- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Allah allah. Allah analı babalı büyütsün diyelim.Ben de ilk Lidya diye okudum ama fotoğrafi görünce anladım,muhtemelen duyulmamış bir isim olduğu için karıştı.
Bu arada anlamı "sabrın en güzeli" demekmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah. Allah analı babalı büyütsün diyelim.Ben de ilk Lidya diye okudum ama fotoğrafi görünce anladım,muhtemelen duyulmamış bir isim olduğu için karıştı.
Bu arada anlamı "sabrın en güzeli" demekmiş.
Ben haberde gördüğümü söyledim. Çoğu yerde Lidya diye geçiyor,künyesini görmemiştim.Bebeğin adını Liya koymuşlar, hastane fotosu var bileğinde adı görünüyor.
Eşimin hiç ilgi alanı değil malesef isim konusu.Tümüyle bana bıraktı.Tarkanın baba olduğuna sevindim, isim olarakta Liya değişik geldi konu açıp fikir almak istedim.yanş tarkanın bebeğinden konu açıp kendi çocuğunuza koyacak isme getirmeniz konuyu...
kocanızla konuşsanız daha mantıklı değil mi?
Eva burada çok yaygın fakat flamanlar vs kullanıyor, yani gayrimuslim bir isim.Akraba çevresi tuhaf bulacaktırYurtdışında yaşıyorsanız "Eva" mükemmel seçim olur. Hem Türkiye'de nadir, farklı, zarif; hem de yurtdışında sorun çıkarmayacak bir isim
Eva burada çok yaygın fakat flamanlar vs kullanıyor, yani gayrimuslim bir isim.Akraba çevresi tuhaf bulacaktır
Sizin okuduğunuz haberde imla hatası var galiba Tarkan kızının ismini LİDYA koydu diye biliyorum. Tarkani severim ama ismi beğenmedim. Ben de hayirlisiyla cinsiyeti öğrendiğimde isim telaşına düşücem inşallah. Herkesin koyduğu hira mira bilmem ne su, bilmem ne nur, ecrin ceylin gibi isimlerden bööö geldi. En azından farklı isim arayışında olmanız güzel. Belin Elsa Melsa gibi isimler duydum belki yurtdisinda sevimli olurKızlar az önce okudum Tarkan baba olmuş, kızlarına Liya ismini vermişler.Doğumuma çok az kaldı fakat hala doğacak kızıma isim seçemedik.İlk kızımın adı Elif,ben önce Melisa, sonra Elis ve Melis aradında kaldım.Sizce Liya ismi nasıl?Belçikada yaşıyoruz bu arada.Yurtdışında kullanımı kolay ve uyumlu bir isim olması ilk şartım.
Hmm olabilir. Günlerdir tarkanın kizi lidya diye duyuruyor cahil dangalaklar. İnstagram takip etmediğim için tüm basında lidya dediler. Liya daha iyiymişBebeğin adını Liya koymuşlar, hastane fotosu var bileğinde adı görünüyor.
Evet, ismin göründüğü fotosu olmasına rağmen çoğu siteler Lidya diye vermiş:))Hmm olabilir. Günlerdir tarkanın kizi lidya diye duyuruyor cahil dangalaklar. İnstagram takip etmediğim için tüm basında lidya dediler. Liya daha iyiymiş
Ben de diyorum koskoca Tarkan bula bula lidya mi koymuş parayı bulan toplulukEvet, ismin göründüğü fotosu olmasına rağmen çoğu siteler Lidya diye vermiş:))
Milanın İspanyolca bir anlamı yok yalnız tekrar baktım da şimdi.Mila hoşuma gidiyor benim de.. Arapça kökenli bir isim..
"Ispanyolcada 'Harika', Slav dilinde 'Ask', Arapçada 'Güzel', Ibranicede 'Baris getiren', Bulgarcada 'Canim' anlami bulunmaktadir."
Aynen ben hiç sevmiyorum dizide geçiyor Mira, Şura bilmem ne bir bakıyorum hepsinde o ad var çok yapmacık geliyor bana...Tarkan’dan sonra patlar gider bu isimde
Bence koymayın