• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal hakkinda

Aaa cidden mi bazi insanlar dusuk yapmak icin kullaniyormus diye okudum ona guvendim bu ilacla gebelik olusmaz diye. Su an en son isteyecegim 3. Bi gebelik bir suru ilac kullandim
Yok canim düşük icin degil doktorlarda diyor hatta,tutunmasina yardımcı diye. Cok var kullanip hamile kalan, sana olmasın benim olsun bari ,cok istiyorum.

Yok canim düşük icin degil doktorlarda diyor hatta,tutunmasina yardımcı diye. Cok var kullanip hamile kalan, sana olmasın benim olsun bari ,cok istiyorum.
Insallah sana nasip etsin canim. Bilmiyordum bu etkisini hemen bi test alip bakayim bi hafta ilaci kullanirken bi haftada beklerken korunmadik hos adette olmuyorum tutacagini sanmiyorum ama insallah sizin olur. Ilk mi olacak nasip olursa. Sen ne icin kullandin tarlusali

Insallah sana nasip etsin canim. Bilmiyordum bu etkisini hemen bi test alip bakayim bi hafta ilaci kullanirken bi haftada beklerken korunmadik hos adette olmuyorum tutacagini sanmiyorum ama insallah sizin olur. Ilk mi olacak nasip olursa. Sen ne icin kullandin tarlusali
Evet ilk olacak olursa. adet düzensizliği var bende , 2 aydir adet olmuyorum diye kullandim,daha oncede kullanırdım olurdum hemen. Idrar testimi yapacaksın

Evet ilk olacak olursa. adet düzensizliği var bende , 2 aydir adet olmuyorum diye kullandim,daha oncede kullanırdım olurdum hemen. Idrar testimi yapacaksın
Evet idrar testi yaptim negatif. Ilcedeyim kanda bakilmiyor burada. Insallah olur canim bi sorun var mi ne kadarlik evlisin

Selam arkadaslar. Tarlusal kullandim ve bugun 9. Gun hala adet olmadim. Bu ilaci kullanirken de ekstra bi dogum kontrol yontemine basvurmadik. Sorularim sunlar:
1. Tarlusal sonrasi kac gunde adet olunur?
2. Tarlusal kullanirken gebe kalinilabilir mi?
SIMDIDEN TESEKKURLER
[/QUOT
Canın tarlusalın bebeği daha çok tutunmasını sağladığını okumuştum biryerde çok var tarlusal kullanıpta adet olamayan ve sorasında hamileliğini öğrenen bence bi test yaptır gebelik düşünüyormuydun?

Gmysmrt Gmysmrt Hayir dusunmuyorum 2 cocugum var zaten dun yaptim idrar testi negatifti ve bunu yazan 2. Kisisin bi kac gun daha bekleyip kanda baktiricam ama ben 14 ay once dogum yaptigimdan bu yana bi kere adet oldum bi sorun mu var hasar mi kaldi demekten de kendimi alamiyorum

Aa negatif mi çıktı. iyi bari insallah yoktur ya. Ben 1.5 yillik evliyim adet duzensizligi var,esimde de varikosel.
Insallah olacagini sanmiyorum 1 yil boyunca 3 aylik korunma ignesi oldum yeni biraktik bu igne hem adet olmayi engelliyor hemde gebe kalmayi igneyi biraksanda uzun sure etkileyebiliyormus sadece aklimda kalmasin diye baktim. Normal yolla olabilir mi peki pco mu var sen de varikosel hakkinda hic bilgim yok

Insallah olacagini sanmiyorum 1 yil boyunca 3 aylik korunma ignesi oldum yeni biraktik bu igne hem adet olmayi engelliyor hemde gebe kalmayi igneyi biraksanda uzun sure etkileyebiliyormus sadece aklimda kalmasin diye baktim. Normal yolla olabilir mi peki pco mu var sen de varikosel hakkinda hic bilgim yok
Evet pko var. O zaman ignenin etkisi vardir sende.

Gmysmrt Gmysmrt Hayir dusunmuyorum 2 cocugum var zaten dun yaptim idrar testi negatifti ve bunu yazan 2. Kisisin bi kac gun daha bekleyip kanda baktiricam ama ben 14 ay once dogum yaptigimdan bu yana bi kere adet oldum bi sorun mu var hasar mi kaldi demekten de kendimi alamiyorum
Dogumdan sonra bir yil sürebiliyormus adetin düzene binmesi canim. Hayirlisi olsun. Darisi benim gibi olmayanlara versin rabbim

Evet pko var. O zaman ignenin etkisi vardir sende.
Ayyy ne zikkim bisey varsa mahvetti beni bu ilacla bile adet olamadim cok stresliyim. Pco olup da cok cocuk sahibi olan var ama boraz mesakkatli olacak sanirim en guzeli hic kafana takma ummadigin anda gelir

Dogumdan sonra bir yil sürebiliyormus adetin düzene binmesi canim. Hayirlisi olsun. Darisi benim gibi olmayanlara versin rabbim
Bu ilaclada olmayinca korkuyorum artik birde dogum yaptigim degilde baska bi kadin dogum uzmani dikis yerimde fitik olabilecegini soyledi hepsi birden korkutuyor beni. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu ilaclada olmayinca korkuyorum artik birde dogum yaptigim degilde baska bi kadin dogum uzmani dikis yerimde fitik olabilecegini soyledi hepsi birden korkutuyor beni. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
canim sen her doktora bakma Allah askina bunu yasayan yüzlerce kadin var. Hepsinde fitik mi var. Allah korusun. Bu kadar stess yaparsan olmaman normal canim.

canim sen her doktora bakma Allah askina bunu yasayan yüzlerce kadin var. Hepsinde fitik mi var. Allah korusun. Bu kadar stess yaparsan olmaman normal canim.
Sadece adet olamam degil agrida var zaman zaman dikis bolgemde kendi doktoruma gidemedim bir turlu sorun varda o yuzden mi olamiyorum diyorum artik

Kızlar merhaba bende yeniyim en son ekim 6 da regl oldum doktorum yumurtamın çatladığı gübü gördü ve bu ay reglim 13 gün geçti farklı günlerde 3 kere kan verdim alltan bakıldı negatif gebelik yok. Son kan verdiğim gün doktorum tarlusal verdi kullandım ilaç biteli 9 gün oldu hala regl olmadım.. Ve hayatım boyunca hiç yaşamadım 2 gündür göğüslerimin ucu o kadar acıyo ki tişört giyerken bile içim cız ediyor. Bu arada 4 gün önce hafif bir lekelenmem oldu heh dedim regl olucam yine olmadım o lekeden sonra 5 tlilik testlerden yaptım oda negatif.kafayı yicem hormonlarım resmen oyun oynuyor benimle yarın sabah erkenden sağlık ocağına test vermeyi düşünüyorum ama siz ne diyosunuz :dua:

Back