Tarık Akan'dan skandal cevap!

bana sorma canım git işin ehli birine danışş ve öğrenn nedir bunların içeriği diyee..
İşinin ehli derken? Çok spesifik uzmanlık gerektiren bir şey mi sordum? Çok basit bir şey sordum. İslami rejim istiyorum diyen herkesin cevap vermesi gerek o sorulara cevap. Yok verecek bilginiz yoksa bilmediğiniz şeyi neden destekliyorsunuz?

Bunların hükmü nedir diye sormuyor ki, sen bunlara izin verir misin diye soruyor.
Niye gitsinde işin ehline sorsun bizzat senin şahsına yöneltilmiş bir soru
işte sorunda burda zatenn ehli insanlara danışmadığınız için ALLAH niye bunu bizden istemiş.. diye sormadığınız için bana ona şuna sorduğunuz için o yüzden abovvv diyosunuz

islami rejimmi nerenden çıkartıyorsun onu annem kim demiş ne zaman demişş..

islami rejimmi nerenden çıkartıyorsun onu annem kim demiş ne zaman demişş..
Ee Allahsız devlet istemiyorum diyen sizsiniz. Oysa ki tüm laik cumhuriyetler Allahsızdır. İnsanlar bireysel olarak dilerlerse inanırlar. Bu durumda siz İslami rejim istiyorsunuz demek ki. Yarım saattir biz Müslüman ülkeyiz diye tutturan siz değil misiniz?

hadi lider olsun ama adamca başörtüsüne karışmasın ezana karışmasın dini diline dolamasınn yok ezan türkçe olsun demesinn.. daha sayayımmı yoksa başa gelmiş saygı duysun ve hakları gözetsinn..

herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum. Mune konuyu kapatsa bile silmiyor nasılsa evde okurum sonra.

işte sorunda burda zatenn ehli insanlara danışmadığınız için ALLAH niye bunu bizden istemiş.. diye sormadığınız için bana ona şuna sorduğunuz için o yüzden abovvv diyosunuz

Kimseye sormadım, sormam da.
İşinin ehli dediğiniz kişiler sizden daha mı zeki ki inandıgınız dininizi başkalarına sormadan yaşayamıyorsunuz.

Kimseye sormadım, sormam da.
İşinin ehli dediğiniz kişiler sizden daha mı zeki ki inandıgınız dininizi başkalarına sormadan yaşayamıyorsunuz.
eee o zaman niye soruyorsunuz yok kuma gelse yok şeriat gelse inandığın bir dini sen anlayamıyormusunn..

vayy neler denilmiş neler :) demek devletlerin dini olmaz kanunun üstünde bir hüküm olmaz ha :)

Efendim ben laikliği tanımıyorum şeriat istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…