- 23 Mayıs 2007
- 8.602
- 583
- 39
senin başka işin yok mu allah aşkına... Bu konuda biraz bilgin olsaydı ardarda 10 kere açılım yapılmayacağını bilirdin...
Sende o guzel vaktını benımle harcaycağına daha yararlı şeyler yapsan diyorum..
merhaba.kolaylıklar dilerim
ismim reyhan.dogum tarihi 24.02.1985 burç balık anne adı kadriye
eşim zafer.dogum tarihi:02.07.1985.burç yengeç.anne adı hacer
evliliğimize bakmanı rica ediyorum.birde iş durumumla ilgili birşeyler çıkarsa yazarmısın.
sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..
bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?
Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..
Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..
Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.
cnm evliliğinle ilgili bazı sorunlar görünüyor.. Bunların adına canın çok sıkkın. bir terkedilme görüyorum.. duygusal anlamda uzak bir çift de olabılırsınız..
yaşadığın butun yıkımlara karşı toparlamak istiyorsun.Silkelenmek istiyorsun..
Bir kadın var seni rahatsız eden..
Bir süredir ve halen sorunlarını görmezden gelmek istiyorsun. Çok yorulmuşsun.. Gözlerimi kapasam açsam herşey yoluna girsin diyorsun..
Yakın gelecekte iyi bir haber alacaksın... daha olumlu gunler seni bekliyor..kendine guvenin yerine gelecek.
Adli bir olaydan bir korkun var. mahkemelik bir mevzudan korkuyorsun.
Cnm falın çok karmaşıkkkkk çıkmış. Keşke erkeğin bilgilerini de yazaydın..
AMa gelecekte sonuç olarak çok güzel günler seni bekliyor. Hem maddi hem manecii çok guzel bir gelecek senınle olacak..
arkadaşlar bayram dolayısıyla şehir dışındaydım. Bakımlara ara vermek zorunda kaldım. Bugün geldim Ama devam edeceğim ..
Bazı arkadaşlar özelden sormuşlar normalde evimde ücretli bakım yapıyorum.(tarot+melek kartı bakımı )Burdan soranlara cevap vermek istedim bu arada...
arkadaşlar bayram dolayısıyla şehir dışındaydım. Bakımlara ara vermek zorunda kaldım. Bugün geldim Ama devam edeceğim ..
Bazı arkadaşlar özelden sormuşlar normalde evimde ücretli bakım yapıyorum.(tarot+melek kartı bakımı )Burdan soranlara cevap vermek istedim bu arada...
sitede yoğun bir talep olduğunu gördüm. vakit buldukça sizler için tarot açmaya karar verdim..
bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Ad -d.tarihi-burç -anne adı ve ne için bakılacağı?
Eşli bakılacaksa erkeğin de bilgileri..
Bakım yaptığım arkadaşlar okuyup çıkıyorlar,en azından bir teşekkürü çok görmeyin isterim..
Birde memnun kalıp kalmadığınızı belirtin lütfen. Bu benim için öneemlii.