Tarık Akan'dan skandal cevap!

AKP eskiden olsa coktan kapatilmisti. Bulastigi yolsuzluk skandallari, dini ve bolucu soylemleri anayasaya gore hala suc. Mesrulugu kalmamis bir partidir aslen AKP. Yargiyi lagvettikleri ve islemez hale getirdikleri icin bugun hala iktidardalar..

Arkadaşım ne çekiştirmesi, arkandan mı konuşuyoruz sanki? İşte okuyorsun, görüyorsun. Baban erkek kardeşine sana verdiğinin 2 katı miras bıraktığında kabul edecek misiniz?
neyi biliyoruz din konusunda sence seni yaratan senin kötülüğünü istermii.. bu emir niye verilmiş araştırılıyormu ne kastedilmiş burda içeriği nedir

saldırmak degil eleştirmek..haklı olarak bir degil iki degil benim ailemden akpye oy verenler oldu simdi bin pismanlar..ben bir hatasında destekledigim partiden vazgecerken insanların hersey ortadayken devam etmesi bizi etkiliyor
insanlara akp nasıl olr da oy verrsnz dyemyz. kim kendine kimi yakın göryrsa o partiye verr.akp iyi veya kötü. e demk ki halk memnun , kendine yakın gryr, düşüncelrne uygun blyr ki oy veryr....demk ki halkımzn çoğunluğu bu yapıda. saygı duymak düşer.herkes istediği partye oy vrr ve karşı tarafa da saygı duymak zorunda.

Konu dine gelmesin tabii de konu zaten Tarık Akan ın sözleri.Partiler değil bence

Valla her konuda dönüp dolaşıp geliyoruz partilere nasıl oldugu hakkında hiç bir fikrim yok :KK48:
Ama normal de görüyorum bunu. Sonucta karsıt 2 düşünce tartısırken ve bir ideolojiyi savunurken mutlaka kendi görüşü giriyor işin içine.
Gelmemesi tuhaf olurdu çünkü o kadar sevgi pıtırcığı bir ülke değiliz.

neyi biliyoruz din konusunda sence seni yaratan senin kötülüğünü istermii.. bu emir niye verilmiş araştırılıyormu ne kastedilmiş burda içeriği nedir
Sen söyle neden var? Beni aydınlat lütfen.
Şimdi baban erkek kardeşine fazla mal verse he mi diyeceksin yani? Ya da eşinin senin ona karşı gelmen halinde sana vurma hakkı olsa? Ya da eşin 4 kadın alabilse? Ya da boşanma hakkı yalnızca kocanda olsa?

yapma yaa türkiye müslüman bir ülke değilmi şaştım kaldımm
Eee yok artık. Türkiye laik, sosyal bir hukuk devletidir. Bunu ilkokulda öğretiyorlar. Laik devletlerin dini olmaz.
Türkiyede eğitim gerçekten hiç iyi durumda değil. :KK43:

Son düzenleme:
Sen söyle neden var? Beni aydınlat lütfen.
Şimdi baban erkek kardeşine fazla mal verse he mi diyeceksin yani? Ya da eşinin senin ona karşı gelmen halinde sana vurma hakkı olsa? Ya da eşin 4 kadın alabilse? Ya da boşanma hakkı yalnızca kocanda olsa?
bana sorma canım git işin ehli birine danışş ve öğrenn nedir bunların içeriği diyee..

Eee yok artık. Türkiye laik, sosyal bir hukuk devletidir. Bunu ilkokulda öğretiyorlar. devletlerin dini olmaz. E yok artık.
Türkiyede eğitim gerçekten hiç iyi durumda değil. :KK43:

artık medreselerde verilecek eğitim. Alış canım bunlara. Deminden beri yazışmalarınızı okuyorum. Bazı yerlerde sesli güldüm. özellikle arkadaşın türkiyenin müslüman ülke olmadığını öğrendiğinde şaşırmasına:)

Herkes hatali. Tek bi taraf hayali değil. Ancak koca terörü trafik terörü diyorsan terörist terörü de diyebilmeliydin. Terörist yani terörist.

artık medreselerde verilecek eğitim. Alış canım bunlara. Deminden beri yazışmalarınızı okuyorum. Bazı yerlerde sesli güldüm.
Valla ha. Cumhuriyet rejiminde bile eğitim sistemimiz öyle ufuk kapayıcı ve dogmatik ki, yarın birgün medreseler açılsa herhalde dünya boğanın boynuzunda duruyor diye öğretirler.

artık medreselerde verilecek eğitim. Alış canım bunlara. Deminden beri yazışmalarınızı okuyorum. Bazı yerlerde sesli güldüm. özellikle arkadaşın türkiyenin müslüman ülke olmadığını öğrendiğinde şaşırmasına:)
o şaşırma dalga geçme şaşırmasıydı ama anlamadınız demii.. türkiye müslüman bir ülke ve dini islamdır ister kabul edin ister etmeyin siz bilirsinizz..

images.jpg
:KK25::KK25::KK25::KK25:

X