Tarkanın bebeği Liya

Tarkan benim en büyük hayalimin içine limon sıktı resmen :) LİDYA. Koymayı düşündüğüm tek isimdi :)) hayalim lidya :) şimdi her 10 kişiden 15 i bu ismi seçecek :)) hayatta koymam. Direkt sildim bu ismi.

Anneli babalı büyüsün inşallah :))
Ayy liya ise ben çok sevinirim :)

LİDYA İSMİ BANA KALDI:)))

Ya niye öyle diyorsunuz, daha asurlular var, iyonlalılar var, efendime söyleyeyim bunun hititleri var frigyalıları var, var oğlu var yani. Tarkan koysa da üzülmeyin. :KK48::KK48::KK48:

Ama bence böylesi daha mantıklı,biliyosun ki ülkede erkek çocuk hastalığı var o yüzden söylemezler sadece hastalık var mı yok mu onu söyleyebilirler. Ha bi de kızz geç kalmış değilsin öyle deme. Daha ne kadardır deniyosun sanki duyanda 10 yıl oldu sanacak daha yolu başındasın hemen koyverme kendini canım.
Dogru söylüyorsun canim ama doktorlar bizi oyalıyor gec kalmamak gerek aslinda

Özür dilerim, sizi üzmek istememiştim ama evladınızla dalga geçebilirler mi acaba düşüncesini simüle etmek istemiştim.:KK23:
Özüm ismini beğenmeye başladım, üzüm derler diyorlar. Ayyy Beril ne güzel isim diyorum o ne pril gibi diyorlar:))

Yok yok kırılmadım. Haklısınız bu yönünüde düşünmek lazım.

:KK70: :KK70: hahahahahahahahahahahahaah
Bizi oyaliyorlar bence size durumumdan bahsedeyim belki hak verirsiniz ya da acele mi ediyorum bilemiyorum.
Evlendigimiz gunden beri istiyoruz 7 ay oldu
2.ay adetim gecikince heyecanlandim testler negatif doktor enfeksiyon var dedi ilac yazdi bi ton gonderdi
Ilac bitince gittim ek tedavi verdi onuda az bisey kullanip calismalars devam ettim doktorun soyledigi 3 ay 6 ay dene gel.. bi sonraki ay yeniden adet gecikmesi yeniden doktor bana dedigi su
Gebe olmayasin? Gel bakalım bakti bisey yok e neden adet gecikiyor ben stres yapiyormusum efendim tekrardan ayni ilaclari verdi kasiklarin ağrıyormu akintin varmi dedi evet dedim yani enfeksiyon tekrarlarmis korkmamaliymisim eyvallah dedim..
Bu defa esim galiba sorun bende dedi
Ben bu esnada neden enfeksiyon tekrarlıyor tedaviden yeni çıktım ben demekki senden bulasiyor dedim.
Esim gitti sperm testi verdi sperm sayısı düşük çıktı
Ona da bi vitamin vermis bitkisel falan 3 ay sonra gel demis
Yani bu 3 aylardan bana fenalik geldi anlayacagin :KK70: :KK70:
Hatta suanda ds fitil kullaniyorum 1 bucuk ay once bana verdiginde sinirlenip kullanmamis sogan suyu yapmıştım kasiklarim agriyor diye verdigi ilaclari suanda kullaniyorum
Dogal olarak cinsel.iliski de yok.
Yani bu ayda yalan oldu.
Agustos a gircez
Ve 8 aylik evli olmus olcaz.
Esime de daha evel bildigim buradaki tavsiyeler üzerine gordum (bu arada hic uyumadim deli.miyim neyim :KK70: ) doktor aradim K.K da
Anaaam bu kadinin ismi yabanci degil degil diye bakarken megersem onceden benim oturduğum yerde çalışmış
Gata mezunu ve övülen bir doktor ozel hastanede calisiyor suands baska bir ilde
Esime gidelim mi dedim
Gidelim de paradan haber ver dedi
500 tlyi gözden çıkar dedim
Sonra da dediki gitmisken de bir tüp bebek kitlerler
:KK70: :KK70:
Bende manyak tup bebek kola igne vurmak gibi bisey degil gittigimizde gel yapim 2.dk ka demez doktor dedim
Esim sicak bakmıyordu ama kendisinde fe sorun cikinca ve kendiside içtiği vitaminlerin ise yaramayacagini bildiginden olsa gerek bana böyle olumlu konuştu
Ve cok heyecanliyim ya birazdan hastaneyi arayip randevu alcam
Tabi once saglik enfeksiyon icin gidicem ama.esiminde tahlillerini goturcem en son care tabi tup bebek ama doktora herseyi soylicem
Canima tak etti. Uzun oldu k bakma :KK70:

Niye stress yapıyorsun ki yeni evli sayılırsın. Yiyin için gezin sevisin. Olay bundan ibaret. Vitamin eksikliği sperm kalitesini düşürüyor. Selenyum iyi geliyor. Selenyum en çok da çekirdekte var. Tüp bebek kolay bir şey degil hem maddi hem manevi zorlukları var. Kafaya takmadan bu süreci bol bol sevişerek geçirin. Bu arada enfeksiyon hamile kalmanıza engel mi?

