- 19 Nisan 2018
- 1.538
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Yok canim düşük icin degil doktorlarda diyor hatta,tutunmasina yardımcı diye. Cok var kullanip hamile kalan, sana olmasın benim olsun bari ,cok istiyorum.Aaa cidden mi bazi insanlar dusuk yapmak icin kullaniyormus diye okudum ona guvendim bu ilacla gebelik olusmaz diye. Su an en son isteyecegim 3. Bi gebelik bir suru ilac kullandim
Insallah sana nasip etsin canim. Bilmiyordum bu etkisini hemen bi test alip bakayim bi hafta ilaci kullanirken bi haftada beklerken korunmadik hos adette olmuyorum tutacagini sanmiyorum ama insallah sizin olur. Ilk mi olacak nasip olursa. Sen ne icin kullandin tarlusaliYok canim düşük icin degil doktorlarda diyor hatta,tutunmasina yardımcı diye. Cok var kullanip hamile kalan, sana olmasın benim olsun bari ,cok istiyorum.
Evet ilk olacak olursa. adet düzensizliği var bende , 2 aydir adet olmuyorum diye kullandim,daha oncede kullanırdım olurdum hemen. Idrar testimi yapacaksınInsallah sana nasip etsin canim. Bilmiyordum bu etkisini hemen bi test alip bakayim bi hafta ilaci kullanirken bi haftada beklerken korunmadik hos adette olmuyorum tutacagini sanmiyorum ama insallah sizin olur. Ilk mi olacak nasip olursa. Sen ne icin kullandin tarlusali
Evet idrar testi yaptim negatif. Ilcedeyim kanda bakilmiyor burada. Insallah olur canim bi sorun var mi ne kadarlik evlisinEvet ilk olacak olursa. adet düzensizliği var bende , 2 aydir adet olmuyorum diye kullandim,daha oncede kullanırdım olurdum hemen. Idrar testimi yapacaksın
Selam arkadaslar. Tarlusal kullandim ve bugun 9. Gun hala adet olmadim. Bu ilaci kullanirken de ekstra bi dogum kontrol yontemine basvurmadik. Sorularim sunlar:
1. Tarlusal sonrasi kac gunde adet olunur?
2. Tarlusal kullanirken gebe kalinilabilir mi?
SIMDIDEN TESEKKURLER
[/QUOT
Canın tarlusalın bebeği daha çok tutunmasını sağladığını okumuştum biryerde çok var tarlusal kullanıpta adet olamayan ve sorasında hamileliğini öğrenen bence bi test yaptır gebelik düşünüyormuydun?
Aa negatif mi çıktı. iyi bari insallah yoktur ya. Ben 1.5 yillik evliyim adet duzensizligi var,esimde de varikosel.Evet idrar testi yaptim negatif. Ilcedeyim kanda bakilmiyor burada. Insallah olur canim bi sorun var mi ne kadarlik evlisin
Insallah olacagini sanmiyorum 1 yil boyunca 3 aylik korunma ignesi oldum yeni biraktik bu igne hem adet olmayi engelliyor hemde gebe kalmayi igneyi biraksanda uzun sure etkileyebiliyormus sadece aklimda kalmasin diye baktim. Normal yolla olabilir mi peki pco mu var sen de varikosel hakkinda hic bilgim yokAa negatif mi çıktı. iyi bari insallah yoktur ya. Ben 1.5 yillik evliyim adet duzensizligi var,esimde de varikosel.
Evet pko var. O zaman ignenin etkisi vardir sende.Insallah olacagini sanmiyorum 1 yil boyunca 3 aylik korunma ignesi oldum yeni biraktik bu igne hem adet olmayi engelliyor hemde gebe kalmayi igneyi biraksanda uzun sure etkileyebiliyormus sadece aklimda kalmasin diye baktim. Normal yolla olabilir mi peki pco mu var sen de varikosel hakkinda hic bilgim yok
Dogumdan sonra bir yil sürebiliyormus adetin düzene binmesi canim. Hayirlisi olsun. Darisi benim gibi olmayanlara versin rabbimGmysmrt Hayir dusunmuyorum 2 cocugum var zaten dun yaptim idrar testi negatifti ve bunu yazan 2. Kisisin bi kac gun daha bekleyip kanda baktiricam ama ben 14 ay once dogum yaptigimdan bu yana bi kere adet oldum bi sorun mu var hasar mi kaldi demekten de kendimi alamiyorum
Ayyy ne zikkim bisey varsa mahvetti beni bu ilacla bile adet olamadim cok stresliyim. Pco olup da cok cocuk sahibi olan var ama boraz mesakkatli olacak sanirim en guzeli hic kafana takma ummadigin anda gelirEvet pko var. O zaman ignenin etkisi vardir sende.
Bu ilaclada olmayinca korkuyorum artik birde dogum yaptigim degilde baska bi kadin dogum uzmani dikis yerimde fitik olabilecegini soyledi hepsi birden korkutuyor beni. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahDogumdan sonra bir yil sürebiliyormus adetin düzene binmesi canim. Hayirlisi olsun. Darisi benim gibi olmayanlara versin rabbim
canim sen her doktora bakma Allah askina bunu yasayan yüzlerce kadin var. Hepsinde fitik mi var. Allah korusun. Bu kadar stess yaparsan olmaman normal canim.Bu ilaclada olmayinca korkuyorum artik birde dogum yaptigim degilde baska bi kadin dogum uzmani dikis yerimde fitik olabilecegini soyledi hepsi birden korkutuyor beni. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Insallah canimAyyy ne zikkim bisey varsa mahvetti beni bu ilacla bile adet olamadim cok stresliyim. Pco olup da cok cocuk sahibi olan var ama boraz mesakkatli olacak sanirim en guzeli hic kafana takma ummadigin anda gelir
Sadece adet olamam degil agrida var zaman zaman dikis bolgemde kendi doktoruma gidemedim bir turlu sorun varda o yuzden mi olamiyorum diyorum artikcanim sen her doktora bakma Allah askina bunu yasayan yüzlerce kadin var. Hepsinde fitik mi var. Allah korusun. Bu kadar stess yaparsan olmaman normal canim.
Ben oldum adet malasef, ilac bitti 10 gün sonra oldumArkadaşım nasıl oldun? Aynı durum bende de var. Ilacı alalı 8 gun oldu halen adet olmadımsinir stres yapıyo insan ister istemez!!
Hala.olamadim cocuk hasta bende gidemicem bu aradaArkadaşım nasıl oldun? Aynı durum bende de var. Ilacı alalı 8 gun oldu halen adet olmadımsinir stres yapıyo insan ister istemez!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?