Eee Hz. Ali ne demişti 'Fikri fikrinizle uymayan insanla, fazla meşgul olmayınız.. Fikirdeki ayrılık kolay giderilmez.'Ona cevap vermiyor Hayyal sordum ben.Daha oncekı sayfalarda tartısmalar alevlenmeden amaann cevap veremıcem teker teker hepinize dedi ama sımdı catır catır herkese laf yetiştiriyor :)
gereceksınız bu olayı bıle secım kampanyasına dönüştürecekler polemık yaratacaklarrr
oyle bır algı operasyonu başladı maalesef bunuda oy a cevırırlerse yazıklar olsunDönüştürdüler bile
benim sabah haberlerinden izlediğim kadarıyla .
Chp nin üstüne atılmaya çalışılıyor olay
bence herkes herşeyin farkında ama bir çoğu çıkr ve menfaatlerı ıcın uc maymunları oynuyor ,bır cok kısıde kotunun ıyısı dıye sozde ıstıkrar deyıp gecıyor....O değil de herşeye inanan sorgulamayan bir toplum var o daha acı ya.
yok anam gözleriniz yorulsun diyee.şeyettimmgevezeyim hepsi sığmadı mı tek bir yere
Konuyla ilgisi yok amaşu videodakilere hiçbir şey anlatamazsınız;
Tabi buna benzeyenlere de laf anlatamazsınız. AKP çok iş yaptı diyecekler, CHP ne yaptı ki? diyeceklerZaman bunların zamanı. Yapılabilecekk bir şey yok. Zaten layık oldugumuz şey bu. Bunların zamanının geçmesini bekleyecegiz ancak. Gerçi CHP de saçma sapan bir şey ya neyse...
Bari yapılanlar ne kadar kötü görünse de sonunda düzgün bir şey çıkar diye ümit edelim.
ooo canım ben sana ne videolar izletirdimdee sende şaşar kalırdınn..chp ye nasıl oy veriyorsunuz şaşırıyorumm başınızda doğru dürüst bir lider bile yokk..bir dediği bir dediğini tutmuyorr ..ak partiyi bu kadar yücelten chp nin kendisidir.. yaptıkları icraatlardan dolayıı..chp ye bir şey olmasın lutfenn chp biterse ak partide biterr.Konuyla ilgisi yok amaşu videodakilere hiçbir şey anlatamazsınız;
Tabi buna benzeyenlere de laf anlatamazsınız. AKP çok iş yaptı diyecekler, CHP ne yaptı ki? diyeceklerZaman bunların zamanı. Yapılabilecekk bir şey yok. Zaten layık oldugumuz şey bu. Bunların zamanının geçmesini bekleyecegiz ancak. Gerçi CHP de saçma sapan bir şey ya neyse...
Bari yapılanlar ne kadar kötü görünse de sonunda düzgün bir şey çıkar diye ümit edelim.
ooo canım ben sana ne videolar izletirdimdee sende şaşar kalırdınn..chp ye nasıl oy veriyorsunuz şaşırıyorumm başınızda doğru dürüst bir lider bile yokk..bir dediği bir dediğini tutmuyorr ..ak partiyi bu kadar yücelten chp nin kendisidir.. yaptıkları icraatlardan dolayıı..chp ye bir şey olmasın lutfenn chp biterse ak partide biterr.
yok canım chp onu bile yapamicak zavalılıkta şu ann.Dönüştürdüler bile
benim sabah haberlerinden izlediğim kadarıyla .
Chp nin üstüne atılmaya çalışılıyor olay
eee sen izlet ben izlet ne olcakk bunun sonuu..varmı bir çıkışıı..sen kötülücen ben kötülücem eee uzlaşacazmı yokk uzlaşılabilindimi ..hayırrr.Akp nin bir dediği diğerini tutuyor mu ??
tutmadığına dair size yüzlerce video izletebilirim .