Niye stress yapıyorsun ki yeni evli sayılırsın. Yiyin için gezin sevisin. Olay bundan ibaret. Vitamin eksikliği sperm kalitesini düşürüyor. Selenyum iyi geliyor. Selenyum en çok da çekirdekte var. Tüp bebek kolay bir şey degil hem maddi hem manevi zorlukları var. Kafaya takmadan bu süreci bol bol sevişerek geçirin. Bu arada enfeksiyon hamile kalmanıza engel mi?
Evet engelmis doktor öyle söyledi canim.

Peki crp falan baktırdın mı? Enfeksiyonu mantarla çok karıştırıyorlar bana da enfeksiyon demişti crp istedi baktırdım 0,36 çıktı mantar olduğu anlaşıldı.

Mantarı gencligimden beri hep yasarim yani mantarda kaşıntı olur yanma olur kasidikcs kasinasin gelir :(

Kasintim yok cinsel.iliski sırasında ağrım var kasik ağrım var

Verdigi ilaclar ama mantar icinde veriliyor hem bakteri hem virus icin de veriliyor

Birde ilaçları kullandığımdan beri kanla karışık akıntım geldi
Iltihap geliyor arasinda pembe lekeler.sordum
Dedi ki enfeksiyondan kaynakli devam et kullanmaya

Aklıma tek birsey geliyor bunun harici o da rahim agzinda yara
Vajinal muayne oldum gerci olsa öyle bir yara söylerdi gözükürdü diye de düşünüyorum
Canım cok sıkkın
Normalde eşim takiyordu fitilleri ve şırınga li enjeksiyonu tek basima yapamiyorum boynum ağrıyor eğilirken fıtık vsr boynumda.simdi de eşimle kusuz
Kus oldugunuz icin ilaci dun gece takamadım
Aglicam sinirden :( cok mutsuzum :(

Konu sahibi bazi isimler Arapca ve müslüman toplumlara mal olmus isimler
Bunlar Ayse Fatma Zeynep Elif Merve Büşra gibi isimler.
Ama son zamanlarda zeynep elif ve Hira gibi isimler çoğaldı. Bu yuzden farklı isimler ariyorsunuz sanırım

Ama pek cok isim Ecrin Ceylin gibi Kur'an da yazdigi düşünülen ama aslinda manasi bambaska olan isimler

Bence isim koyarken anlamina bakın tabi tınısı kulağa hos gelip gelmemesi de önemli

Firuze yi düşünmez misiniz ? Bence cok hos bir isim.

Ya da selva, yurtdışında söylenmesi zor olmaz anlsmi da guzel Selva isminin

Yok derseniz Sine ye ne dersin? Göğüs bağır demek sineme cektim dertleri misali :)

Melin ismine ne dersiniz bir cicek ismi Melin melis ve melisa da guzel hatta melis a sanırım limon çiçeği ydi :) ama yaygin bir isim o da

Mantarı gencligimden beri hep yasarim yani mantarda kaşıntı olur yanma olur kasidikcs kasinasin gelir :KK43:

Kasintim yok cinsel.iliski sırasında ağrım var kasik ağrım var

Verdigi ilaclar ama mantar icinde veriliyor hem bakteri hem virus icin de veriliyor

Birde ilaçları kullandığımdan beri kanla karışık akıntım geldi
Iltihap geliyor arasinda pembe lekeler.sordum
Dedi ki enfeksiyondan kaynakli devam et kullanmaya

Aklıma tek birsey geliyor bunun harici o da rahim agzinda yara
Vajinal muayne oldum gerci olsa öyle bir yara söylerdi gözükürdü diye de düşünüyorum
Canım cok sıkkın
Normalde eşim takiyordu fitilleri ve şırınga li enjeksiyonu tek basima yapamiyorum boynum ağrıyor eğilirken fıtık vsr boynumda.simdi de eşimle kusuz
Kus oldugunuz icin ilaci dun gece takamadım
Aglicam sinirden :KK43: cok mutsuzum :KK43:
Canım bi crp baktır derim ben,en azından enfeksiyon yukarıya çıkmış mı yumurtalıkların iltihaplanmış mı belli olur. Riskli yani,doktorun neden crp baktırmamış anlamadım. Eğer enfeksiyon oranın yüksekse iltihap tüpleri tıkayabiliyor sonra başka şeylerle uğraşma diye diyorum.. İhmal etme.

Back
X