Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette olacaksa bir sürü şey var. Özelde ben geldim deyip parayı vermeniz yeterli bir yıl doğal deneyin diyorlar tabi. Ama çok önemli değil. 8-15 bin arası fiyatlar. Bir yıldır deniyoruz dersiniz 3 yıldır deniyoruz dersiniz. Başınızda mı beklediler. Yeni evliyseniz evlenmeden önce de istiyorduk dersiniz kime ne![]()
Ben de ilk Lidya diye okudum ama fotoğrafi görünce anladım,muhtemelen duyulmamış bir isim olduğu için karıştı.
Bu arada anlamı "sabrın en güzeli" demekmiş.
Kızlar az önce okudum Tarkan baba olmuş, kızlarına Liya ismini vermişler.Doğumuma çok az kaldı fakat hala doğacak kızıma isim seçemedik.İlk kızımın adı Elif,ben önce Melisa, sonra Elis ve Melis aradında kaldım.Sizce Liya ismi nasıl?Belçikada yaşıyoruz bu arada.Yurtdışında kullanımı kolay ve uyumlu bir isim olması ilk şartım.
Eva Havva demek,Adam ve Eva,Adem ve Havva oluyor,yabancısı olunca zarif olduğu düşünülüyor,oysa bildiğimz komşu Havva teyzenin Havvası...Eva burada çok yaygın fakat flamanlar vs kullanıyor, yani gayrimuslim bir isim.Akraba çevresi tuhaf bulacaktır
Bilmez mi,sonuçta kromozom diye birşey var.Arkadaslar size birsey söyleyeceğim,tüp bebek yaptıranlar ya da yaptircak olanlar umarim okur bunu tup bebekte,hekim hastaya kız mi erkek mi koydugunu biliyormuş
Yani dogacak cocugun cinsiyetini biliyormuş
Ama bunu hastaya soylemiyormus
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana söylenen bu.
Eğer isminin belli olduğu hastane personeline belirtilirse yazılıyor Türkiye’de de.Çok ilginç bebeğin ismi yazılmaz normalde çünkü kimliği bile yok. Yurtdışında farklı demekki
Allah’ım cok şükür gerçek adını öğrendik...Lidya koyanlar şimdi ne yapacak tanrımmm liya olarak mahkemeye mı verecek şimdi
@GangstaWalkQUEENofTURKEY
kendinehas
Allahtan geç doğuracaksın şanslısın :)) mahkeme masrafından yırttın
Aynen öyleAllahtan geç doğuracaksın şanslısın :)) mahkeme masrafından yırttın
Ama bence böylesi daha mantıklı,biliyosun ki ülkede erkek çocuk hastalığı var o yüzden söylemezler sadece hastalık var mı yok mu onu söyleyebilirler. Ha bi de kızz geç kalmış değilsin öyle deme. Daha ne kadardır deniyosun sanki duyanda 10 yıl oldu sanacak daha yolu başındasın hemen koyverme kendini canım.Offff esimle konustum demin bunu soyledim diyor ki siparis verebiliyor muyuz
Manyak ya
Cok üzücü dimi onlar biliyor hasta bilmiyor ama![]()
Liya ismi bana fonetik olarak riya kelimesini çağrıştırmıştı ilk duyduğumda; o yüzden sevemedim. Anlamını bilmiyorun ama ben ret oyu kullanıyorum. :)Kızlar az önce okudum Tarkan baba olmuş, kızlarına Liya ismini vermişler.Doğumuma çok az kaldı fakat hala doğacak kızıma isim seçemedik.İlk kızımın adı Elif,ben önce Melisa, sonra Elis ve Melis aradında kaldım.Sizce Liya ismi nasıl?Belçikada yaşıyoruz bu arada.Yurtdışında kullanımı kolay ve uyumlu bir isim olması ilk şartım.
İspanyolca bilmiyorum da Arapça kökeni doğru Jamila'dan geliyor, güzel demek..Milanın İspanyolca bir anlamı yok yalnız tekrar baktım da şimdi.
İspanyolca biliyorum yani hiç öyle kelime duymadım....
Jamila’nın Türkçeleşmiş hali de Cemileymiş :)İspanyolca bilmiyorum da Arapça kökeni doğru Jamila'dan geliyor, güzel demek..
Evet bildiğimiz Cemile :) Ama Cemile ismini sevmiyorum ben mesela, neden tınısı daha hoş bir isim seçmeyelim ki? Ayrıca Türkçeleşmiş de diyemeyiz, yine Arapça bir isim ve asıl olan o.. Cemile, Emine bunlar bizim uydurduğumuz..Jamila’nın Türkçeleşmiş hali de Cemileymiş :)
Yani zaten Türkçeleşmiş hali varken Arapçalara dönmek manasız geliyor bana.
Amina koyuyorlar mesela halbuki Emine Türkçesi yani Amina koymanın ne manası var bilmiyorum :)