Tarlusal hakkinda

Ben de ilaç bittiği halde regl olmamıştım, tekrar doktora gittiğimde ultrasonla bakarken gebe olmayasın sen dedi. Kanda bakıldı ve pozitif çıktı.

Ben de ilaç bittiği halde regl olmamıştım, tekrar doktora gittiğimde ultrasonla bakarken gebe olmayasın sen dedi. Kanda bakıldı ve pozitif çıktı.
İNŞALLAHH dediğiniz gibidir hem ilacı kullandıgım için çok korkuyorum ben bu ilacı 3 kere daha kullandım hayatım boyunca hep ilaç biter bitmez regl oldum o kadar stres de yapmadım bu ay e diyelim ki mevsimsel hormonal ilaç kullandım yine olmadım inş bende sizin gibi öğrenirim gebeliğiniz sağlıklıdır inş

Ben 11.günde adet olmuştum.Kullanırken kalp çarpması falan yaptı.Yan etkileri çok fazla .Kanser riskini çok arttırıyor.Umarım tekrar kullanmak zorunda kalmazsın

Ben 11.günde adet olmuştum.Kullanırken kalp çarpması falan yaptı.Yan etkileri çok fazla .Kanser riskini çok arttırıyor.Umarım tekrar kullanmak zorunda kalmazsın
Aa teşekkür ederim inş birdaha kullanmak istemiyorum zaten ilk defa böyle birşey oldu birde bu ay doktorum klomene başlatıcaktı ama hala regl olamadım işte

Gebelik varsa zararı olmuyormuş, olmadı da zaten.. Çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var şu an..

Kızlar bugün tarlusal biteli 14.gün belli belirsiz hafif akıntı dışında hiçbirşey yok yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum hamile olmaktan da korkuyorum sonuçta zararlı bir ilaç 14 gün artık olmam gerekiyordu sizcede değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…