Tarık Akan'dan skandal cevap!

hani diyosunuz yaa recep bir dediği bir değini tutmuyor bunlarda kafa yorulmuş beyin yorulmuş bakın bu adamcağızaa tonlarca sı varr
erdoğanın dediği dediğini tutmuyor diyen benim ve bunca sene chp'ye oy kullanmadım.haaa akepe'ye yerel seçimde 1 kere oy verdim.

hani diyosunuz yaa recep bir dediği bir değini tutmuyor bunlarda kafa yorulmuş beyin yorulmuş bakın bu adamcağızaa tonlarca sı varr

E iyide sen suan kime anlatıyorsun bunu?
Burada chp cok iyi kılıçdaroğlu 1 numara diyenmi var neyi kanıtlamaya calısıyorsun?
Akp kötü ama bak chp de yapmış mı demeye calısıyorsun amacın nedir?

provakatif konular açarken bir daha iyi düşünelim olmaz mı?
gelen tepkilere cevap veremeyip konuyu kapatın diye ağlamaktansa hiç açmamak daha güzel.
şu bilmişliğinizde yokmu kız açmış bir konu seviyoruz budaklandırmayı ne dalga geçer gibi .

Neden AKPyi eleştiren herkese CHPli muamelesi yapılıyor?
Herkes illa takım tutar gibi parti tutmak zorunda mı?

akp fanatiklerinin akpyi savunma motivasyonları bu. 'cehape' )) zihniyetine saldırmak.
Akp yi nasıl savunabilir ki bir insan zaten.
İşi arsızlığa vuruyorlar.
Son zamanlarda cehaletin yüceltilmesi hep bu yüzden.
Bir akp fanatiğiyle 5 dakikadan daha uzun mantıklı bir fikir alışverişi yapamazsın.

E iyide sen suan kime anlatıyorsun bunu?
Burada chp cok iyi kılıçdaroğlu 1 numara diyenmi var neyi kanıtlamaya calısıyorsun?
Akp kötü ama bak chp de yapmış mı demeye calısıyorsun amacın nedir?
evet canım oku aynen öyle diyorlarr

yahu aynısını siz yapıyosunuz bişi yok bu taraf yapınca hep böyleler hep böyleler

provakatif konular açarken bir daha iyi düşünelim olmaz mı?
gelen tepkilere cevap veremeyip konuyu kapatın diye ağlamaktansa hiç açmamak daha güzel.
konu çok uzadı yanlış yerlere çekildi kapatılsın istiyorum sizi ne burada kim ne diye konu kapatıyorsa ondan ben de kapansın istiyorum lütfen hala tartışma çıkarıcak şeyler yazmayın, ağlamak falan çirkin mecazlar, yakışmıyor sakin olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…