- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
yok canım chp onu bile yapamicak zavalılıkta şu ann.
Konuyla ilgisi yok amaşu videodakilere hiçbir şey anlatamazsınız;
Tabi buna benzeyenlere de laf anlatamazsınız. AKP çok iş yaptı diyecekler, CHP ne yaptı ki? diyeceklerZaman bunların zamanı. Yapılabilecekk bir şey yok. Zaten layık oldugumuz şey bu. Bunların zamanının geçmesini bekleyecegiz ancak. Gerçi CHP de saçma sapan bir şey ya neyse...
Bari yapılanlar ne kadar kötü görünse de sonunda düzgün bir şey çıkar diye ümit edelim.
yani bu kadar senaryo kurup dur savcıyı vuralımm dur eleman yetiştirelimm.. bunları bile yapamaz onlarr..o kadar pısırıklarki sadece boş lakırdı ..allesen arkadaşım şöyle bir geçmişe bak konuşmaktan başka ne yaptınız bu halk sevmiyor annem sizi oylarını vermiyorlar güvenmiyorlar sizeNe yok canım ?
Kim ne zavallılıkta ? 5 saat içerisinde fikir değiştirmemek bir zavallılık mı sizce ?
Akp nin tapelerini unuttunuz galiba
çok komik yaa
Sanırsın Justin Bieber konserinde. İyi bari sahneye sütyen atmamış.Konuyla ilgisi yok amaşu videodakilere hiçbir şey anlatamazsınız;
Tabi buna benzeyenlere de laf anlatamazsınız. AKP çok iş yaptı diyecekler, CHP ne yaptı ki? diyeceklerZaman bunların zamanı. Yapılabilecekk bir şey yok. Zaten layık oldugumuz şey bu. Bunların zamanının geçmesini bekleyecegiz ancak. Gerçi CHP de saçma sapan bir şey ya neyse...
Bari yapılanlar ne kadar kötü görünse de sonunda düzgün bir şey çıkar diye ümit edelim.
noktasi virgulune herseyine katiliyorum nasıl ki bebek katili apo teroristi gozumuzde nasilsa savcimizi da katleden teroristler ayni kefededirA görüşü B görüşü veyahut C görüşü.. Şuan inanın hiçbirinin önemi yok; çünkü o gün orda suçsuz günahsız isini yapan bir savcı şehit edildi, ve de cebellesmekte olan adalet benim için o gün oracıkta öldü.
Dhkp-c' nin ne halta amaç ettiği oratadayken, çıkıp iki tane densiz orada suçsuz bir insani sehit etmişken, bu serefsizlere terörist diyemeyen de benim için ayni kefededir!
Sanatçı diyemem ben ona, kusra bakmayın.
Hee, bu arada bebek katilinin imrali da tatil yapmasını sağlayan hukumet de ayni kefede benim gözümde, eğer soracak olacaksaniz.
Simdi anladiniz mi, neden A görüşü, B görüşü, C görüşünün önemi olmadığını..
yani bu kadar senaryo kurup dur savcıyı vuralımm dur eleman yetiştirelimm.. bunları bile yapamaz onlarr..o kadar pısırıklarki sadece boş lakırdı ..allesen arkadaşım şöyle bir geçmişe bak konuşmaktan başka ne yaptınız bu halk sevmiyor annem sizi oylarını vermiyorlar güvenmiyorlar size
bence çok normall..bak sizin lideredediği dediğini tutmamakta kimse erdoğanın eline su dökemez.artık sabah söylediğini öğleden sonra yalanlamaya başladı
Eki Görüntüle 1478224
yahu tutmuyorum diyosunn o zaman niye alıntı yapıyosunn niye zavalliki diyee..hemen savunmaya geçiyorsunnYukarıda da yazdım ben Chp yi savunmuyorum,
ama Akp kadar Türk düşmanı, Cumhuriyet düşmanı menfaat için herşeyi yapabilecek
bir partiyi de asla desteklemem
vatandaş olarak da kendi üstüme düşeni yaparım bu konuda .
Ayrıca size hatırlatırım, takım tutmuyoruz, siyaset yapıyoruz ..
Hem senaryolar kurup da ülkede kaos yaratmak, şehit vermek pahasına kendi çıkarı
uğruna hareket edebilmek pek de övünülecek bir meziyet değil.
Yazık siz bunlarla övünüp, bunu beceri sayıp da parti seçiyorsanız .
yahu tutmuyorum diyosunn o zaman niye alıntı yapıyosunn niye zavalliki diyee..hemen savunmaya geçiyorsunn
nerde chp'liyim dedimbence çok normall..bak sizin lidereel işaretine dikkatt
Konuyla ilgisi yok amaşu videodakilere hiçbir şey anlatamazsınız;
sorun akpyi destekleyenlerin ortaya cıkan yalan dolanlara karsılık yok yeaa bak kemal kılıcdarogluda bunu yaptı demesi kardesim ortada bir yanlıs varsa vardır kimin yaptıgı onemli degil kabul edin akp karsıtı olanda chplidir diye bir kaide yok