Neeyy :) sanırım değil canım.Tarkan in çocuğu tüp bebek mi
Öyle bir haber görmüştüm sankiNeeyy :) sanırım değil canım.
Aynen bende şimdi baktım,maslak acıbademde tüp bebek yapmışlar.Öyle bir haber görmüştüm sanki
Bende istiyorum tüp bebek hayat gec kalanlari affetmiyor çünküAynen bende şimdi baktım,maslak acıbademde tüp bebek yapmışlar.
Evet sanırım böyle bişey var ama ülkemizde cinsiyrtine göre tranfer yasak olduğu için söylenmiyor,embriyologların biliyor yani.Arkadaslar size birsey söyleyeceğim,tüp bebek yaptıranlar ya da yaptircak olanlar umarim okur bunu tup bebekte,hekim hastaya kız mi erkek mi koydugunu biliyormuş
Yani dogacak cocugun cinsiyetini biliyormuş
Ama bunu hastaya soylemiyormus
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana söylenen bu.
Offff esimle konustum demin bunu soyledim diyor ki siparis verebiliyor muyuzEvet sanırım böyle bişey var ama ülkemizde cinsiyrtine göre tranfer yasak olduğu için söylenmiyor,embriyologların biliyor yani.
Yok artık elbette bilmiyorlar.Arkadaslar size birsey söyleyeceğim,tüp bebek yaptıranlar ya da yaptircak olanlar umarim okur bunu tup bebekte,hekim hastaya kız mi erkek mi koydugunu biliyormuş
Yani dogacak cocugun cinsiyetini biliyormuş
Ama bunu hastaya soylemiyormus
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana söylenen bu.
Pgt yapmaları gerek. Onu da her embriyoya tedavi gören aileden izin almadan habersiz yapamazlar. Ücreti var vs. İsteseler öğrenirler fakat yasak uğraşmazlarda.Offff esimle konustum demin bunu soyledim diyor ki siparis verebiliyor muyuz
Manyak ya
Cok üzücü dimi onlar biliyor hasta bilmiyor ama
Pgt ne?Pgt yapmaları gerek. Onu da her embriyoya tedavi gören aileden izin almadan habersiz yapamazlar. Ücreti var vs. İsteseler öğrenirler fakat yasak uğraşmazlarda.
PGT Nedir?Pgt ne?
Guzel isim koyabilirsiniz sakıcası olmaz bence kolay soyleenişide baska bir fikir isterseniz esila da güzelEşimin hiç ilgi alanı değil malesef isim konusu.Tümüyle bana bıraktı.Tarkanın baba olduğuna sevindim, isim olarakta Liya değişik geldi konu açıp fikir almak istedim.
PGT Nedir?
Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT) kistik fibrozis, talasemi ya da dengeli yapısal translokasyon riski olan adaylara uygulanır. Dengeli yapısal translokasyon genetik olarak dengesiz gamet (sperm ya da ) oluşmasına yol açar. Bunlar döllenmeyi sağlarsa, genetik materyalde eksiklikler ya da fazlalıklara sebep olur ve kromozomal olarak anormal bir embriyo oluşmasına neden olabilir. Embriyoda ortaya çıkan bu gibi bir durum embriyonun ölümüne, düşüğe ya da ciddi medikal sorunları olan bir bebeğin doğumuna yol açabilir.
Tüp bebek tedavisindeyım çok bilgim yok ama buyrun sorun tabi.
Bu konularda bilgi sahibisiniz sanirim size bikac bisey sorabilir miyim
Tüp bebek tedavisindeyım çok bilgim yok ama buyrun sorun tabi.
İyide daha kimliği çıkmamıs çocugun adını yazmazlarki benim kızım dogdugunda benim ismim yazıyordu bilegindeBebeğin adını Liya koymuşlar, hastane fotosu var bileğinde adı görünüyor.
Devlette olacaksa bir sürü şey var. Özelde ben geldim deyip parayı vermeniz yeterli bir yıl doğal deneyin diyorlar tabi. Ama çok önemli değil. 8-15 bin arası fiyatlar. Bir yıldır deniyoruz dersiniz 3 yıldır deniyoruz dersiniz. Başınızda mı beklediler. Yeni evliyseniz evlenmeden önce de istiyorduk dersiniz kime neOylemi hayirli olsun simdiden sag salim insallah ..
Yaşi 30 un altinda olanlarda basari orani yuzde 60 mis tup bebekte videoda izledim
Birde mesela atiyorum doktor önermeden biz yaptirmak istiyoruz strese bagli olmuyor desek yaparlar mi ?
Yani mesela 2 tarafta da sorun yok ama olmuyor doktor muayne etmiş deneyin diyor genelde agizlarina dolamislar ya 3 ay dene gel.kelimesini
Belki az.cok biliyorsunuz boyle doktorlari
Bir de 12 gun sonra mi belli oluyor idrarda oyle birsey okumuştum sanirim
Ve ucreti ne kadar tüp bebegin 10 bin tl gibi bi rakamlar duymustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?