Tarık Akan'dan skandal cevap!

Ona cevap vermiyor Hayyal sordum ben.Daha oncekı sayfalarda tartısmalar alevlenmeden amaann cevap veremıcem teker teker hepinize dedi ama sımdı catır catır herkese laf yetiştiriyor :)
Eee Hz. Ali ne demişti 'Fikri fikrinizle uymayan insanla, fazla meşgul olmayınız.. Fikirdeki ayrılık kolay giderilmez.'
Bazen olur cevap verirsin Google Amca yardım eder, bazen olur Google Amca bile pes eder. Error verir.
Eh evladım sen de savuncam diye kendini yedin bitirdin, eh sen de haklısın savunmayacaksın da ne edicen, katlancan mecbuuuur.
vasfiye-teyze-2.jpg

Dönüştürdüler bile
benim sabah haberlerinden izlediğim kadarıyla .
Chp nin üstüne atılmaya çalışılıyor olay
oyle bır algı operasyonu başladı maalesef bunuda oy a cevırırlerse yazıklar olsun
başımız sagolsun allah mekanını cennet etsın savcımızın

O değil de herşeye inanan sorgulamayan bir toplum var o daha acı ya.
bence herkes herşeyin farkında ama bir çoğu çıkr ve menfaatlerı ıcın uc maymunları oynuyor ,bır cok kısıde kotunun ıyısı dıye sozde ıstıkrar deyıp gecıyor....

chp din düşmanlığı yaparak yaşıyor ak parti din taraftarı yaparak yaşıyor..

tarık akan atilla taşş hatipoğlu bunlara sanatçımı denirr. neyin doğrusunu söylüyor bunlarr..işlerine nasıl gelirse.. terörist diyemezmişş.. ölen savcıya da yazık ölen o gençlerede yazıkk..berkin elvanada yazık birileri birilerinin maşası olmuş çıkmış

Konuyla ilgisi yok ama :KK45: şu videodakilere hiçbir şey anlatamazsınız;

Tabi buna benzeyenlere de laf anlatamazsınız. AKP çok iş yaptı diyecekler, CHP ne yaptı ki? diyecekler :KK70: Zaman bunların zamanı. Yapılabilecekk bir şey yok. Zaten layık oldugumuz şey bu. Bunların zamanının geçmesini bekleyecegiz ancak. Gerçi CHP de saçma sapan bir şey ya neyse...

Bari yapılanlar ne kadar kötü görünse de sonunda düzgün bir şey çıkar diye ümit edelim.

Heh beklediğim polemikler başladı, Nisan ayına girdik seçime 2 ay var ve başladınız, partileri bilmiyorum lakin KK'de polemik cezası almayan kalmayacak gibi görünüyor.

Düello başlasın, bir köşede AKP seçmeni, diğer tarafta muhalifler...

Sizden farklı partilere oy verenlere cahil yaftası yapıştırdığınızda gözümden kaçmıyor.

Son düzenleme:
çalışmaya bakın ekmeğinizi kazanın oy zamanı gelincede gidin oylarınızı kullanınn..yiyosunuz burda birbirinizi konu sahibi haklı tarık akan işine nasıl gelirse öyle konuşan biri

Tabi buna benzeyenlere de laf anlatamazsınız. AKP çok iş yaptı diyecekler, CHP ne yaptı ki? diyecekler :KK70: Zaman bunların zamanı. Yapılabilecekk bir şey yok. Zaten layık oldugumuz şey bu. Bunların zamanının geçmesini bekleyecegiz ancak. Gerçi CHP de saçma sapan bir şey ya neyse...

Bari yapılanlar ne kadar kötü görünse de sonunda düzgün bir şey çıkar diye ümit edelim.

Yemin ederim gozumden yas geldi :KK70:
Anneme izleteyim dedim, siniri almadı gitti yanımdan :KK70:

ooo canım ben sana ne videolar izletirdimdee sende şaşar kalırdınn..chp ye nasıl oy veriyorsunuz şaşırıyorumm başınızda doğru dürüst bir lider bile yokk..bir dediği bir dediğini tutmuyorr ..ak partiyi bu kadar yücelten chp nin kendisidir.. yaptıkları icraatlardan dolayıı..chp ye bir şey olmasın lutfenn chp biterse ak partide biterr.

ooo canım ben sana ne videolar izletirdimdee sende şaşar kalırdınn..chp ye nasıl oy veriyorsunuz şaşırıyorumm başınızda doğru dürüst bir lider bile yokk..bir dediği bir dediğini tutmuyorr ..ak partiyi bu kadar yücelten chp nin kendisidir.. yaptıkları icraatlardan dolayıı..chp ye bir şey olmasın lutfenn chp biterse ak partide biterr.

Akp nin bir dediği diğerini tutuyor mu ??
tutmadığına dair size yüzlerce video izletebilirim .

Akp nin bir dediği diğerini tutuyor mu ??
tutmadığına dair size yüzlerce video izletebilirim .
eee sen izlet ben izlet ne olcakk bunun sonuu..varmı bir çıkışıı..sen kötülücen ben kötülücem eee uzlaşacazmı yokk uzlaşılabilindimi ..hayırrr.

Son düzenleme:
X