Tarık Akan'dan skandal cevap!

canım cvp vermeye değmez boş boş yorumlar işte....zaten amaçları konuyu saptırıp kapatmak.

uslup yanlış annemm o yüzden dinsiz yaftası yiyorlarr.. iştee
Yook güzel söylemiş. Çok güzel söylemiş. De işte cahile laf anlatamazsın.
Hukuk devletlerinde hukukun üstünde hiçbir güç, otorite, inanç sistemi olmaz, olamaz. Din bireylerin tekeline bırakılır. Sen dininin istediğin gibi yaşarsın ama Türkiye dinle yönetilemez. Allahın kelamı yönetimde baz alınmaz. Nitekim günümüz anayasasının dinle çelişen onlarca bölümü var.

herkes oy verdigi partiler tarafıdan yonetilse tamamda bizde yanıyoruz arada heralde bizide ilgilendiriyor
yani????!!! her dönemde farklı partiler geldi ve gitti. kimisinin zoruna kimisinin hoşuna....ve şu an da akp iktidar.ben akp yi seveyim veya sevmiyeyim,kalkıp da seçmenine saldırmaya,neden oy verrsn demeye hakkım yok.böyle saygısızlık olr mu ya...

Hukuk devletiyle yönetilmek isteyen biri yokki canım karsında. Muhtemelen seriat istiyordur kendisi.

Hukuk devletiyle yönetilmek isteyen biri yokki canım karsında. Muhtemelen seriat istiyordur kendisi.
Ama yarın gelip de babası şeriat hukukuna uyup kendisine abisine bıraktığı mirasın yarısını bıraksa uyup gelip burada konu açıp ağlar. :)

Son düzenleme:
kapanır zaten bu konu ben erkenden kapansın istiyorum çok fazla çirkinleşmeden yorumlar vs.
burda konuyu saptırmaya çalışamların niyeti belli zaten....saygı duymayı bilmeyenler kalkmış karşı tafaı "nasıl benm zihniyetime ters düşersin" gbi imalarla saldırıya geçyrlr....yıllardır neden kaybettiklerinin cvbılar kendileri.

kapanır zaten bu konu ben erkenden kapansın istiyorum çok fazla çirkinleşmeden yorumlar vs.
konu kapansın ama böyle bir konu açıldığında bakıyorum ak partiye oy verenler cahill.. köylü. kafası çalışmayan,olarak lanse edilmiyomuu sinirleniyorum sizin başlık nasıldı ne hale geldii..yoksa konu kapanacak büyük olasılıklaa..

saldırmak degil eleştirmek..haklı olarak bir degil iki degil benim ailemden akpye oy verenler oldu simdi bin pismanlar..ben bir hatasında destekledigim partiden vazgecerken insanların hersey ortadayken devam etmesi bizi etkiliyor

işte kendi aranızda dalga geçer gibii çekiştirmekk daha ne diyeyim ya
Arkadaşım ne çekiştirmesi, arkandan mı konuşuyoruz sanki? İşte okuyorsun, görüyorsun. Baban erkek kardeşine sana verdiğinin 2 katı miras bıraktığında kabul edecek misiniz?

Dinsiz olmanın yaftalanacak tarafı nedir? Ki diyelim dinsizler size ne bundan kötü bir sey mi bu?
dinsizlerin en azından ne olduğunu biliyorsun ama dindarım deyip de bakara makaralar,hak hukuk yemeler,göz boyamak için kameralarla camiye girmeler bunlar benim için çok daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…