- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Cok tsk ederim cevabin icin. Agrilarim var ara ara oluyor ama ne gelen var ne de giden.Benimde tarlusal biteli 7. Günüm, 10 icinde olunmazsa tekrar dr a gidilmesi gerek.
Bu şekilde gebe kalan cok oluyor.
Peki sizde adet olacakmis gibi agrilar var mi ? Benim karnim cok şiş kasiklarim ağrıyor ama olamiyorum.
10 günü beklemek en iyisi. Rica ederimCok tsk ederim cevabin icin. Agrilarim var ara ara oluyor ama ne gelen var ne de giden.
Bugun 10. Gunum. Felaket bel ve kasik agrilarim var cumartesi gidebilirim ancak insallah o zamana kadar olur10 günü beklemek en iyisi. Rica ederim
Benimde 8. Günüm ayni ağrılar bende de var ve olamıyorum cok sinirim bozuldu.Bugun 10. Gunum. Felaket bel ve kasik agrilarim var cumartesi gidebilirim ancak insallah o zamana kadar olur
Ilac bittikten kac gün sonra gittiniz sökülmedi diyeBana da doktor reglim sökülsün diye tarlusal vermişti ama sökülmedi. Tekrar gittiğimde gebe olduğumu öğrendim.
Suan yorgan dosek yatiyorum desem yeridir agrilarimdan hem psikolojik hem de bedenen cökmüs durumdayim ben 14 ay once dogum yaptim ameliyat sonrasi 1 kere adet oldum oda oldum sayilirsa. Bi sorun mu var demeden kendimi alamiyorum hic adetim gecikmezdiBenimde 8. Günüm ayni ağrılar bende de var ve olamıyorum cok sinirim bozuldu.
En korktugum yorum gelmisBana da doktor reglim sökülsün diye tarlusal vermişti ama sökülmedi. Tekrar gittiğimde gebe olduğumu öğrendim.
İlaç bittikten 1 hafta kadar sonra tekrar gittim.Ilac bittikten kac gün sonra gittiniz sökülmedi diye
İlaca başladığım gün kanda gebelik çıkmamıştı benim de, ama varmış meğerse..En korktugum yorum gelmis
Ilaca baslamadan defalarca gebelik testi yaptim ilactan bi hafta oncesi kanda da baktirdim ama yok yok yok
Kaç çıkmıştı kan değeriniz, ilaca başladığınız günİlaca başladığım gün kanda gebelik çıkmamıştı benim de, ama varmış meğerse..
5 falandı sanırım, net hatırlamıyorum.Kaç çıkmıştı kan değeriniz, ilaca başladığınız gün
Benim 0.100 cikti sizin 5 cikmis bi ihtimal degil mi yinedeİlaca başladığım gün kanda gebelik çıkmamıştı benim de, ama varmış meğerse..
Hayir.yok adetlerim duzenli ya bu ilaci kullandigim icinde korunmadik korku sardi beniPko var mi sende, bebegin daha küçükmus ınsallah hamile değilsindir
Yeniden kan verin bence. Korunmamışsınız bu ilac bebegin tutunmasinada yardımcı bir ilac ayrıca.Hayir.yok adetlerim duzenli ya bu ilaci kullandigim icinde korunmadik korku sardi beni
Aaa cidden mi bazi insanlar dusuk yapmak icin kullaniyormus diye okudum ona guvendim bu ilacla gebelik olusmaz diye. Su an en son isteyecegim 3. Bi gebelik bir suru ilac kullandimYeniden kan verin bence. Korunmamışsınız bu ilac bebegin tutunmasinada yardımcı bir ilac ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?