Tarlusal hakkinda

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.688
133
33
Selam arkadaslar. Tarlusal kullandim ve bugun 9. Gun hala adet olmadim. Bu ilaci kullanirken de ekstra bi dogum kontrol yontemine basvurmadik. Sorularim sunlar:
1. Tarlusal sonrasi kac gunde adet olunur?
2. Tarlusal kullanirken gebe kalinilabilir mi?
SIMDIDEN TESEKKURLER

Benimde tarlusal biteli 7. Günüm, 10 icinde olunmazsa tekrar dr a gidilmesi gerek.
Bu şekilde gebe kalan cok oluyor.
Peki sizde adet olacakmis gibi agrilar var mi ? Benim karnim cok şiş kasiklarim ağrıyor ama olamiyorum.

Benimde tarlusal biteli 7. Günüm, 10 icinde olunmazsa tekrar dr a gidilmesi gerek.
Bu şekilde gebe kalan cok oluyor.
Peki sizde adet olacakmis gibi agrilar var mi ? Benim karnim cok şiş kasiklarim ağrıyor ama olamiyorum.
Cok tsk ederim cevabin icin. Agrilarim var ara ara oluyor ama ne gelen var ne de giden.

Benimde 8. Günüm ayni ağrılar bende de var ve olamıyorum cok sinirim bozuldu.
Suan yorgan dosek yatiyorum desem yeridir agrilarimdan hem psikolojik hem de bedenen cökmüs durumdayim ben 14 ay once dogum yaptim ameliyat sonrasi 1 kere adet oldum oda oldum sayilirsa. Bi sorun mu var demeden kendimi alamiyorum hic adetim gecikmezdi

Bana da doktor reglim sökülsün diye tarlusal vermişti ama sökülmedi. Tekrar gittiğimde gebe olduğumu öğrendim.
En korktugum yorum gelmis
Ilaca baslamadan defalarca gebelik testi yaptim ilactan bi hafta oncesi kanda da baktirdim ama yok yok yok

Yeniden kan verin bence. Korunmamışsınız bu ilac bebegin tutunmasinada yardımcı bir ilac ayrıca.
Aaa cidden mi bazi insanlar dusuk yapmak icin kullaniyormus diye okudum ona guvendim bu ilacla gebelik olusmaz diye. Su an en son isteyecegim 3. Bi gebelik bir suru ilac kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…