. biraz zevkine eğlenceye düşkün biri bundan vazgeçmesi gerekiyor..

ilişkinizin sonucu olarak daa,

ilişkide sorunlar var.. ve siz bunu görmezden geliyorsunuz. o ssenden bekliyor çöz diye,sen ondann... ben bu ilişkinin sonu yok görüyorum cnm malesef... Hakkında hayırlısı ne ise o olsunn inş..

adım bahar annem adım hava 20.04.1990 burcum koç

3 ay önce sevgilemle ayrıldık doğum tarihi 5.10.1989 terazi burcu ayrıldıktan sonra hoş olmayan şeyler yapıyo pişman olup özür dileyecek mi yada canımı sıkmya devam edecek mi....açtığım knulara göz atarsanız kısa konular daha net yazabilirsiniz
bakarmısınız banada

bakımlarını yaptığım arkadaşlarr okuyup gidiyorsunuz... Sizin bana söyleyeceğiniz birşey yok madem ben size TEŞEKKÜR EDERİM...

Bi sorunumuz yok aramızdada biri yok ama tesekkur ederim baktigin icin...

merhaba canım

bakarsan cook sevinirimm...

reyhan
14.09.1981
başak
fatma

serdar
31.05.1977
ikizler
sebahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…