Tarık Akan'dan skandal cevap!

Gözler kör kulaklar sağır olmuş boşver mervecik boş sevinme bağırma bunlarda
Valla güldüm seyrederken sinirden oda yani

keşke bizden farklı fikirlere, görüşlere, hassasiyetlere sahip insanlara daha yapıcı yaklaşsak.

Ne yok canım ?
Kim ne zavallılıkta ? 5 saat içerisinde fikir değiştirmemek bir zavallılık mı sizce ?
Akp nin tapelerini unuttunuz galiba
çok komik yaa
yani bu kadar senaryo kurup dur savcıyı vuralımm dur eleman yetiştirelimm.. bunları bile yapamaz onlarr..o kadar pısırıklarki sadece boş lakırdı ..allesen arkadaşım şöyle bir geçmişe bak konuşmaktan başka ne yaptınız bu halk sevmiyor annem sizi oylarını vermiyorlar güvenmiyorlar size

Sanırsın Justin Bieber konserinde. İyi bari sahneye sütyen atmamış.

noktasi virgulune herseyine katiliyorum nasıl ki bebek katili apo teroristi gozumuzde nasilsa savcimizi da katleden teroristler ayni kefededir

dediği dediğini tutmamakta kimse erdoğanın eline su dökemez.artık sabah söylediğini öğleden sonra yalanlamaya başladı

Yukarıda da yazdım ben Chp yi savunmuyorum,
ama Akp kadar Türk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı menfaat için herşeyi yapabilecek
bir partiyi de asla desteklemem
vatandaş olarak da kendi üstüme düşeni yaparım bu konuda .
Ayrıca size hatırlatırım, takım tutmuyoruz, siyaset yapıyoruz ..
Hem senaryolar kurup da ülkede kaos yaratmak, şehit vermek pahasına kendi çıkarı
uğruna hareket edebilmek pek de övünülecek bir meziyet değil.
Yazık siz bunlarla övünüp, bunu beceri sayıp da parti seçiyorsanız .

Chp ve Mhpye oy yok.. Ne yapacaklari belli degil.. Akpyi hic olmazsa biliyoruz.. Bol bol yolsuzluk, rusvet, tapeler, ayakkabi kutulari, yalakaliktan nasil zengin olunur, nasil ise girilir devri, akarken toplama devri, paralellerin devlet icinde ve orduda kadrolastirilmalari, Kpss de OYSde sorgulanamayan bol bol usulsuzluk, atanmayip simitci olan ogretmenler, simitcilerin ise en tepeye cikarken dunyanin en zengin 8. lideri olma devri, devletin polisinin oldurup failleri sir gibi saklanan faili mechul olumler, orman katli, anayasa katli, hukuk ve adaletin hukumsuzlugu, yuruyus yapanlarin terorist ilan edilmesi, yeni duruma gore bunlari protesto etmek icin sokaga cikani vur emri, tek adam devri, fazism, diktatorluk, PKKnin ve bebek katillerinin bastaci edilip Kemalistlerin ve milliyetciligin boluculuk sayildigi devir... Turk bayragi asmanin gozalti sebbebi sayilip PKK bayraginin alkislandigi, baris guvercini sayildigi devir..Sinir kapilarinin acilip her turlu militanin, teror orgutunun rahatca sadece doguda degil butun diger sehirlerde ve dahi Istanbulda bile rahat rahat orgutlenmesine canak tutan bir iktidarimiz var.Bu icraatlerle bir guzel Turkiyenin butun kurumlarini yerle yeksan edip kokusturan bir iktidar varken, Turkiye hizla bolunup parcalanip adim adim yokedilirken baska bir secenek pesinde kosmak niye? Ya baska bir parti gelince daha hizli parcalanirsak? Ya da tam tersi olup bu duzene bir baska parti comak sokarsa? Ne deriz sonra biz ABDye? Ne deriz sonra biz Israile? Ne deriz sonra biz cok kiymetli Imrali ve saygideger komsumuz Kurdistana, elele turkuler cigirdigimiz Barzaniye? Hic dusunmuyor musunuz siz?

yahu tutmuyorum diyosunn o zaman niye alıntı yapıyosunn niye zavalliki diyee..hemen savunmaya geçiyorsunn

Allah aşkınıza yapmayın yahu, bu nedir böyle. çok partili sistem bunun için var değilmi? kimi a yı kimi b yi seçsin, kimin işine kim geliyorsa onu seçer. neden burda bukadar uzun uzun tartışıyosunuz? ama sizin parti şöyle bizimki böyle. benim babam senin babanı döver gibi bişi bu. siz bunları burda tartışınca karşı taraf a evet haklıymış ben siyasi fikrimi değiştireyimmi diyor? lütfen biraz saygılı olun görüşlerinize yahu. farklı görüşler tartışılır buna lafım yok ama herşeyin bi haddi hududu vardır.

yahu tutmuyorum diyosunn o zaman niye alıntı yapıyosunn niye zavalliki diyee..hemen savunmaya geçiyorsunn

Ben sadece doğruyu savunuyorum, sırft sempati hissediyorum diye yanlışlarını doğru kabul etmem de,
ama yanlışı doğru gibi göstermenizi kabul etmem de ..
Yine diyorum takım tutmuyoruz,
o yüzden partilerini yanlış ve doğrularını kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek .

Üfff. Hani deniliyorya işte herkesin fikrine saygı duymalıyız hedödö diye.
Ben buna saygı duyamıyorum ne yalan söyleyim. Ortada bir fikir yokki. Sorsan akp'nin açılımını bilir mi acaba?
Saygı falan duymam ben buna sadece gülesim geliyor.

sorun akpyi destekleyenlerin ortaya cıkan yalan dolanlara karsılık yok yeaa bak kemal kılıcdarogluda bunu yaptı demesi kardesim ortada bir yanlıs varsa vardır kimin yaptıgı onemli degil kabul edin akp karsıtı olanda chplidir diye bir kaide yok

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri .

hani diyosunuz yaa recep bir dediği bir değini tutmuyor bunlarda kafa yorulmuş beyin yorulmuş bakın bu adamcağızaa tonlarca sı varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…